Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡
Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere
Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere
Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.
Niels Brocks Gade 8, 8900, Randers C, Danmark
- 71992191 (Hverdage kl. 12 -14)
- kundeservice@minlejebolig.dk
- minlejebolig.dk
Fra træls til god oplevelse.
Efter forgæves at have forsøgt at slette min profil og opsige medlemskabet blev jeg trukket 299.— hvor efter jeg kontakte selskabet for at få mine penge retur.
Det ville de ikke da jeg havde været inde på min profil i prøve perioden...
For at slette den...
Træls oplevelse..
Nogle timer efter denne anmeldelse blev jeg kontakte af minlejebolig for uddybende undersøgelse, hvor efter de meget hurtigt besluttet at tilbageføre beløbet og vente således en træls oplevelse til en god oplevelse.
Derfor vil jeg naturligvis bruge denne virksomhed en anden gang...
4 stjerner ...
For god og imødekommende håndtering af en klage.
Tino Vahl.

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
God service, der var er lille problem med min adgang, som Daniel hos MinLejebolig ordnede hurtigt!
Kan godt anbefales

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Vi havde en god oplevelse med dem...
Vi havde en god oplevelse med dem...
Købte adgang og kontaktede tre forskellige udlejere hvor vi blev inviteret til fremvisning på to lejligheder. Vi har takket ja til en af lejlighederne og flytter ind til maj ❤️
Kan ikke sige noget dårligt

Fantastisk kundeservice!
Minlejebolig er en letanvendelig platform til boligsøgning og deres kundeservice er hurtig, effektiv og venlig.

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
På trods af fejl og deraf…
På trods af fejl og deraf “reklamationer”, kan jeg konkludere at service, velvillighed og høflighed er helt i højsædet og det samme er responstid. Kan KUN give fuldt hus (jeg måler og bedømmer ikke på fejl, men på vilje og evne til at rette og godtgøre fejlene.
/Kim Sørensen

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Tak for jeres forståelse klart jeg vil…
Tak for jeres forståelse klart jeg vil benytte mig af jeres hjælp igen mvh

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Jeg købte adgang for at kontakte én…
Jeg købte adgang for at kontakte én udlejer angående en enkelt bolig. Udlejer svarede først tilbage efter va 10 dage hvilket jeg synes var lidt frustrerende 😡 jeg fik dog lejligheden så pengene var givet godt ud i sidste ende

Tip top kundeservice
Fantastisk hjælp at hente fra Pernille i kundeservice. Der var lidt problemer administrativt ift. abonnement og opsigelse. Svarede straks på min henvendelse, og jeg beholdt mine 298kr. Super oplevelse.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Udlejede vores bolig på under 1 uge

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
God og ordentlig kundeservice.
God og ordentlig kundeservice.
Hurtig kommunikation, svarede hver gang inden for en til to dage. Blev mødt med stor hjælp og forståelse.

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Meget professionel oplevelse som…
Meget professionel oplevelse som udlejer. Fik udlejet vores lejlighed indenfor kun 2 dage og alt gik smurt. Mange seriøse lejere og kundesupporten var udadgående og meget samarbejdsvillige.
Tip top

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Returnerede mine penge selvom jeg var…
Returnerede mine penge selvom jeg var tyve minutter for sent ude med udmelding efter intro-pakke. Det er vel at betegne som fin og god kundeservice.
Asger

God og forstående kundeservice
Efter jeg havde fundet bolig, var der desværre sket en fejl med min opsigelse af abonnementet. Jeg sendte en mail til deres kundeservice og fik refunderet beløbet. God og hurtig betjening 👍

Søgefunktionen halter
Man kan ikke søge ordentligt på hjemmesiden - ved ikke om det bare er en midlertidig fejl. Derudover betalte jeg jo bare for et link til DBA..

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, selv i denne juletid. Så thimps up herfra

Ren pengemaskine!
Ren pengemaskine!
Brugte 29 kroner på en prøveperiode, men når man trykker på en annonce, bliver man bare sendt videre til en anden hjemmeside, hvilket er noget svineri! Og det skal man efterfølgende betale 299 kroner for. Håber ikke, at der er problemer med min opsigelse af deres usle abonnement, som jeg kan se mange andre har oplevet..
Super kundeservice
En boligside som desværre ikke hjalp mig med at finde en bolig. Jeg havde lidt problemer med en betaling som jeg ikke synes skulle have fundet sted. Derfor skrev jeg til deres kundeservice og fik fat i Pernille som var meget imødekommende og refunderede mine penge. Så kæmpe plus herfra på deres kundeservice
Hurtigt responstid fra kundeservice :-)
Super fin responstid fra Minlejebolig.dk, de havde trukket 299 kr Pga. at jeg havde glemt at framelde mig abonnementet efter de 24 timer. pr. dags. dato 6 november 2019, refunderer de beløbet :-) ingen anmærkning herfra.
Kan ikke afmelde
Har brugt det 1 gang for søge lejelighed i Aalborg og afmeldte det lige efter, har så lige fundet ud af de har trukket penge for mig de sidste 6 måneder. Det virkelig lavt. At tjene penge på de studere. Der allerede er i økonomisk nød. Deres kunde service er heller ikke til meget hjælp.