Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡
Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere
Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.
Niels Brocks Gade 8, 8900, Randers C, Danmark
- 71992191 (Hverdage kl. 12 -14)
- kundeservice@minlejebolig.dk
- minlejebolig.dk
Super Suveræn Service👌🏽
Hurtig og professionel service.
Hurtig og professionel service.
Helt perfekt
Rigtig god service og meget brugervenlig
Fungere som det skal
Fungere som det skal, kan helt klart anbefales 😊
Fair pris på info men når man så…
Fair pris på info men når man så skriver og afventer svar, over flere omgange på forskellige lejligheder, kommer der rent faktisk ingen svar, fra nogle udlejere, og når man så rent faktisk vælger at smide alt alt for mange penge på at blive for derefter stadig ingen svar at få, og når man så ser lejligheden andet sted, dba og lign så er der såmen forskellige priser, og det var rent faktisk fra den officielle udlejer.. Ubehagelig opførsel og på ingen måde pengene værd, ikk engang den 'billige' start pakke.. Føler mig snydt x 2... 2 x299, - er smidt væk på ingen ting.. Ingen svar og ingen mulighed for at bruge returretten da man jo enten har logget ind og prøvet at få svar fra de ønskede lejligheder eller lign, så mister man retten til at få refundering.. Føler mig også nødsaget til at ikke at gøre brug af denne side igen, lad være medmindre i ønsker at smide 299,- +væk på ikke at få nogle former for svar på ønskede lejligheder.. Amen altså
HOLD JER LANGT VÆK
Jeg købte infopakken da jeg ville se på en lejebolig der var kommet op på facebook.
Den koster 39,- og jeg tænker det er ok for 5 dage.
Der stod intet om at abonnementen bliver fornyet efter 5 dage. På deres hjemmeside står der at det udløb 5 dage efter.
Derfor tænkte jeg, at jeg var ude af det men der tog jeg fejl. Der bliver efterfølgende trukket 299,- fra min konto...
Det er da at misinformere på det groveste..
Ville til hver en tid vælge boligportalen fremfor denne skod side.
Håber ingen vælger jer som boligside nogensinde igen..
- Mads
Okay boligside men dyrt for 299 kroner…
Okay boligside men dyrt for 299 kroner per måned

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Fantastisk platform til udlejning af…
Fantastisk platform til udlejning af bolig. Har brugt dem tre gange nu med stor success

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Har brugt flere boligsider til…
Har brugt flere boligsider til udlejning af et par ejendomme, og minlejebolig kan anbefales til andre udlejere

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Fandt et værelse til leje efter en…
Fandt et værelse til leje efter en måneds medlemskab

nemt at bruge
Nemt at bruge. God exponering, og jeg fik 11 henvendelser på 2 timer

Professionel og hurtig service
Jeg har fået professionel og hurtig service i forbindelse med at lægge et lejemål op på MinLejebolig.dk.

Godt men dyrt
Tak for en god kundeservice, men synes nu alligevel at 299 kroner per måned er lidt dyrt i længden.
Derfor kun 4 stjerner

Overhovedet ikke pengene værd
Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op fra Aarhus, Nordjylland etc. Filtrering fungerer ikke. Mange af linksne går bare til en dba annonce, som man lige så godt selv kunne finde. Det er fuldstændig absurd at forlange 300 kroner for det, hvorfor man sikkert heller ikke kan fortryde sit køb, når først man er blevet indfanget af den ellers billige startpris.
Lad være med at tilmeld jer!!!!!
Ja som der er blevet skrevet flere…
Ja som der er blevet skrevet flere steder
Det er en en hjemside der bare sender en videre til andre betalings portaler.
Jeg blev sendt til Vordingborg Boligselskab som også kræver medlemskab.
Husk at melde jer fra igen inden 5 dage, det har de gemt godt, ellers trækker de 299kr.
Fungerer sådan set fint nok
Fungerer sådan set fint nok. Fandt et værelse til leje.
Man skal bare være opmærksom på at det koster 299 kroner om måneden bagefter