Dårlig kvalitet. Hopper og danser.Ved centrifugering ryggen indsatsen af. Har kontaktet firma på mail flere gange. Har intet hørt. Hold jeg langt væk ikke et seriøst firma.
Jeg købte en lignende maskine fra et andet sted sidste år – den var lidt billigere, men gik i stykker efter to uger.Den her føles meget mere solid og gennemført. Man kan mærke, det ikke bare er noget... Se mere
Let at sætte op, fylder ingenting og vasker bedre end forventet,Vi bruger den hver dag til små vaske – perfekt til lejlighed.
Miniwash blev skabt for at forenkle og forbedre vasketøjsoplevelsen derhjemme. Frustrerede over forældede metoder satte vi os for at udvikle en kompakt løsning, der revolutionerer vasketøjsrutiner. Vores mini vaskemaskiner kombinerer avanceret teknologi med bekvemmelighed, og vores mål er at gøre vasketøj så nemt og simpelt som muligt. Vores maskiner er designet til at bruge minimal vand og energi, hvilket gør dem til en praktisk løsning for moderne liv. Fra vores beskedne begyndelse er vi vokset til et brand dedikeret til at gøre dit liv lettere. Slut dig til os i at omfavne en ny æra af hjemmevask, hvor stil, effektivitet og enkelhed mødes. Dette er historien om Miniwash, og vi glæder os til at have dig med på rejsen.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Genial på ferien!
Vi havde den med på camping, og den var perfekt til børnetøjet og badetøjet. Den er let, fylder ingenting og var nem at pakke i bilen. Vi tager den helt sikkert med næste gang også.
Rigtig god kundeservice!
Jeg havde et lille problem med slangen, som ikke passede helt. Skrev til support, og de svarede inden for en time. Fik tilsendt en ny med det samme. Super søde og hjælpsomme – virkelig god oplevelse.
Fantastisk produkt og hurtig levering!
Den kom efter bare 2 dage – det havde jeg slet ikke forventet! Den fungerer super til mit træningstøj og sarte ting. Har allerede anbefalet den til min søster på kollegiet. Elsker den.
Alt for dyr
Kan købes i Bilka for kr. 199, der er ikke problemer med bytte/retur
Dårlig oplevelse
Jeg har bestilt 2 stk vaskemaskiner i starten af januar 2025 og har ikke modtaget disse endnu.
Har forsøgt at ringe/skrive til firmaet uden resultat.
Jeg kan ikke anbefale firmaet.
Pengene blev trukket på min konto dagen efter at jeg havde bestilt varerne.
Må desværre tilslutte mig de negative…
Må desværre tilslutte mig de negative anmeldelser.Jeg venter også stadig på min miniwash,bestilte sidst i 24, fik begræftelse 4/1 25. Beløbet blev trukket 6/1 25.Har forgæves forsøgt at kontakte firmaet, dog uden held.
Fup firma?
Det er nu 4 uger siden, jeg bestilte og betalte for en Miniwash, men jeg har endnu ikke modtaget nogen. Har forsøgt at skrive til dem, men ingen af deres mailadresser virker! Har ligeledes forsøg at ringe og lagt besked - men ingen respons,
Jeg kan kun konkludere, at der er tale om et fup firma?
Man kan Ikke komme i kontakt med…firmaet
Man kan Ikke komme i kontakt med dem.Deres mailadresse kan man ikke komme i kontakt med den kommer tilbage i spammappen og siger at den Ikke findes Jeg bestilte en miniwash 6/1 25 og den 7/1 hævede di 599kr og så er der Ikke skedt en ski siden,så er på ingen måde tilfreds Di har også et tlf nr men det er automatisk Så jeg håber det bliver bedre
Har ikke modtaget vare og kan ikke komme i kontakt med firmaet
Jeg kan kun tilslutte mig koret af negative oplevelser med dette firma. Jeg har bestilt en miniwash for 2,5 måned siden og stadig ikke modtaget den. Jeg har kontaktet firmaet flere gange uden at få respons.
HOLD JER LANGT VÆK
Update: jeg har indsendt info via Trustpilot, OG sendt endnu en mail og har ikke hørt fra dem! Det er et kæmpe scam!
HOLD JER LANGT VÆK!
Som flere andre skriver, så duer den ikke og de svarer ikke på retur mails. Penge lige ud af vinduet. Dem der siger positivt om den har sandsynligvis fået penge for det. Det er et rent scam.

Ikke noget for mig
Jeg fik min miniwash efter lidt ventetid, dog var det ikke det rigtige for mig.
Det tog mig lang til at få svar fra kundeservice - men jeg har nu modtaget mine penge retur, hvilket jeg er meget glad for!

Besvarelse fra Miniwash
De har reageret på min anmeldelse
Har skrevet til dem flere gange for at returnere min ubrugte vaskemaskine, men de svarede ikke. Jeg forsøgte at skrive en anden mail uden at nævne noget omkring returnering af vaskemaskinen, og den svarede de på med det samme.
Opdatering, 10.11.2024: Efter min anmeldelse blev jeg kontaktet af miniwash, som ville returnere pengene, hvis jeg ville fjerne/opdatere min anmeldelse. Jeg har nu modtaget pengene og fået lov til at beholde vaskemaskinen. Hvis I ikke kan få fat på dem via mail, reagerer de i hvert fald på anmeldelser.

Besvarelse fra Miniwash
Hold jer langt væk for denne Miniwash
Hold jer langt væk for denne Miniwash. Den vasker godt nok, MEN centrifugering/Slyngningen FUNGERER ABSOLUT IKKE. Den kan ikke Slynge mere end et par dametrusser og en BH. Kurven falder hele tiden af. Den slynger ikke meget vand af og man skal derved bruge hænderne til at vride vandet af. Jeg har flere gange sendt mail til firmaet omkring de 30 dages tilfredshedsgaranti, at jeg gerne ville benytte mig af det, samt at de godt måtte sende en returlabel, MEN DE SVARER IKKE TILBAGE PÅ DET, har dog svaret temmelig hurtigt på mail inden køb og med noget rabat, MEN LIGE SÅ SNART DET HAR NOGET MED REFUNDERING AF PENGE, SVARER DE IKKE. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA OG KØB IKKE MINIWASH - DEN ER ABSOLUT KKE PENGENE VÆRD. Tænker at folk der har skrevet positivt om denne Miniwash, har fået betaling for det. Brug jeres penge på noget andet.
Mega godt koncept
Mega godt koncept. Bruger den næsten hverdag. Perfekt til små vaske og vil 100% anbefale den til alle!!
Anbefaler desværre ikke🥲
Opdatering: originalt bedømmelse i bunden.
Så har firmaet været i kontakt med mig, her over en måned sener. Men når man først er igemmen til kundeservice, går det faktisk ret hurtigt. Jeg har fået mine penge retur og smidt produkt ud. Kan desværre ikke fortæller eller rådgive om produktet, da jeg aldrig någede at prøve det.
Originalt bedømmelse:
Anbefaler desværre ikke🥲.
Var super spændt på at få min vaskemaskine, men den kørte en gang kun med rent vand og vil ikke tænde mere efter det.
Har forsøgt at kontakte miniwash uden held, har enda skrevet 2 mails til dem uden svar.
Så godt koncept, men ikke noget jeg vil anbefale.

Perfekt til familiens campingture
Perfekt til familiens campingture! Hurtigt, nemt og enkelt! God service og hurtig levering
Det var en meget flot hjemmeside som…
Det var en meget flot hjemmeside som viste produktet meget godt frem. Jeg købte derfor en Miniwash og har slet ikke fortrudt det. Bruger den hver gang mit tøj er blevet lidt beskidt eller svedigt.
Miniwash
Min roomie og jeg er rigtig glad for vores miniwash. Varm anbefaling herfra.