Dårlig kvalitet. Hopper og danser.Ved centrifugering ryggen indsatsen af. Har kontaktet firma på mail flere gange. Har intet hørt. Hold jeg langt væk ikke et seriøst firma.
Har skrevet til dem flere gange for at returnere min ubrugte vaskemaskine, men de svarede ikke. Jeg forsøgte at skrive en anden mail uden at nævne noget omkring returnering af vaskemaskinen, og den... Se mere
Let at sætte op, fylder ingenting og vasker bedre end forventet,Vi bruger den hver dag til små vaske – perfekt til lejlighed.
Miniwash blev skabt for at forenkle og forbedre vasketøjsoplevelsen derhjemme. Frustrerede over forældede metoder satte vi os for at udvikle en kompakt løsning, der revolutionerer vasketøjsrutiner. Vores mini vaskemaskiner kombinerer avanceret teknologi med bekvemmelighed, og vores mål er at gøre vasketøj så nemt og simpelt som muligt. Vores maskiner er designet til at bruge minimal vand og energi, hvilket gør dem til en praktisk løsning for moderne liv. Fra vores beskedne begyndelse er vi vokset til et brand dedikeret til at gøre dit liv lettere. Slut dig til os i at omfavne en ny æra af hjemmevask, hvor stil, effektivitet og enkelhed mødes. Dette er historien om Miniwash, og vi glæder os til at have dig med på rejsen.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet. Hopper og danser.Ved centrifugering ryggen indsatsen af.
Har kontaktet firma på mail flere gange. Har intet hørt.
Hold jeg langt væk ikke et seriøst firma.
MiniWash fungerer ikke efter 2 gange vask
Jeg købte den 3. maj 2025 den foldbare MiniWash vaskemaskine, som jeg har brugt to gange uden problemer. Da jeg så havde gjort alt parat til en tredie vask den 26. maj, stoppede maskinen efter 10 sek. Jeg prøvede at genstarte indtil flere gange, men lige lidt hjalp det. Den stoppede hver gang efter 10 sek. Jeg troede, at der måske var for meget vasketøj i (dog langt fra fyldt helt op). Men jeg tog alligevel lidt tøj ud og lidt vand. Tilsidst tog jeg alt tøj ud og fortsatte tøjvasken i min håndvask. Det var jo ikke lige det, der var meningen, men nu var tøjet vådt, så vasken skulle gøres færdig.
Den 23. juni prøvede jeg igen at vaske i maskinen i håbet om, at problemet havde ordnet sig selv. Da opdagede jeg, at maskinen kører fint - bare UDEN tøj i. Ligeså snart jeg lægger et enkelt stykke tøj i, så stopper maskinen. Tænk, hvis almindelige vaskemaskiner også fungerer på den måde. Så må vi alle i gang med håndvask.
Jeg kontaktede MiniWash den 27. maj og igen den 20. juni uden at høre noget fra dem. Da jeg dags dato (den 5. juli 2025) stadig ikke har hørt noget, har jeg besluttet at anmelde MiniWash via Trustpilot.
Det er under al kritik, at MiniWash ikke reagerer på en henvendelse vedr. en helt ny maskine, som efter bare 2 vask stopper med at fungere.
Jeg købte en Miniwash den 16/6-25
Jeg købte en Miniwash den 16/6-25. Jeg har nu prøvet, at få fat i firmaet siden. Jeg har sendt 4 mails og de svarer ikke. Jeg ønsker, at sende maskinen retur, men har ikke fået en returseddel og info om, hvordan jeg skal gøre. Man kan heller ikke kontakte dem på telefon.
Rigtig dårlig service.
Det er dropshippede Kina varer af ringe…
Det er dropshippede Kina varer af ringe kvalitet, lad være med at købe det billigste bras til overpris hos dem.
Miniwash.dk
Har lige taget min miniwash i brug for første gang i dag. Står med et ben i begge ender. Maskinen vasker udemærket. Hældte vandet ud og nu skulle den ene trøje centrifugeres……centrifugeringen er noget bras. For det første snore den rundt, skal stå og holde den, og det andet er, jeg prøvede 3 gange og centrifugerede trøjen, men den var mega meget våd. Enormt skuffet. 😢
Overraskende god kvalitet
Har prøvet en billig version før (købt i Bilka), men den larmede og gik i stykker hurtigt.Denne her virker meget mere robust og gennemtænkt.Vasker godt og larmer minimalt – især til prisen.
Faktisk ret imponeret
Jeg var lidt skeptisk, men den fungerer overraskende godt.Har brugt den til mit træningstøj og lidt undertøj – og det bliver rent.Nem at gemme væk, og så bruger den nærmest ingen vand. For mig giver det virkelig mening.
Det virker bare
God til babyting...
Bruger den til vores nyfødtes tøj og stofbleer.Det er rart ikke at skulle vente på en stor maskine for bare et par ting.Hurtigt og hygiejnisk – vi er glade for den.
Genial til camping...
Tog den med i campingvognen og den reddede os flere gange.Særligt med børn der altid griser deres tøj til – så var det bare hurtigt ind i maskinen.Let at skylle, og fylder ingenting når den er foldet sammen.
Genial til vores sommerhus
Vi har ikke plads til en rigtig vaskemaskine i sommerhuset, så denne lille sag passer perfekt.Den er nem at tage frem, let at gemme væk, og den klarer alt fra badetøj til undertøj.Havde ikke troet jeg ville bruge den så meget, men nu vil jeg faktisk ikke undvære den.
God til prisen
Gør det den skal. Ikke en erstatning for en almindelig vaskemaskine, men perfekt til småting og hurtige vaske.Kunne godt ønske mig en lidt stærkere centrifuge, men alt i alt tilfreds.
Nemt og ligetil...
Tog den ud af kassen, fyldte lidt vand og satte den i gang.Meget nem at bruge – selv min mor kunne finde ud af det, og hun hader teknik 😄.Den er lille, praktisk og vasker overraskende godt.
Meget bedre end den jeg købte sidst...
Jeg købte en lignende maskine fra et andet sted sidste år – den var lidt billigere, men gik i stykker efter to uger.Den her føles meget mere solid og gennemført. Man kan mærke, det ikke bare er noget plastikskrammel.Har brugt den til små vaske og babyklude – ingen problemer overhovedet. Klar anbefaling!
Meget bedre end den sidste jeg købte
Jeg købte en lignende fra en anden side for et par måneder siden, og den gik i stykker efter to uger. Gav så den her et forsøg, og forskellen er som nat og dag. Meget bedre kvalitet og den føles klart mere solid.
Havde ikke forventet det store, men wow!
Er faktisk ret imponeret. Den er lille, stille og gør det den skal. Perfekt til småting – og jeg slipper for turen til vaskeriet.
Totalt overrasket over hvor nyttig den er!
Trodde ikke jeg ville blive så imponeret over en foldbar vaskemaskine, men her er vi. Bruger den hver dag til mit træningstøj og babyens tøj, og den er bare vildt praktisk.Nem at sætte op, fylder næsten ingenting og vasker rent. Den snurrer ikke bare tøjet rundt.Ville ønske jeg havde haft den for længe siden.
Fik den hurtigt
Fik den hurtigt, den virker som den skal, og den er nem at bruge. Ikke så meget mere at sige – det er bare et godt produkt.
Perfekt til små lejligheder!
Har brugt Miniwash i en måned i min lille lejlighed. Den larmer ikke, hopper ikke rundt, og jeg kan gemme den under vasken. Forstår ikke, hvordan jeg har klaret mig uden før.
Hurtig levering og god kvalitet !
Leveringen var hurtigere end forventet. Den var godt pakket, ingen lugt, alt var med. Den virker solid og gør præcis, hvad den lover. Kunne sagtens finde på at købe en mere som gave.