Product was beschadigd tijdens transport. Er werd direct een nieuwe gestuurd. Profielen waren geschikt voor douchedeuren van 6 tot 8 mm, het was beter als je apparte zou hebben voor 6 en 8 mm. Op de... Se mere
I have not received my order yet. It should have been delivered by 12 December. My tracking info has not been updated since the 4 December so I don't know where my package is. Disappointed 😞 Up... Se mere
Mercuriusplein 32, 2685LP, Poeldijk, Holland
- +31 85 401 71 50
- support@minismus.eu
- minismus.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Snelle en nette bezorging
Snelle en nette bezorging, de douche wand strip kon netjes door de brievenbus ga ze binnenkort monteren
voldoet aan verwachting
Snelle en correcte levering. Strip gebruiken we voor een Hüppe Enjoy kwartronde douchedeur. Binnenflap van de strip loopt (nog) wat moeilijk over de dorpel, maar deur sluit verder prima af. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Het artikel is nog steeds niet…
Het artikel is nog steeds niet geleverd, telkens werd de levering uitgesteld
Unacceptable Return and Refund Experience
I made an online purchase and immediately emailed them to try to cancel it because I realized that the item in question wouldn’t work for what I needed. They replied by email saying that the shipment had already gone out, but that I could return it and they would refund my money. I sent the package back, and they told me they hadn’t received anything, so not only have they not refunded the amount of the purchase, but I also spent more money sending the package back in its original packaging. I find this situation absolutely disgraceful.

Besvarelse fra Minismus
produit conforme mais NOK
Le produit est conforme à la description mais il manque la profondeur entre le joint et le haut de la bonde. Il ne permet donc pas d'assurer l'étanchéité de l'évier en position fermée.

Besvarelse fra Minismus
Geiles Teil
Schnelle und unkomplizierte Lieferung nach Deutschland.
Der bestellte Abzieher ist super. Rundum Silikonummantelt, der kann auch mal runterfallen, ohne dass irgendwas dabei kaputt geht. Top!
top produkten
Uitstekende levering!
Mijn eerdere 1 ster review gedelete
Mijn eerdere 1 ster review gedelete. Mogelijk is er iets mis gegaan met het email verkeer. Ik ben alsnog prima geholpen en dan wil ik dit graag op deze manier even rechtzetten. Heel hartelijk bedankt !voor het opsturen van de ontbrekende ringetjes.
Op tijd en netjes geleverd
Beschadigd product
Het product wat was opgestuurd
Was beschadigd. Heb er heen gebeld en werd goed geholpen. Een mailtje met foto en een dag later kreeg ik bericht dat er nieuwe opgestuurd waren.
Top prijs en snelle levering.
Zegt het voort!
Zegt het voort!
Een van onze kinderen zag de mooie vloerwisser bij ons en vroeg mij onmiddellijk er voor hem ook twee te willen bestellen!
De volgende dag kwamen ze al door de brievenbus.
Weer een tevreden klant erbij!
Snelle verzending
Strippen voor de douche cabine pasten goed en makkelijk aan te brengen.