Hele fijne webshop. Super snelle communicatie, ook toen er iets mis bleek met een door mij besteld item, hele snelle reactie en snel een nieuw product ontvangen. Ook de producten zijn heel fijn in geb... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Al bijna 2 jaar geleden inmiddels een bord en rietjesbeker besteld en deze worden hier nog steeds regelmatig gebruikt! Super goede kwaliteit en het blijft ook na veel gebruik mooi. Onze dochter had... Se mere
Wauw wauw wauw!!!😍 Super tevreden met mijn producten, voornamelijk de lunch box. Hij is zo handig, past super veel in, goed te organizen en geeft je extra motivatie om je meals thuis klaar te maken!!... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede kwaliteit producten!! Wij hebben nu voor de 2e keer meerdere producten besteld, omdat we zeer tevreden zijn! De drinkbekers en lunchboxen gebruiken wij voor het hele gezin. Snelle levering.... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mini Goodies is een merk voor baby's/kinderen en voor ouders. Mini Goodies bied voornamelijk kinderservies, accessoires en meer aan. Alle producten, zijn gemaakt van 100% foodgrade approved silicone, vrij van chemicaliën en BPA-vrij. De producten die Mini Goodies aanbiedzijn mega handig en makkelijk in gebruik, praktisch en voorzien van zachte pastel tinten en vaak ook multi functioneel. Hiermee willen we het andere ouders gemakkelijker maken en zelfs kinderen gemakkelijker maken om de producten zelf te gebruiken. Dit ervoor dat je kind zijn/haar zelfstandigheid vergroot en motoriek bevordert. Producten die Mini Goodies voornamelijk aanbied zijn: slabbers, bordjes, kommetjes, drinkbekers, bestek, lunchboxen en meer.
Kontaktoplysninger
Al weer mijn 2e bestelling en ik kan…
Al weer mijn 2e bestelling en ik kan garanderen dat de service en kwaliteit top zijn!
Het servies is beter dan ik had verwacht en de kleine is er gek op!

Besvarelse fra Mini Goodies
Super snelle service & kwalitatieve…
Super snelle service & kwalitatieve producten! Had enige twijfel of het zuignap op onze houten tafel zou plakken maar de zuigkracht is top🥰
Zeker een aanrader🙌🏻

Fijne webshop
Fijne webshop, snelle levering, fijn contact met de verkoopster en mooie producten

Besvarelse fra Mini Goodies
Top producten voor de kids
Top product de kinderen hebben er veel aan. Het is erg handig en behulpzaam.

Geweldige producten
Geweldige producten. Ik heb de trommels besteld wat een goede kwaliteit! Super snelle levering ook. Zeer tevreden mee!

Besvarelse fra Mini Goodies
Gisteren besteld en vandaag in huis
Gisteren besteld en vandaag in huis, super lieve boodschap erbij, kwalitatieve producten en bedankt voor de extra service!
Ps: de borden en kommetjes blijven ook plakken op de houten safety1st eetstoel😍

Sillicone bowl
De sillicone bowls besteld voor mijn kids. Fijne producten en blijven ook met de zuignappen goed vastzitten. Ook erg leuk om als cadeau te geven!

Zeer tevreden
Om te beginnen een goede service.
De producten zelf zijn geweldig. Mooie soft tinten. Lekker speels functioneel.
Erg bedankt!

Besvarelse fra Mini Goodies
Mooi product van goede kwaliteit!
Naast de snelle levering (ondanks de feestdagen) is het een mooi product van goede kwaliteit. Verder ook fijn dat de beker zo multifunctioneel is en makkelijk schoon te maken is.

Handig en kwalitatief
Handige producten en zeer kwalitatief! Ook heel leuk om cadeau te doen.

Besvarelse fra Mini Goodies
Super leuke, kwalitatief en mooie producten
Super leuke en mooie producten. Kwaliteit is top en handig dat je deze in de vaatwasser kan doen.
Een must voor ouders :)

Besvarelse fra Mini Goodies
Wat een mooie producten!😍 …
Wat een mooie producten!😍 Snelle levering en fijne kwaliteit, oprecht een aanrader! De kinderen zullen hier veel gebruik van gaan maken.

Aanrader!
Producten bevallen goed, de zuignap van de bordjes blijven ook goed plakken. Shipping was erg snel, en alles was goed verpakt. Bedankt!

Besvarelse fra Mini Goodies
Læs mere om andre typer anmeldelser.