Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne webshop. Super snelle communicatie, ook toen er iets mis bleek met een door mij besteld item, hele snelle reactie en snel een nieuw product ontvangen. Ook de producten zijn heel fijn in geb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al bijna 2 jaar geleden inmiddels een bord en rietjesbeker besteld en deze worden hier nog steeds regelmatig gebruikt! Super goede kwaliteit en het blijft ook na veel gebruik mooi. Onze dochter had... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wauw wauw wauw!!!😍 Super tevreden met mijn producten, voornamelijk de lunch box. Hij is zo handig, past super veel in, goed te organizen en geeft je extra motivatie om je meals thuis klaar te maken!!... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit producten!! Wij hebben nu voor de 2e keer meerdere producten besteld, omdat we zeer tevreden zijn! De drinkbekers en lunchboxen gebruiken wij voor het hele gezin. Snelle levering.... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Børnebutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Mini Goodies is een merk voor baby's/kinderen en voor ouders. Mini Goodies bied voornamelijk kinderservies, accessoires en meer aan. Alle producten, zijn gemaakt van 100% foodgrade approved silicone, vrij van chemicaliën en BPA-vrij. De producten die Mini Goodies aanbiedzijn mega handig en makkelijk in gebruik, praktisch en voorzien van zachte pastel tinten en vaak ook multi functioneel. Hiermee willen we het andere ouders gemakkelijker maken en zelfs kinderen gemakkelijker maken om de producten zelf te gebruiken. Dit ervoor dat je kind zijn/haar zelfstandigheid vergroot en motoriek bevordert. Producten die Mini Goodies voornamelijk aanbied zijn: slabbers, bordjes, kommetjes, drinkbekers, bestek, lunchboxen en meer.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben super goed geholpen met mijn…

Ben super goed geholpen met mijn vragen. Ook een snelle levering, goed verpakt.
En wat een prachtige producten!

3. april 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ideale lunchboxen voor jong en oud.

Met twee dames van 8 en 11 jaar heb ik een hele reeks lunchboxen versleten. Deze lunchboxen, zijn slijtvast, lekken niet, hebben een leuke uitstraling en een fijne indeling. De dames vinden ze ook erg mooi.
Ik zal ze ook bestellen voor mijn neefje en nichtje, zeker omdat deze ook nog BPA vrij zijn.

Dank voor de snelle levering.

22. marts 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een onwijs fijne producten

Wat een onwijs fijne producten! Dit is de eerste fles die echt niet lekt. Mijn zoon vindt het leuk om 'm open te maken door op het knopje te drukken waarna het rietje eruit komt. Zo drinkt ie ook veel meer op een dag. Het bord plakt fantastisch op onze tafel.

18. marts 2024

Besvarelse fra Mini Goodies

Bedankt voor je fijne en eerlijke review Dina. Dit waarderen wij enorm!

Goede kwaliteit producten!

Snelle levering.

We merken nu wel dat na aantal maanden gebruik van de drinkbekers deze toch gaan lekken wat heel vervelend is we hadden er juist nog een aantal gekocht omdat we dachten dat ze lekvrij waren maar helaas

29. februar 2024

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Borden plakken niet!!

Borden plakken niet op al het materiaal van kinderstoelen. Dit wordt niet vermeld op de webshop wat dus misleidend is.

Ook wordt je geblokkeerd als je hier wat over zegt, heel apart.

eerste en laatste keer dat ik heb besteld.

17. marts 2024

Hi Michelle,

Bedankt voor je berichtje. Wij hebben herhaaldelijk aangegeven dat deze informatie overal staat vermeld op onze social media en dat we hier altijd eerlijk en transparant in zijn 😊. Wij hebben ook duidelijk aangegeven dat de zuignap inderdaad niet op al het materiaal kan plakken, wat geldt voor iedere zuignap of plakkertje. Tevens had je de mogelijkheid om te retourneren in die periode maar heb je dit niet aangevraagd.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellend

Ik heb bij fatima 3 producten besteld, een kom, een regenboog en ontbijtbord. Ze zaten alledrie in een plastic folie. De folie eraf gehaald en de producten getest. Helaas hechten alle drie de producten niet en schuif ik ze zo van de tafel af. Wij gebruiken een maxi cosi nesta stoel. Dezelfde dag fatima gemaild dat ik niet tevreden ben en ze terug wil sturen. En toen begon het retour drama. Voor alle kopers, zoals Fatima vaak benoemd kijk goed naar het retourbeleid! Allereerst moest ik zelf de verzendkosten voor retour betalen. Jammer maar helaas. Had ik beter moeten kijken. Toen fatima de producten had ontvangen beweerd ze dat ik de producten gebruikt zou hebben, waarvan ik echt schrok, want het enige wat ik heb gedaan is geprobeerd de producten te laten hechten op oppervlakten en weer in de doos gedaan. De folie was eraf en fatima vond dat ik niet goed mijn best had gedaan om ze netjes in te pakken en daarom is ze erg op haar tenen getrapt. Na veel gedoe en gebakkelei stuurt ze me een bord terug op mijn kosten en betaald alleen 2 producten terug met de retourkosten weer op mijn rekening. Met de bewering dat het bord gebruikt is. Er zat een vlekje op, wat waarschijnlijk komt doordat ik het bord heb geprobeerd te laten hechten. Uiteraard zonder voedsel. Er zitten geen enkele gebruikerssporen of schades op of aan het bord, maar dat ene vlekje van mijn handen is genoeg om mij niet het verschuldigde bedrag terug te betalen. Het bord retour gekregen, maar zelf geen enkele vlek kunnen ontdekken. Ik ben heel erg teleurgesteld in de Service en ik heb veel onnodige kosten gemaakt voor een product waar ik niet tevreden over ben. Al met al erg teleurstellend. Fatima blijft beweren dat een product gebruikt is. Zelf heb ik het bord thuis retour gekregen in perfecte staat zonder enkele vlek. Harstikke mooi om terug in ontvangst te nemen en helaas blijft fatima zoeken naar redenen om dit niet te doen. Om een product te testen moet het wel uit de folie en ik begrijp werkelijk niet waarom het product niet retour word genomen. Echt heel jammer en zeer slechte ervaring met dit retourdrama.

29. januar 2024

Beste Maartje,

Heel vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Op het moment dat u een aankoop doet op onze website gaat u met de voorwaarden akkoord. Hierbij komt ook kijken dat retourneren op eigen kosten is.

Helaas nemen wij geen producten in ontvangst als er vlekken op zitten of wanneer deze gebruikt zijn. De andere twee producten heeft u wel vergoed gehad ondanks dat het niet in de folie zat en u ze niet heeft geretourneerd zoals u deze van ons ontvangen heeft.

Hier hebben we per mail contact over gehad en hebben wij u bewijzen in aangeleverd, u geeft zelf toe dat er vlekken op kunnen zitten van tijdens het uittesten. Vlekken zijn ook gebruikerssporen en kunnen daarom ook niet retour aangenomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwaliteit met een persoonlijke touch

Snelle levering, mijn bestelling was met aandacht en een persoonlijke touch ingepakt! Erg attent!

Besteld product ziet er precies zo uit als op de afbeelding!
Erg goede kwaliteit!
Ga er zeker meer van bestellen en ga anderen beslist ook aanraden om deze producten te gaan proberen.

8. februar 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuk en snel ontvangen

Ik heb tijdje geleden ook al besteld en het was snel in huis, ook word het leuk ingepakt met een persoonlijke kaartje erbij. Van de week weer een bestelling gedaan en ook weer snel in huis. Ik ben een tevreden klant en raad haar ook iedereen aan

7. februar 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lieve dame & verstuurd bestellingen…

Lieve dame & verstuurd bestellingen super snel.
Heb nu een heel setje thuis voor mijn zoontje. Ik vind het er super leuk uitzien allemaal, maar ook goede kwaliteit.

12. januar 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit en leuke design en …

Mooie kwaliteit en leuke design en natuurlijk snelle levering.
Bedankt!
Ik zal nog eens gauw terug komen. Hartelijk dank! 😍🥰

9. december 2023

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering. Vriendelijk advies. Leuk cadeau. Staat zelfs al op de kerstlijstjes van de ontvanger 😉👍🏻

20. november 2023

Prachtige kinderset bestek

Snelle levering, product exact zoals omschreven. Prachtige kinderset en super kwaliteit kinderbestek.

15. november 2023

10/10 HEEEEEEEL TEVREDEN!!!!

Mijn zoontje van 1,5 jaar gooit altijd zijn bord op de grond, na mijn aankoop bij mini goodies heb ik deze probleem niet meer.
Ik heb 2 keer een bestelling geplaatst bij haar het is ook vrij snel toegekomen en heb ze direct gebruikt, de borden zijn zo stevig top kwaliteit.
Heb ook drink fles besteld bij mini goodies.
Ik ben heeel heeeel tevreden!!
Bij mijn 2 de bestelling heb ik een slabbertje als cadeau gekregen deze had ik echt niet verwacht, top service! 10/10

11. november 2023

Tevreden :)

Goede kwaliteit , snelle verzending!

3. november 2023

Zeer tevreden

Heb veel andere bordjes geprobeerd met zuignap maar dit is de enige die blijft plakken! Vond het wel beetje prijzig maar het is het echt waard!

28. oktober 2023

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd, het zijn hele fijne producten van een super kwaliteit.

6. oktober 2023

Bedankt voor uw reactie en eerlijke review. Dit waarderen wij enorm 😊

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.