Meget dårlig service (eller mangel på samme). Bestilte en vare den 29. august og fik også en ordrebekræftelse. Derefter sker der ikke mere. Har skrevet til deres kundeservice 4 gange - uden svar. Har... Se mere

Stort udvalg, rimelige priser, glimrende service og hurtig levering. Tangles kan absolut anbefales til alle med uro i fingrene eller behov for afstressning, heriblandt autister. Det er virkeligt smart... Se mere

Jeg bestilte 9 tangles, som blev leveret dagen efter bestillingen. Dog var den ene defekt, men efter at have mailet et billede af det defekte tangleled, blev der omgående sendt et nyt. Så stor ro... Se mere

1. Spilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Mingle.dk ønsker vi at være førende indenfor salg af tangles! Vi har derfor altid de bedste priser, bedste sortiment, og du får selvfølgelig altid gratis fragt på alle ordrer over 50kr

4,1

God

Få leveret lige til døren og spar penge!

Der er mange penge at spare hos mingle.dk, hvor der også ydes uovertruffen service! Levering allerede dagen efter jeg bestilte, samtidig med jeg fik fri fragt på min levering. Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra mingle.dk. En stor tak skal lyde - jeg anbefaler jer helt klart til andre.

23. marts 2015

Nemt, overskueligt og professionelt ! Kan varmt anbefales!

Min oplevelse af mingle.dk er ganske positiv. Jeg modtog den vare jeg havde bestilt super hurtigt og i pakken lå der tilmed en lille hilsen og et stykke slik. Lidt cheesy, men det var da meget hyggeligt... Priserne er rimelige og kvaliteten af produktet er fuldkommen som forventet. Jeg synes rigtig godt om den mulighed man kan vælge ved forsendelse, at få pakken "åbnet" så den kan blive smidt ind af brevsprækken. Det er rimelig godt tænkt og tidsbesparende! Jeg handler der formentlig igen, hvis jeg skal have en ny tangle.

8. marts 2015

Godt produkt - hurtig levering

Tangles er virkelig effektive. Købte dem til min søn og mig. Vi har ikke ADHD men er begge "dimsere" der helst vil have noget i hænderne hele tiden. Min søn bruger tangles hele tiden nu, synes den er sej. Hans ven har endda spurgt hvor man kan købe dem...

7. marts 2015

Super god service, samt hurtig levering

Jeg havde hørt om mingle.dk igennem en kollega. Han fortalte at der var super god levering og hvis der var noget galt med dit produkt, bliver der taget hånd om det med det samme.

Jeg er FULDT ud tilfreds. Virkeligt hurtig levering og perfekt kundeservice.
Anbefaler mingle til alle

20. juni 2014

Den bedste kundeservice

Jeg bestilte en tangle på Mingle.dk og oplevede i den forbindelse den bedste kundeservice. De var flinke, forstående og der var hurtig ekspedition.

15. september 2013

super service

Jeg kan kun anbefale Mingle. Jeg kunne ikke betale med mit kort. Tænk så fik jeg en mail og et kontonr. Så jeg alligevel fik min vare... det kalder jeg, god kundepleje. Ikke sidste gang jeg køber der

Mvh. Anna Rabjerg

27. juni 2013

Handel her uden bekymring.

Du skal bare købe din mingle her. Vi er blevet så glad for den her i familien. Du bestiller den og få dage efter får du din pakke.
Jeg er dog lidt skuffet over jeg ikke kan kombinere mingle ledende som jeg vil for de passer ikke i størrelsen med hinanden.

27. juni 2013