Min oplevelse af mingle.dk er ganske positiv. Jeg modtog den vare jeg havde bestilt super hurtigt og i pakken lå der tilmed en lille hilsen og et stykke slik. Lidt cheesy, men det var da meget hyggeli... Se mere
Stort udvalg, rimelige priser, glimrende service og hurtig levering. Tangles kan absolut anbefales til alle med uro i fingrene eller behov for afstressning, heriblandt autister. Det er virkeligt smart... Se mere
Jeg bestilte 9 tangles, som blev leveret dagen efter bestillingen. Dog var den ene defekt, men efter at have mailet et billede af det defekte tangleled, blev der omgående sendt et nyt. Så stor ro... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Mingle.dk ønsker vi at være førende indenfor salg af tangles! Vi har derfor altid de bedste priser, bedste sortiment, og du får selvfølgelig altid gratis fragt på alle ordrer over 50kr
Blåkildevej 95 1th, 9220, Aalborg, Danmark
- 71 99 95 85
- kundeservice@mingle.dk
- mingle.dk
Meget dårlig service (eller mangel på…
Meget dårlig service (eller mangel på samme). Bestilte en vare den 29. august og fik også en ordrebekræftelse. Derefter sker der ikke mere. Har skrevet til deres kundeservice 4 gange - uden svar. Har derefter ringet adskillige gange og hver gang lover de at ringe tilbage. Der sker bare intet !!!!!!!
Nu vælger jeg at bestille min vare et andet sted
Manglende vare, nu sendt afsted med det samme.
Bestilte min tangle d. 24 maj, og da den ikke i dag (31 maj) er kommet, blev jeg lidt nervøs, da jeg netop har bestilt den til brug under en eksamen d. 2 juni. Jeg skrev en mail til kundeservic, en halv time efter blev jeg ringet op af en medarbejder, der fortalte mig, at han nu villle sende en ny afsted med kvikfragt så den ville være her inden for 1-2 dage.
Øv, at pakken ikke dukkede op, men super god kundeservic
Troværdigt firma
Jeg modtog ikke min pakke. Jeg bestilte varerne d. 27. april. Pengene blev trukket fra min konto d. 2. maj. Jeg kunne læse mig frem til, at jeg kunne forvente op til 5 dages levering, så jeg ventede indtil d. 10. maj med at tage kontakt til firmaet via. mail. Jeg hørte intet fra dem, så den følgende dag tog jeg telefonisk kontakt. Jeg har modtaget en mail fra dem, men der var ingen løsning. Firmaet venter på at Post Nord finder ud af, om de har mistet pakken, alt imens jeg skulle have brugt flere af varerne ifbm. en fødselsdag d. 14. maj. Jeg føler mig langt fra hjulpet som kunde.
Opfølgning: Jeg blev kontaktet af firmaets ejer, som beklagede ulejligheden. Post Nord havde mistet pakken. Der blev straks sendt en ny pakke afsted. Jeg endte med at føle mig meget godt behandlet. Produkterne taler for sig selv, Tangle er bare en fantastisk opfindelse.

Besvarelse fra Mingle.dk
hurtig levering og lige hvad jeg …
hurtig levering og lige hvad jeg ventede og så var der slik med
Køb din tangle hos mingle.dk :-)
Virkelig stort og fint udvalg i tangles, helt sikkert en til dig også :-) Billig og hurtig forsendelse :-)
Produktet levede op til forventningerne …
Produktet levede op til forventningerne - ingen problemer med levering!
Super service, hurtig levering og top lækre produkter 😊
Lækkert produkt!
Mødte Mingle.dk på forårsmesse i Aalborg. Fantastisk personale og god service samt forklaring af de forskellige typer!!
Den lille forskel!
Pakken kom som forventet og har ikke haft brug for service.
Men kortet, det lille kort der lå i pakken gjorde hele forskellen:
Vi er forskellige som mennesker.
Nogen har svært ved at sidde stille,
andre har en livlig fantasi.
---------
Disse er ikke problemer, men muligheder,
og du har taget et skridt mod en løsning.
Tak
Hurtigt levering af de rigtige vare, billige priser gratis levering ved allerede 50kr
Super
Jeg er super tilfreds! Kom hurtig og ingen problemer overhovedet! Og perfekt tilstand
Super service! Hurtig levering!
Super dejlige produkter i god kvalitet med hurtig levering :) Kan stærkt anbefales!
Rigtig tilfreds
Der stod at pakken ville komme 2-4 hverdage, den kom godt nok på 5. dagen, men når den så kom, var det hele som det skulle være!
Hurtigt ordrebehandling seriøs webshop og levering til tiden 6 stjerneer
Tangle til en fair pris 😃
Jeg slider mine tangle op ret hurtigt, speciel den jeg har i bilen, så det er dejligt med Mingle.dk de kommer hurtigt med posten og købes til en fair pris 😁 Jeg kan kun varmt anbefale Mingle.dk 😃
Hurtig levering og fine varer
Bestilte varer, fik hurtigt mail om varerne var pakket og sendt afsted.
Varerne var af forventet god kvalitet
Utroværdig
Bestilte vare og nu 16 dage efter stadigvæk ikke modtaget noget. Har forsøgt ringe Nr eksisteret ikke mailet heller ikke der noget respons æv æv Michael Aarhus
Super god service
Hurtig levering, gode vare...!
Jeg vil til enhver tid, gerne støtte op omkring vores små iværksættere i Danmark, og anbefaler gerne andre om at gøre det samme 👍