Det er virkelig ærgerligt at man ikke kan målrette sin søgning mere. F.eks. fløde: nu kommer både flødekartofler flødeost osv. frem. Under æg kommer selv æggekogere med. Øv Jeg kan heller ikke læn... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bredebjergvej 6, 2630, Tåstrup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Hold da op.
Kan ikke se om jeg er logget på eller ej!!
Kan ikke synkronisere mellem mine enheder!!
Kan ikke dele indkøbsliste med anden bruger!!
Kan ikke sende indkøbsliste til anden bruger!!
Sidst men ikke mindst kan jeg ikke finde svar på mine spørgsmål. Det havde været rart med en “releasenote”.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Mine tilbud er blevet så uoverskuelig. Før kunne jeg slå grænsebutikker fra og det var nemmere at se hvilke butikker det var

Besvarelse fra minetilbud.dk
I har fjernet muligheden for at dele sin indkøbsliste med sin partner.. ( eller andre ) hvilket gør appen ikke giver mening for os længere.
Tidligere brugte vi appen meget, nem, overskuelig at finde tilbud og tilføje dem til sin indkøbsliste ( som begge havde adgang til) og man kunne nemt købe ind på vej fra arbejde uden man først skulle ringe og spørge om vi mangler mælk… listen var altid opdateret…
Få den funktion tilbage tak 😬🙃
Indkøbsliste som man nemt kan dele og tilføje varer til… 🤷♂️

Besvarelse fra minetilbud.dk
Hvorfor kan man ikke søge på en vare, og så se hvilke forretninger der har den på tilbud?
Hvorfor kan man ikke udelukke nogle forretninger? (Som ikke er i nærheden af der man er)
Jeres intro til appen er dårlig/hurtig/Ikke til at følge. Læg dog en video op, så man bedre kan se hvordan den håndteres..

Besvarelse fra minetilbud.dk
Den opdaterede app er en ommer!
Kan ikke manuelt oprette lister, som man kunne på den tidligere. Savner optionen “Lister” i stedet for “Favoritter”
Kan heller finde ikonet til at dele/synkronisere indholdet med andre.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jamen så forsvandt alle lister....flot opdatering!! Ironi kan forekomme.....
Brugte til at huske vigtig medicin på apoteket og fødselsdags ønsker.
I en super fed teknisk verden, må man bare erkende at blok og papir virker bedre.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Minetilbud.dk er helt smadret. Konceptet er blevet uanvendeligt for mig i hvert fald. Ærgerligt. Tidligere brugte jeg den på tværs af PC og telefon. Fandt tilbud og lavede lister på min PC, og handlede ind med telefonen. Må finde en anden måde nu.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jeg håber virkelig at butikkerne i fællesskab stopper med at finansiere denne App.
En App. der tidligere fungerede godt, men som nu er håbløs efter den elendige nye version.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Hvor er det ærgerligt at man ikke længere kan søge på bestemte varer fra deres hjemmeside.
Jeg har ikke brug for endnu en app, så jeg er desværre færdig med at bruge minetilbud.dk og jeg kommer ikke til at hente deres app.

Besvarelse fra minetilbud.dk
VAR et fint produkt. Men nu virker det ikke længere.
Skal sgu ikke tvinges over til en telefonskærm. ØV.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Hvor er det dog en elendig opdatering de har lavet. Siden kan ikke åbnes på computer og ud over det bliver den ved med at kræve installation på telefonen selvom den allerede er installeret der. Jeg går tilbage til de gamle tilbudsaviser.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Væsentlig tilbagegang i forhold til tidligere version. Kan ikk frasortere grænsebutikker mere..

Besvarelse fra minetilbud.dk
Den nye version er en kæmpe skuffelse. 🤔
Hvor blev mine 3 indkøbslister af?
Jeg havde følgende huskelister/indkøbsslister:
- Apotek
- Indkøb til hjem (med mål på tingene)
- Indkøbsliste
Og nu har jeg så mistet mit overblik. 😢
I øvrigt delte vi søskende min mors indkøbsliste, så vi kunne sikre, at der ikke blev købt dobbelt ind, den mulighed er også væk i den nyeste version, som I syntes er en stor forbedring - og jeg er ikke enig. 🤬
Svar den 14/7-2025:
Jeg kender godt til det, du skriver - men den nye version duer ikke for mig, så jeg må finde en anden indkøbs app, der dækker mit behov.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Dette er noget juks, i har jo gjort stort set det samme som eTilbudsavis og den anmeldese jeg lavede der var ikke positiv så det vil jeg skåne jer for her.
Kunne jeg give 0 stjerner havde i fået det og det var det samme jeg skrev til eTilbudsavis her i april og skiftede til minetilbud selv om jeg ikke var så tilfreds med den måde i havde sat favoritter op og jeres hjemmeside havde logget mig ud hver gang jeg åbnede den.
Man skulle tro det var samme ejere der står for det to sider.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Kan ikke se tilbudsaviserne mere, på min pc.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Bor i Nordjylland. Har bedt om reklamer indenfor en radius af 30 km. Får stadig reklamer fra butikker i Sønderjylland. Ja jeg får faktisk så mange at hvis jeg søger på et bestemt produkt ABC lavpris har på tilbud så kommer det frem 16! gange. Og det gælder stort set alt. Kom tilbage med den gamle søgefunktion hvor man kunne vælge at det var favoritter man søgte igennem. Og sæt samtidig et filter på så man kan sortere fremtidige tilbud fra! Så ville I sq få 5 stjerner. Men nu får I kun en

Besvarelse fra minetilbud.dk
Når man søger tilbud på en vare så fanger søgningen ikke alle kæder der har varen på tilbud, det har jeg konstateret flere gange ved at være inde på tilbudsaviserne. Og hvis man f eks søger på yougurt kommer der 0 hits, men skriver man cheasy yougurt dukker der tilbud op. Og så kan man ikke oprette en søge agent på pc, men kun mobil...øv

Besvarelse fra minetilbud.dk
Ved næsten ikke hvor jeg skal starte. Man kan ikke oprette en profil den fejler hele tiden og den siger man skal kontakte der kontakt@mail. Man sender skærmdump af fejlene men der sker ingenting retur. Så prøver man uden login, men så kan man ikke gemme/vælge varer til sine lister som man kan på andre tibuds app. Må bare sige det er en gennemført dårlig app som på ingen måde virker efter hensigten.

Virker nogen lunde.
Men for tit nede..!

Besvarelse fra minetilbud.dk
Tilbudsagenten virker ikke og har ikke gjort det i over 1 måned. Jeg har prøvet af afinstallere appen og installere påny, men intet hjælper jeg får timeout efter et minut og en fejlkode der heder HTTP 500
Jeg var nød til at rette fra 2 til 1 stjerne da i trods flere mail intet har foretaget jer selv om i har fået de oplysninger i har bedt om
Så har jeg rettet til 4 stjerne, nu da i har rettet fejlen, bedre sent end aldrig som man siger. Trods langsommelighed, så tak for hjælpen.