Det er virkelig ærgerligt at man ikke kan målrette sin søgning mere. F.eks. fløde: nu kommer både flødekartofler flødeost osv. frem. Under æg kommer selv æggekogere med. Øv Jeg kan heller ikke læn... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bredebjergvej 6, 2630, Tåstrup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Ja den er ikke god verken app eller hjemmesiden de påstår at vi laver om men nu har det stået på i et år der sker ikke noget og hver gang de laver om bliver den dårligere og profil har de hellere ikke mere så man kan ikke rette noget eller tilføje så er der nye der går med reklamer hver uge så man får det om torsdagen og ikke onsdag de køre det på en mærkelig måde men det skal jo nok passe sammen med dem der sidder på det kontor de er mærkelige selv da de fyre folk når de melder sig til så er det den nye der får det og det er ikke folk der stopper men de bliver fyret så derfor her får vi nye hver uge til at der går med reklammer

Besvarelse fra minetilbud.dk
Plejede at være en fantastisk side, nu skal man pludselig downloade en app, for at bruge den... Der er RIGELIGT med apps som man er nødt til at have og en app til tilbud er IKKE et must have og derfor er jeg ude og bruger ikke minetilbud mere... Hvorfor kan man ikke bare holde begge muligheder åbne?
Skal vi absolut tvinges til at bruge apps til alting???
Der er rigeligt der fylder på min telefon, så der er skarp prioritering og der tabte i... FÅ NU WEBSIDEN TILBAGE!!!

Besvarelse fra minetilbud.dk
Det er så ringe man skal bruge deres elendige app nu. Det fungerede meget bedre på hjemmesiden før. Boycotter dette ubrugelige produkt nu.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jeres nye app der kun virker på ens smartphone er elendig.
Den plejede at være god. Nu har i solgt jeres udmærkede produkt til en grådig amatør

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jeg kan tilføje favoritter men kan ikke bruge det til Noget. Kan tilføje en placering men får tilbud fra Tyskland. I den gamle app kunne man frasortere grænsebutikker. Det kan man ikke mere, hvilket er en nedgradering!

Besvarelse fra minetilbud.dk
Lige nu er det svært at finde den billigste vare i forhold til vægten, totalt overskueligt efter de lukkede den app, hvor man kunne se, hvor man fik den bedste kg. pris.
Øv, øv, øv

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jeg synes at denne hjemmeside desværre er noget forringet. Førhen kunne man se næste uges tilbuds avis, om torsdagen. Samme dag hvor de senest skal lægge fysisk i postkassen. Det er lidt svært ud fra denne hjemmeside at planlægge sine indkøb.
F.eks Bilka reklamen kan man kun se den ene avis, med mad og ikke elektronisk, bolig osv.. Så skal man alligevel på Bilkas hjemmeside for at se det hele. Og det tænker jeg ikke er ideen med minetilbuds hjemmeside.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Håbløs app. Ualmindelig klodset. Gemme produkterne man vil købe som FAVORIT?? Tilbuddene varer kun en uge! Man skal so også klikke og gemme som favorit. Det tager også ekstra klik at fjerne favoritter.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Håbløst - ingen funktionalitet på PC.
Vi er trods alt nogen sidder bagved en computer og ikke med en telefon i hånden
Det er jo totalt værdiløst nu

Besvarelse fra minetilbud.dk
Man kan ikke komme ind på mine tilbud siden, og man kan heller ikke slette den installeret app. Man er jo afhængig af siden da mange butikker jo heller ikke sender reklamer ud mere.

Søgefunktionen er fjernet
Hvad er idéen med en side hvor man skal kunne finde en vare billigst, når man har fjernet muligheden for at søge efter en specifik vare?
Efter "forbedringen" er siden nu udelukkende en samling af tilbudsaviser, som allerede er tilgængelige på de respektive butikkers egne hjemmesider.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Kunne jeg gi' den 0-stjerner havde jeg gjort det.
Hvordan i alverden kan I mene at jeres "Minetilbud" er blevet bedre??
Hvorfor ændre så meget ved noget der virkede før, ok med forbedringer, men at bombe den tilbage til noget ubrugeligt, det fatter jeg altså ikke.
Før kunne jeg dele på tværs af, PC, Ipad, Telefon, via min konto.
Så slut med brugen af "Minetilbud"
Kan heldigvis finde tilbud på anden vis.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jeg synes ikke, at jeg som forbruger har opnået noget særligt med den nye opdatering. Især savner jeg den funktion - selv at kunne lægge varerne på indkøbslisten i MIN rækkefølge. Det er blevet så forvirrende for mig at købe ind og jeg mister overblik, når ikke jeg på forhånd kan lægge varerne i den rækkefølge, jeg kommer rundt i forretningerne. Derudover var søgefunktionen bedre tidligere

Besvarelse fra minetilbud.dk
Det er uforståeligt at I efter så lang tids massiv kritik ikke bare erstatter med den gamle velfungerende app.
Det er jo ikke bare en enkelt ting vi brugere synes der ikke fungerer mere.
Det der kan få mig op i det røde felt er at den butik man har trykket på ikke kommer frem. Så trykker man een gang mere, og een gang mere, og …………..
I har vist skrevet at den er optimeret til telefoner. Men det burde vel ikke være noget problem at få app’en til at fungere ordentligt på tablets?
Opdatering 25.12: Det tyder på at "mine tilbud" har fået rettet irritationsmomenterne. Den er stadig lidt tung at arbejde med, men absolut brugbar.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Kan, som en del andre ikke forstå man laver en opdatering til det dårligere. Jeg har brugt Jeres app i flere år og været meget glad for den hjælp jeg kunne få igennem appen. Men nu opgiver jeg, da søgningen er blevet så ringe. Jeg kan desuden ikke lave huskelister mere, hvilket jeg brugte rigtig meget. Det er desværre blevet et dårligere produkt i tilbyder...

Besvarelse fra minetilbud.dk
Blevet umuligt at søge specifik vare. Stopper med at bruge siden. Øv

Besvarelse fra minetilbud.dk
Hvorfor kan man nu kun se og søge tilbud, hvis man installerer en app på sin telefon? Jeg sidder aldrig og kigger tilbudsaviser igennem på min telefon, det gør jeg på computeren.
Trist udvikling, men jeg kigger hellere hver enkelt tilbudsavis igennem fra det enkelte supermarked, frem for at blive tvunget til at installere endnu en app, bare for at se tilbud fra supermarkederne.
Øv, det plejede at være en suveræn side.

Besvarelse fra minetilbud.dk
Hvorfor skal min søgeliste fyldes op med butikker der ikke eksisterer på Sjælland. Kan ikke bruges til noget ….

Besvarelse fra minetilbud.dk
Jeg brugte nogle gange minetilbud.dk, men efter man nu skal downloade en applikation bruger jeg det ikke mere. Hvorfor ændre på noget der virkede fint?!

Besvarelse fra minetilbud.dk
En meget ringe opdatering, som helt sikkert frustrerer mange brugere.
Hvad er det sket med vores favoritter og standard søgninger? Genetablerer I de data? Det er flere års data med søgninger på bestemte varer, brands mm, som nu er forsvundet? Tænker at I kan se jeres kunders brug af app er styrtdykket.
Du behøver ikke svare at det nu er muligt at søge under favoritter.... Det er mine mange års data og personlige standard søgninger, som jeg har behov for bliver genetableret.