Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Se mere
Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Se mere
For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Se mere
Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.
Jeg har arvet en andelsbolig og vi valgte at bruge THOMAS HARTMANN fra min bolighandel Favrskov og jeg må sige at vi har virkelig fået valuta for pengene.
Thomas har hele tiden holdt os underrette om aktiviteterne på boligen, der har været stor interesse, der var et par stykker som bad ham holde dem opdateret hvis der kom interesserede for de ville gerne købe men havde desværre selv noget de skulle have solgt og også dem har han taget kontakt til hver gang han havde nogle informationer omkring boligen.
Jeg kan meget varmt anbefale at man bruge Thomas hvis man har en bolig der skal sælges, han får helt klart 5 🌟 herfra.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Super ejendomsmægler,god service altid hjælpsom.tak for god service.
Hilsen
Hauke H.

Jeg kan varmt anbefale Michele Møller Amundsen
Hun solgte mine forældres hus på kun 7 dage, på overbud, og der var flere købere. Vi har haft vores hus til salg hos 2 lokale mæglere i over
et år, da vi skiftede til Michele. Allerede efter 6 uger havde vi en underskrift på et salg. Der var endda to andre, som også gerne ville
købe det. Hun er nærmest på 24/7 og ikke som andre mæglere, som lukker ned fredag kl 14 og frem til søndag. Efter åbent hus ringer hun
hurtigt tilbage, og fortæller om hvor mange der har været der.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Formentlig Danmarks bedste ejendomsmægler!!!
Du får ikke en mere engageret, seriøs eller hårdtarbejdende ejendomsmægler end Michelle Møller Amundsen. Hertil kommer en venlig og personlig kontakt.
Hvad der ikke lykkedes for 2 tidligere mægler kom Michelle i mål med - et salg på rekordtid. 👍🏻
Hun får mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Rigtigt god oplevelses af ejendomsmægler Michele Møller Amundsen, da vi kiggede på hus i Herlev, hun er oprigtig og tager alle køber seriøst. Har skrevet sammen med hende i forbindelse med huskøb og hvor hun har svaret meget professionelt og svaret sent om aften og rigtigt hurtigt.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Jeg har anvendt MinBolighandel Aalborg, i forbindelse med salget af boet efter min far. Det har været en fornøjelse at opleve den professionalisme og empati der har været i gennem hele processen. Jeg aftalte alt det basale med dem og fik hurtigt et pris overslag og hvad jeg kunne forvente af forløbet. Lige inden huset blev sat til salg, flyttede jeg selv til Spanien og jeg følte mig helt tryg ved at overlade huset i deres hænder. De har levet fuldstændig op til mine forventninger og kontaktet mig hvis de havde nogle spørgsmål og fik på den måde solgt huset, på bare nogle få måneder. De har hos MinBolighandel Aalborg bevist, at de kan håndtere en hvilken situation i forhold til et bolig salg, med lige præcis den professionalisme som man håber og nogen gange lidt mere. De tager sig tiden til at forklare hvad de laver og hvad der kommer til at skr, hvilket giver en ro og sikkerhed når du sælger dit hus. I min situation har det været meget svært, da det var mit barndomshjem og jeg havde mistet min far kun et par måneder inden, men de gjorde hele forløbet meget nemmere, da jeg ikke skulle forholde mig til noget selv. Jeg vil helt klart anbefale MinBolighandel Aalborg til alle, som står og skal sælge sit hus, uanset hvilken situation du står i.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Hermed de bedste anbefalinger til Min Bolighandel v/ Kim Sørensen, som er en kompetent ejendomsmægler med stor erfaring.
Mvh Sonja og Finn

Besvarelse fra Min Bolighandel
Super service og samarbejde. Satte efter 3 år ved en af de store kæder ( uden fremvisninger eller købere), min ejendom til salg ved Min Bolighandel Vestjylland, så skete der noget, der kom fremvisninger og købere på banen, og det endte op med et forholdvis hurtigt salg. I forbindelse med salget fik vi og køber rigtig god hjælp af Min Bolighandel Vestjylland.

Kan varmt andbefale Minbolighandel Sønderborg Michelle Damme
Michelle Damm kan vart anbefales super service og hurtig salg,mit hus har stået til salg ved anden mægler i næste 2 år og skete ikke meget skiftede til Michelle Damm og huset blev solgt inden for 14 dage hun er hurtig ved hvad hun laver,det køre bare på skinner
Finn Christiansen
Sønderborg

Besvarelse fra Min Bolighandel
Kan varmt anbefale Min Bolighandel hos Anne Dorte Linnebjerg. Hun har været super professionel i forbindelse med salg af vores hus. Altid glad og positiv.
Vi har jævnligt haft kontakt og fået tilbagemelding ved fremvisninger.
Hun solgte vores hus på 30 dage med en god forhandling med køber.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Har benyttet Lars Nielsen fra Min Bolighandel Aarhus til et par vurderinger, hvor han har været meget kvalitetsbevidst omkring hans arbejde. Kæmpe stor ros herfra.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David igen, hvis behovet opstår, og vi kan anbefale ham til enhver. David hjalp med mere end, hvad man skal forvente af en almindelig ejendomsmægler, hvilket gjorde vores første boligkøb til en tryg og god oplevelse.

Besvarelse fra Min Bolighandel
I skal også overholde reglerne selvom "Gavekort til Hjem-IS" lyder lækkert ;)
Stop venligt med at smide reklamer i min posrkasse når den er tydeligt markeret med ingen reklame klistermærke. Bed jeres udelere respekterer skiltningen

Besvarelse fra Min Bolighandel
Jeg har oplevet en helt fantastisk god og behagelig behandling ifm. mit hussalg
Har haft den bedste og mest tålmodige ejendomsmægler Kim Sørensen.
En meget rar oplevelse.
Har følt mig rigtig tryg hele vejen igennem.
Mvh. Marianna Rostkjær

Besvarelse fra Min Bolighandel
"Reklamer nej tak" gælder os jer

Yderst kompetent køberrådgivning
Vi har netop købt en andelslejlighed og fik i den forbindelse køberrådgivning af Lars Nielsen fra Min Bolighandel Aarhus.
Vi var meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle vælge en advokat eller en ejendomsmægler. Vi valgte en ejendomsmægler, da vi havde mødt Lars Nielsen, ved en fremvisning tidligere og her fremstod han yderst professionel, kompetent, ærlig og nærværende. Det fortrød vi ikke. Lars gav sig meget god tid til at rådgive os og vi følte os i meget kompetente hænder. Han gravede ting frem, som vi aldrig selv ville have fundet. Det største kvalitetsstempel for os, var at Lars turde fortælle os råd for usødet om de negative ting ved den bolig vi endte med at købe. Det var meget vigtigt for os, for på den måde kunne vi træffe et oplyst valg.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Vi har lige købt hus gennem Min Bolighandel.
Her havde vi fornøjelsen af at handle med Ann Rosenskjold fra Minbolighandel Aalborg.
Vi har klikket hus i lang tid og har mødt et hav af mæglere.
Ann skilte sig ud fra første færd. Personlig og nærværende kombineret med en høj faglighed og professionalisme er oplevelsen vi står tilbage med.
En klar anbefaling herfra til fremtidige sælgere og købere!
Tak for handlen til Ann & Frederikke fra Min Bolighandel.
Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, kyndige og professionelle ledelse.
Hun har simpelthen været fremragende.
Det hele er gået legende let, og så var det selvfølgelig et ekstra plus, at hendes forudseenhed mht. prisleje mm. samt måske lidt held :-)
gjorde, at lejligheden blev solgt på 4 dage.
Kan varmt anbefales.
Mogens Hall

Besvarelse fra Min Bolighandel
Havde en yderst behagelig oplevelse i forbindelse med boligkøb takket være Anne-Mette Skak Hansen (Min Bolighandel Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby).
Trygt og professionel service. Og helt klart anbefalelsesværdigt.