Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Se mere
Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Se mere
For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Se mere
Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David ig... Se mere
Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.
Da vi skulle sælge vores hus i Herlev blev vi anbefalet at bruge Michele Møller Amundsen, hun er meget professionel og håndterede boligsalget som det var hendes eget hus hun solgte. Alle vores forventninger til hende blev opfyldt og kan stærkt anbefales :)

Besvarelse fra Min Bolighandel
Jeg har samarbejdet med Michele Møller Amundsen. Jeg kan stærkt anbefale hende. Hun går op i salget af dit hus som om det er hendes eget hus, hun sælger. Du får virkelig en personlig betjening.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Mine varmeste anbefalinger til Min Bolighandel der gennem en lettere kompliceret handel af dødsbo samt et ejendomsmægler skift midt i salget hele tiden sørgede for at holde ansvarlige op på aftaler.
Er meget tilfreds med samarbejdet.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Yderst professionel rådgivning i forbindelse med køb af ny bolig. Kan klart anbefales 👍🏻

Besvarelse fra Min Bolighandel
Benyttede Kenneth som køberrådgiver. Yderst behagelig, kompetent og grundig rådgiver.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Vi valgte Michele fra min bolighandel Herlev, efter anbefalinger. Efter snak med andre ejendomsmæglere havde vi bedre kemi med Michele og prisen var også bedre for os. Super tryg behandling hele vejen igennem, med opdatering og status løbende på alle fremvisningerne og mulige købere. Vi er meget tilfredse og anbefaler hende til alle. Huset blev solgt til et lille afslag til gengæld fik vi vores pool med som for os har større værdi end det afslag - så vi er meget tilfredse 👏🏼 Michele er også super til at forhandle med køberne også iht. Overtagelse osv. Vi er meget tilfredse - kun de varmeste anbefalinger 👏🏼🏡

Rækkehus i Bagsværd solgt på under 10 dage. Tak for hjælpen Per og Anne-Mette

Besvarelse fra Min Bolighandel
Parterre-ejerlejlighed beliggende i Nørre Allé, Aarhus C solgt på 4.5 måneder (Q4 2019-Q2 2020).
Jeg valgte Min Bolighandel som bedste bud ud af tre mæglere og Lars Nielsen og hans team af medarbejdere indfriede forventningerne til fulde.
Jeg kan helt klart anbefale Min Bolighandel Århus med følgende stikord: Professionelt salgsarbejde, kompetent rådgivning, højt informationsniveau.

Vores anbefalinger og tak til Anne Dorte Linnebjerg;
Anne Dorte gik all in med vores hus salg
Hun var tilgængelig for os og klar til at vejlede, når der var behov for dette.
Mvh Tommy

Besvarelse fra Min Bolighandel
Køb/sælg IKKE bolig hos Hanne Steenberg (Sorø og Slagelse) !
Jeg har netop købt sommerhus af Hanne ved Kongsmark Strand. Huset har havudsigt via naboens indkørsel. Da jeg får fremvist huset bliver jeg dybt forelsket i havudsigten, hvilken jeg ikke lægger skjul på overfor Hanne. Jeg spørger hende derfor, om hun er bekendt med eventuelle kommende byggeprojekter hos naboen, som ville ødelægge min havudsigt. Hun siger at det har hun ingen kendskab til, og at det i så fald skal i nabohøring.
Jeg køber derfor huset, og få dage efter overtagelsen kommer naboen over og byder mig velkommen. Hertil siger hun ‘ja jeg håber at Hanne har fortalt dig at vi skal bygge til’.... og det viser sig at Hanne har haft en hel mailkorrespondance med naboen herom, hvormed hun er MEGET bekendt med deres byggeplaner. Dette undlod Hanne BEVIDST at fortælle mig om, idet hun godt vidste at hun dermed ville miste salget. Nu står jeg og føler at jeg har købt ‘katten i sækken’, og med et hus der taber både herlighedsværdi og værdi i kroner og øre, når naboen bygger til.
Hanne vil ikke tage ansvar for sine handlinger. Jeg vil derfor ADVARE alle imod at handle bolig hos Hanne, hun har ingen moral!

Besvarelse fra Min Bolighandel
Jeg kan ikke anbefale at man handler med et firma som ikke respekterer markedsføringsloven. Træt af deres affald som bliver smidt i min postkasse trods nej, tak både på postkassen og mundtligt.

Vores største anbefaling og tak til Anne Dorte Linnebjerg;
Anne Dorte er imødekommende, og særlig opmærksom på os som kunder, og vores ønsker.
Med hendes hjælp fik vi solgt- og købt nyt hus på rekordtid. Der skulle blot gå fem dage, så havde vi underskrift på salgspapirerne.
Hun var tilgængelig for os og klar til at vejlede, når der var behov for dette.
Hilsen Dorthe og Simon

Besvarelse fra Min Bolighandel
Man skal lede længe efter så dygtige og engageret mægler som Stine og Anders i Aalborg😀
Efter vores første møde med dem, kunne vi mærke de havde den rigtige energi og gåpåmod, hvilket viste sig var korrekt, da de solgte vores hus på 35 dage, også til prisen💪
Vi kan helt klart anbefale Min Bolighandel Aalborg, da de er anderledes på den gode måde🤗 og kan noget de andre ikke kan😀

Kim Sørensen, Faxe, er en super kompetent og energisk
ejendomsmægler. Rigtig god vejledning og alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Vores sommerhus blev
solgt til udbudsprisen på ganske få dage.
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Kenneth er en utrolig dygtig og behagelig ejendomsmægler, der får tingene til at lykkes.
Vil klart handle med ham igen.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Utrolig god proces med Kim! Han er helt nede på jorden, venlig og imødekommende og lytter tålmodigt til alt. Vi fik så mange gode råd og svar på alle vores (dumme) spørgsmål under hele forløbet. Kim har et super godt kendskab ikke kun til lokalområdet men især til køber og sælgers ønsker og behov generelt. Hans mangeårige erfaring skinner igennem på alle punkter.
Alting gik som smurt, vores hus blev solgt på ingen tid og uden afslag i prisen.
Vi kan absolut og varmt anbefale Kim til jer som foretrækker en personlig, velfungerende og 100% positiv oplevelse.

Besvarelse fra Min Bolighandel
Super service, fra Kim Næstved.
Gode råd og vejledning.
Mvh Susanne Tappernøje 😁

Besvarelse fra Min Bolighandel
Total god service og professionel og hurtigt salg af ejendomme.
af ejendomsmælger Kim fra min bolighandel i Toksværd

Besvarelse fra Min Bolighandel
Kim er en behagelig mægler der er i øjenhøjde med sine kunder, uden at være den "smarte" ejendomsmægler type.
Kim kunne se værdierne i mit hus, og lavede ikke en total konservativ vurdering af huset som de andre mæglere i byen gjorde.
Og ja. Det handler ikke om at forlange, men at få.
Vi fik prisen, med et almindelig "handel og vandel afslag"
Så alt i alt en super god oplevelse. Han fortjener helt sikkert mere end de fem stjerner.
En stærk anbefaling herfra :)

Besvarelse fra Min Bolighandel
Peter fra min bolighadel. Fik lov at sælge min lejlighed i Horsens midt by. Det er noget jeg aldrig vil fortryde. Han er en super rar og sympatisk fyr meget nem at snakke med. Kommer med realistiske priser, i stedet for (fantasi priser) vi stod og skulle ud og bygge nyt hus. Men skulle ha solgt lejlighed inden denne drøm kunne gå i opfyldelse. Peter fik taget billeder og lavet en annonce. Og lejligheden var solgt på under 5 dage :-) kan kun gi denne mægler mine bedste anbefalinger.