De svarer ikke - deres hjemmeside siger at de har status. Er firmaet eksisterende eller er det lukket
Hæver penge hver måned Endnu et firma der med småt snyder dig til at betale et fast beløb hver måned. Derudover er det ikke lige til at melde sig ud, da de skriver på deres hjemmeside "Hvis du ønsker... Se mere
Priserne er meget rimelige, men desværre er der ikke et særlig stort udvalg. Derudover ærgrede jeg mig lidt over at man kun kan købe 1 stk af hver per måned, derefter stiger prisen. Kundeservicen... Se mere
Bestilte mine vare 3/1-17 og modtog allerede næste dag, til super pris. Jeg er fuldt ud tilfreds både med kundeservice, flotte varer og hurtig levering. Havde lidt problemer mid mit log ind og... Se mere
Om Mimaado
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find et par af vores bestsellers her:
Shampoo
Gillette barberblade
EOS
Redken
Hårgele
Hårstyling
Medlems-prisen er 89 kr om måneden. Du får første måned gratis således du kan afprøve konceptet og føle værdien. Du kan selvfølgelig udmelde dig når du vil - ingen binding.
Andre kiggede også på
Billigt
Bestilte mine vare torsdag og kunne allerede om aftenen se at de var afsent. Fin kvalitet og ikke bare kopivare - handler gerne der igen.

hurtigt, billigt, god service
billige produkter, fik min levering dagen efter og og på trods af der manglede et produkt er min anmeldelse i top. Fordi der bliver hutigt svaret på min mailen og det jeg manglede blev sendt uden mere beregning.
det eneste jeg godt kunne bruge på jeres hjemmeside var flere make up børster af en god kvalitet.
Line

Super oplevelse
God kundeservice ved spørgsmål. Modtog pakken allerede næste dag! :-) :-)

Skønhedsprodukter
Der er rigtig mange dejlige produkter og dem jeg bestilte kom utroligt hurtigt.

Besvarelse fra Mimaado
Gode priser, men lille udvalg
Priserne er meget rimelige, men desværre er der ikke et særlig stort udvalg.
Kundeservicen var til gengæld rigtig god - hurtigt svar på spørgsmål og afhjælpning af mindre udfordring ved bestillingen.

Perfekt!
Ekstremt gode priser, hurtig levering og i det hele taget meget profesionelle!

Besvarelse fra Mimaado
Super fedt koncept med billige varer
Bestilte i søndags, mine varer ankom tirsdag morgen. Superhurtig levering og synes, at deres produkter er til konkurrencedygtige priser! :-) De er desuden supervenlige og hurtige til at hjælpe. Jeg havde et problem og skrev til dem en søndag og fik svar samme dag! :)
Intet at komme efter fra min side

Hurtigt og nemt!
Bestilte mine varer kl 08:20 og kl 09:30 var mine vare afsendt og jeg havde dem allerede dagen efter, super hurtigt og ikke mindst biligt at varmt anbefales.

Super god service
Hurtig levering, gode priser og lækre produkter. Handler hos Mimaado igen !

Hurtig levering!
Gode priser og hurtig levering.
Dog meldte jeg mig ud igen hurtigt, da jeg ikke er interesseret i et løbende medlemsskab.

Besvarelse fra Mimaado
Perfekt handel! Lynhurtig ekspedition og forsendelse.
Alt var a-okay! Korrekte varer, konkurrencedygtige priser, forsvarligt pakket og lynhurtig levering.

Besvarelse fra Mimaado
Hurtig levering og betingelser som lovet.
Mit umiddelbare indtryk af Mimaado er, at de (selvfølgelig) tjener deres penge på abonnementsaftalen (som mange nok glemmer at afmelde). Men abonnementet er ikke skjult, og det er tydeligt, hvordan man afmelder sig igen.
Jeg modtog de bestilte varer dagen efter bestilling, og (som beskrevet på hjemmesiden) havde jeg mulighed for at afmelde mig abonnementsservicen igen efter 24 timer.
Eneste minus er de tilsyneladende lidt opskruede "normalpriser", der kan være vildledende, og man skal derfor holde øjnene åbne.

Intet at bemærke
Nem bestilling (desværre en del varer, der ikke var på lager) og super hurtig levering!

Hurtig og problemfri levering
Der var ikke en finger at sætte ved min bestilling. Jeg er godt tilfreds

Besvarelse fra Mimaado
Super service og priser i særklasse!
Jeg købte hårvoks og shampoo hos Mimaado. Kan ikke finde det til billigere penge nogen andre steder. Jeg fik det allerede dagen efter jeg bestilte. Vanvittige priser og super god service. Jeg kan varmt anbefale folk at bruge Mimaado!