De svarer ikke - deres hjemmeside siger at de har status. Er firmaet eksisterende eller er det lukket
Hæver penge hver måned Endnu et firma der med småt snyder dig til at betale et fast beløb hver måned. Derudover er det ikke lige til at melde sig ud, da de skriver på deres hjemmeside "Hvis du ønsker... Se mere
Priserne er meget rimelige, men desværre er der ikke et særlig stort udvalg. Derudover ærgrede jeg mig lidt over at man kun kan købe 1 stk af hver per måned, derefter stiger prisen. Kundeservicen... Se mere
Bestilte mine vare 3/1-17 og modtog allerede næste dag, til super pris. Jeg er fuldt ud tilfreds både med kundeservice, flotte varer og hurtig levering. Havde lidt problemer mid mit log ind og... Se mere
Om Mimaado
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find et par af vores bestsellers her:
Shampoo
Gillette barberblade
EOS
Redken
Hårgele
Hårstyling
Medlems-prisen er 89 kr om måneden. Du får første måned gratis således du kan afprøve konceptet og føle værdien. Du kan selvfølgelig udmelde dig når du vil - ingen binding.
Andre kiggede også på
Nem bestilling - Hurtig og korrekt levering
Nem og overskuelig hjemmeside og til min store glæde blev der leveret hurtigt dvs.på 3 dage fra bestilling (desværre lå pakke stille over weekenden - men sådan er det jo). Vil klart anbefale Mimaado ;-)

Fin behandling..!
Jeg fik desværre ikke helt hvad jeg havde bestilt. Da jeg kontaktede firmaet, sendte de straks den rigtige vare til mig. Det er menneskeligt at fejle:-/
Den tidligere fremsendte skulle jeg bare beholde.
Tak for god service...

Fik ikke det jeg bad om
Jeg bestilte to sutter med dyremotiv men da jeg modtog dem var det basis motivet som jeg allerede havde. Ku senere læse der stod med småt at man ikke ku være sikker på at få det motiv på billedet. Syntes godt det kunne være oplyst bedre.

Super kundeservice
Kom ved en fejl til at bestille en forkert vare, som Mimaado uden problemer tog tilbage og gav mig et gavebevis på. Hurtige svar på mails og hurtig reaktion pga. forkert beskrivelse af en vare. Kan absolut anbefales, hold godt fast i jeres kundepleje :-)

nemt og billigt
kvalitetsprodukter til priser jeg ikke har set før. Super nemt og billigt👍

Forkert vare modtaget
Fik leveret forkert vare, var ikke det jeg havde bestilt

Besvarelse fra Mimaado
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at handle hos Mimaado. Hjemmesiden var nem at navigere rundt på. Jeg bestilte varen fredag omkring kl 12, og var til at hente i min lokale pakkeboks kl 16 dagen efter.
Jeg kan varmt anbefale at benytte sig af Mimaado, og jeg vil helt klart selv handle der igen.

Anbefaler helt klart :)
Kom til at bestille tre forkerte OPI-neglelakker, og så ringede jeg ind til dem og de kunne ændre det med det samme. De var også super flinke! Dejligt :)

Besvarelse fra Mimaado
God service og hurtig levering.
Billige priser. Kun deres IT system der lavede en lille fejl, men jeg sendte en mail også fik jeg de ønskede vare.

Det var da let!!
Tak! Hurtigt og nemt. Og lækker gavechokolade med i pakken :)

Besvarelse fra Mimaado
Hurtig levering, dog træls med abonnement.
Super fede tilbud og hurtig levering :) dog er det træls at man skal binde sig til et abonnement for at få lov til at købe disse produkter. Dog er det lidt uklart ifht opsigelse af abonnement.

Bondefangerri - advarsel.
Vær påpasselige hvis i bestiller varer hos Mimaado. Der kommer t et tillæg på x gange 89 kr. hvis i ikke læser handelsbetingelserne omhyggeligt. Et køb er automatisk et medlemskab af Mimaado, som koster 89 kr. om måneden. I mit tilfælde fik jeg en dejlig ønskeliste fra mit barnebarn, med link til diverse produkter. Blot et tryk på tastaturet, og så var den vare hurtigt bestilt, som de fleste andre læser man selvfølgelig ikke flere sider handelsbetingelser for at kunne bestille en gave. Alt gik fint, hurtig levering, tilfreds barnebarn, rigtige gave til forventede pris. Et check af min kontoen næsten 2 måneder senere viser et medlemsgebyr på 89 kr. Mon det er helt lovligt - det vil jeg se nærmere på.
Pensioneret Kundeservicechef
Marius Rich

Efter bogen - men
Nem og hurtig handel og et lækkert stykke chokolade :-p MEN!!! Det der med at betale næsten 100kr hver måned for ingenting, bare for at have en profil hos dem, den "køber" jeg ikke (høhø). Jeg benyttede mig af den gratis prøvemåned, så jeg kommer ikke til at handle her igen - fordi jeg såskal betale de knap 100kr for (i mine øjne) ingenting.

Besvarelse fra Mimaado
Nemt og smertefrit, kan bare ikke det der med at være medlem og skulle betale for medlemsskab.
Ellers har jeg kun ros tilovers

Super hurtig og billigt
Faldt over jeres ekstremt billige tilbud på Facebook, og min første tanke var, at det måtte være for godt til at være sandt.
Jeg tjekkede de mange positive anmeldelser her på Trustpilot & endte med at bestille nogle varer i sidste uge, som allerede blev sendt afsted dagen efter!
Intet at klage over. Tak for god og hurtig handel, det bliver ikke sidste gang :-)

Kanon oplevelse
Jeg tilmeldte mig og fik den første måned gratis. Jeg bestilte produkter til meget billige penge og fik dem leveret dagen efter. Jeg har valgt at afmelde mit abonnement igen og kunne ikke finde ud af hvordan jeg skulle gøre dette, så jeg skrev en besked i chatten til dem og de svarede efter 30 sek. De er venlige og hjælpsomme. Super gos service. Kan klart anbefales!

God oplevelse
Hej,
Har brugt mimaado to gange. Først skrev jeg egentlig en dårlig anmeldelse af dem, fordi begge varer har været længe undervejs og den sidste vare endnu ikke er dukket op, efter 10 dage. Men jeg ser nu at fejlen ligger hos post DK. Udover at Mimaado giver en super pris på alle varer, så yder de også god kundeservice hvis der går noget galt. Jeg har talt med dem to gange og begge gange, får jeg svar efter 2 sec. Derudover gør de alt for at finde de forsvundne varer.
Jeg kan trygt råde folk til at benytte dem. De er billige og sikre.