Milomees Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eens met voorgaande reviews, volumizer Ziet er leuk uit maar is gewoon troep. Heel lang opladen en nog geen 2 minuten kunnen gebruiken toen was hij al leeg. Helaas voor de aankoop niet op trudtpilot... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

trekt op niks deze volumizer, 1 x gebruiken 2 min en batterij leeg, 4 h opladen voor 1 x gebruiken ? En werkt dan ook nog niet op korte haar Is echt Chinese brol…..3 weken moeten wachten opleverin... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat ben ik blij met de Volumizer. Hij werkt fantastisch 👌 Het contact verliep uitstekend, door de regelmatige e-mail updates wist ik steeds wat de status van mijn bestelling was. Dankjewel ik ben... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Waardeloos

Eens met voorgaande reviews, volumizer
Ziet er leuk uit maar is gewoon troep.
Heel lang opladen en nog geen 2 minuten kunnen gebruiken toen was hij al leeg. Helaas voor de aankoop niet op trudtpilot gekeken. Weer van die lui die spullen in China kopen en hier 10 keer duurder verkopen

27. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichting, misleiding, fraude, geld aftroggelen.

Oplichting, misleiding, fraude, geld aftroggelen.
Product na enige weken ontvangen en uitgepakt om te bekijken. 1x opgeladen om te zien hoelang het apparaat operationeel is. Volgens gebruiksaanwijzing slechts max 30 minuten, wat ik veel te kort vindt.
Daarom verzocht om te retourneren. Helaas zegt
Milomees: omdat het zegel verbroken is kan dit apparaat niet worden geretourneerd omdat het dan dus gebruikt kan zijn.
Begrijp dat volkomen bij een hygienisch product maar:
- het is NIET gebruikt
- er zat geen zegel op het product/ doos die ik moest verbreken.

Het is een schandalige manier van oplichting om mensen geld af te troggelen. Grootste misleiding ook omdat de operationele tijs niet stat aangegeven op de advertentie.

Antwoord van de frima:
Aangezien er geen sprake lijkt te zijn van een technisch defect, maar van een product dat niet aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen, kunnen wij het product helaas niet retour nemen. Dit staat vermeld in ons retourbeleid dat tijdens de aankoop is geaccepteerd. Hierin staat ook dat persoonlijke verzorgingsproducten na opening niet voor retour in aanmerking komen vanwege hygiënische redenen.

Reply: je kan er echter niet achterkomen dat het product slechts max 30 minuten werk als je de verpakking niet openmaakt. Daarom is dit regelrecht oplichting.

Ik heb Radar, Rijdende rechter, Kassa aangeschreven om te proberen een einde te maken aan dit bedrijf.

VERVOLG:
het bedrijf antwoord op 9 september het volgende:
Verzegelde goederen (Sub f onder 3º & 5º): Producten waarvan de verzegeling is verbroken en die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, of audio-, video-opnamen en computerafleveringen waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

BEVINDING:
Ik heb het artikel ontvangen ZONDER DAT ER EEN VERZEGELING op aanwezig was. Ik KAN dus geen verzegeling hebben verbroken. Het bedrijf fraudeert dus met het misbruik maken van dit artile in het BW.

Wat zegt de wet over de verzegeling?
Firma's verwijzen vaak naar Artikel 6:230p onder f sub 3 of 4 BW om retourzendingen te weigeren wegens hygiëne, gezondheidsbescherming of audio-/video-opnamen. De wet stelt hierbij een harde eis: de uitzondering op de bedenktijd geldt alleen als de verzegeling na de levering is verbroken.
Hieruit volgen twee scenario's:
1. Er zat oorspronkelijk géén verzegeling op het artikel: De firma kan zich niet met succes beroepen op deze specifieke wettelijke uitzondering om uw retour te weigeren. U mag het product gewoon binnen 14 dagen retourneren.
2. Er zat wél een verzegeling op, maar u heeft deze niet verbroken: U behoudt uw recht op retour. Pas wanneer ú de verzegeling verbreekt, vervalt de bedenktijd

Update 14-9-2026:
Op advies van de Rijdende Rechter heb ik het aanbod van 20% wel geaccepteerd omdat onduidelijk is bij teruglevering of het pakket wel goed aan zou komen. kosten via POSTNL zou €21 zijn.
Wel advies van de Rijdende Rechter aan de firma doorgegeven dat het vedrijf vernetrede informatie moet zetten op hun website.

8. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

trekt op niks deze volumizer

Is echt Chinese brol…..3 weken moeten wachten oplevering ( uit China dus )
Echte oplichterij van Milo en mees
Niet kopen

4. september 2026

Ik bestelde een volumeborstel

Ik bestelde een volumeborstel. 30 dagen vrijblijvend proberen. Nou, mooi niet. De borstel doet niet wat hij moet doen en naar mijn geld kan ik fluiten. Maar ik laat het er niet bij zitten.

20. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit is echt de laatste keer

Dit is echt de laatste keer, dat ik wat via internet besteld heb. Aan de naam denk je met een veilig nederlands bedrijf te maken hebben, maar blijkt toch weer uit China te komen. Het apparaat is waardeloos. Doet niet wat het belooft en het bedrijf ook niet. De geld terug garantie is een wassen neus. Je krijgt het niet terug, alleen maar een advies om het toch nog maar een paar weken te proberen. en dan is de termijn natuurlijk net verstreken. 1 ster is inderdaad nog te veel.

31. august 2026

Milo & Mees, ordinaire oplichters

Ordinaire Oplichters zijn het, eerst kan je de bestelling niet per ommegaande annuleren en daarna kom je wanneer je na ontvangst van het pakketje een mail stuurt voor retourlabel er achter dat je het voor veel geld terug moet sturen naar China. Niks van dat alles staat op hun site vermeld.

29. august 2026

Waardeloos aparaat

Vooraleerst, weken moeten wachten op de levering.
Ja, moest nl van de ene internationale luchthaven naar de andere luchthaven. Dan koop je al eens iets in een buurland, komt het dan toch van de andere kant van de wereld.
Toestel ontvangen, opladen lukt totaal niet, bijgevolg gebruiken dus ook niet.
En dan begint het, mailtjes over en weer, hebben ze foto's nodig, hebben ze video's nodig, is de video niet duidelijk genoeg, dus moet die opnieuw.
Zijn de foto's ook niet duidelijk genoeg, dus moeten die ook opnieuw. Aan de hand van mijn bewijsmateriaal dat ik hen bezorg, hebben ze te weinig om te kunnen vast stellen dat het toestel niet werkt !!
Krijg je telkens opnieuw een handleiding en een E-book. Precies alsof ik niet kan lezen, dat ze het nogmaals meesturen, Also het aan mij ligt dat het niet werkt omdat ik de handleiding niet goed zou lezen !!
Precies alsof ik een bedrieger, een leugenaar ben daar ze telkens opnieuw maar bewijzen willen zien.
30-dagen testen, retourlabel aanvragen, dit zijn onderwerpen die ze in elke mail opnieuw omzeilen.
Ik heb het gehad. Het toestel kan naar 't containerpark, mijn geld is de deur uit.
Dus één goeie raad aan iedereen die met dit bedrijf zaken wil doen, niet doen !!!!!!!
Hun website en de reviews op hun website is één en al misleiding.

22. august 2026

Stelletje bedriegers…

ÍEen ster is eigenlijk nog teveel .Ik heb volumizers gekocht maar nooit gekregen Ja, DHL zou bezorgd hebben...Maar niets gekregen.Meerdere malen contact gehad.Het zijn net robots ,constant zelfde antwoord..DHL zegt dat het bezorgd is.Een vriendinnetje heeft dezelfde borstel gekocht.Na 1 minuut aanzetten gaat hij alweer uit...Constant opladen maar langer gaat ie niet aan.Ook daar wordt niets mee gedaan.Het zijn echt een stelletjes bedriegers.KOOP HIER NOOIT WAT ....

25. august 2026

Let op consumenten fraude

Let op: de '30 dagen risicoloos testen garantie' is pure misleiding. Ik heb de Volumizer één keer getest en ben ontevreden, maar de retour en terugbetaling van € 37,95 worden resoluut geweigerd omdat het apparaat 'gebruikt' is. Je kunt iets niet testen zonder het te gebruiken. Ze proberen je af te kopen met 20%. Trap hier niet in. Dossier is inmiddels overgemaakt aan de Belgische Economische Inspectie (ConsumerConnect).

30. juli 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden

Ondanks de vele slechte reviews heb ik toch de gok gewaagd en bij dit bedrijf besteld. Ik ben aangenaam verrast door de voortgangsmails, zodat ik precies de status van mijn bestelling kon volgen. Het product zelf vereist nog wat handigheid van mijn kant maar dat zal zeker goedkomen. Ik ben dan ook tevreden.

25. august 2026

Retour en terugbetaling geweigerd

Helaas ben ik erg teleurgesteld in mijn aankoop bij Milo & Mees. Het product gaf bij mij totaal niet het beloofde resultaat. Daarom wilde ik gebruikmaken van de geadverteerde “30 dagen geld-terug-garantie”.

Tot mijn verbazing werd mijn retour geweigerd omdat het product gebruikt was. Daarnaast weigeren ze ook om het geld terug te betalen. Voor mij voelt dit erg misleidend, omdat je het product uiteraard moet kunnen uitproberen om te weten of het werkt. Ik vind dat de reclame daardoor een heel ander beeld geeft dan de voorwaarden in de praktijk.

Mijn advies: denk goed na voordat je hier bestelt. Op basis van mijn ervaring zou ik het in ieder geval niet aanraden.

21. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat ben ik blij met de Volumizer.

Wat ben ik blij met de Volumizer.
Hij werkt fantastisch 👌
Dankjewel ik ben een tevreden klant.
Vriendelijke groet Anneke Droog

19. august 2026