Jeg har tidligere bestilt en taske fra dem, hvor den kom med super hurtig levering og hurtig ordre gennemgang. Og da jeg købte min TYR vest og brokos, kom den ikke bare hurtigt - i en fremragende stan... Se mere
Fantastisk service! Jeg fik en gratis forlænger til pistolhylster m/96 med i bestillingen. Den luner godt i min samling.
Har haft fornøjelsen af at handle med militærbutikken.dk mange gange (de fleste endda før de fik et website, hvor man måtte dukke fysisk op på Eskildsagre), og har altid været fuldt tilfreds. Min... Se mere
Alt perfekt-kvalitet af varer i top og særdeles gode priser. Perfekt levering med GLS som ankom hurtigt og alle varer i perfekt stand. Kan kun anbefale Militærvarer-og de har et godt udvalg og mange... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Militærbutikken er din specialist indenfor militærudstyr, godt grej og tøj til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. Vi handler med militære overskudsvare fra DK og resten af den store verden.
Danmark
- militærbutikken.dk
Jeg er nordjyde og rolig med…
Jeg er nordjyde og rolig med superlativer, men her må de da i brug. Bestilte fredag og fik mine varer i dag på en lørdag.
Alt er i den højeste kvalitet, og langt bedre end hvad prisen antyder, og vil gerne handle der igen.
Købte et bålfad som mistede det…
Købte et bålfad som mistede det påsvejsede gevind til den ene ben, under transport.
De sendte mig mine penge retur, og jeg fik lov at beholde det defakte bålfad - dette uden overhovedet at have set det.
Service ud over enhver form for forventning!
Brug dem!
Super kundeservice
Super kundeservice ! Hvis alle butikker var som dem, fandtes der formentligt ikke en eneste utilfreds kunde på denne planet 👌😊
Bestilte lidt lækkert til mig selv.
Bestilte lidt lækkert til mig selv.
- Super hurtigt levering og slet ingen anmærkninger !🫡
Jeg kan KLART Anbefale at handle hos militaerbutikken.dk/ 🫡
SUPER PRISER OG FANTASTISK HURTIG…
SUPER PRISER OG FANTASTISK HURTIG LEVERING :-)
Gode priser og lynhurtig levering
Gode priser og lynhurtig levering. Handler gerne der igen!
Rørt til tåre.
Mit juleprojekt er altid at tage gaveønsker fra Rotarys Ønsketræer, der opsættes i diverse shopping centre. Man køber den ønskede gave, pakker den ind og afleverer, således at Rotary kan aflevere pakkerne, der gives til børn, der opholder sig på den ene eller anden type institution.
Børn, der ikke får gaver, hvis ”vi” ikke træder til.
I år kom jeg på en opgave. En dreng på 16 ønsker sig ”Army Garrison Hat”.
Google – og så Militærbutikken, telefonsamtale. Venlig og tålmodig hjælp, snart fandt vi ud af, hvad en Army Garrison Hat er, eller hvad drengen mener.
Jeg gik i net shoppen og købte 3 (tre). Noterede gavens formål og skrev, jeg blev glad, hvis Militærbutikken puttede noget i pakken.
TÆNK; der ligger to (2) ekstra, meget fine hatte i uld.
Jeg er rørt, og nu glæder jeg mig til at pakke hver hat ind, de kommer i en æske med 150 kr., en del guf samt prøver på mandeprodukter venligt doneret af min lokale materialist.
Af hjertet tak.
Supergod oplevelse at handle her
Supergod oplevelse at handle her. Gode varer til fair priser og god vejledning. Kommer helt sikkert igen.
Virkelig spændende krejlerbutik med alt…
Virkelig spændende krejlerbutik med alt hvad dertil hører. Mr. Fox, hans spændende venner og deres husslave og opvarter er en fornøjelse at handle med.
Ikke sidste gang vi kommer der 🤪
fantastisk oplevelse ,var heldig at…
fantastisk oplevelse ,var heldig at komme i butiken ,og møde både fætter br og mister fox ,og fik den perfekte størelse pullover ,til en meget god pris kommer helt sikkert igen
Super service og god stemning ;-)
Sælger fejl vasket pullover videre
Produktet er fra det danske forsvar. Det de glemte, at fortælle var, at det var en fejlvasket pullover, der var krympet.
Jeg har både båret Str. L og M og efter 10 år i detailhandlen ved jeg, at der ikke er så stor forskel mellem størrelser, som der var her. Jeg brokker mig ikke over den mugne lugt, der tydeligt indikere en trøje pakket ned efter vask før den var tør, men hårheden af uld blandingen (80-20) viser med al tydelighed, at pulloveren har været udsat for al for varm en vask.
Noter, at størrelsen S ikke er korrekt så andre ikke smider deres penge væk.

Besvarelse fra Militærbutikken
Fine priser
Fine priser, stort udvalg, SUPER service.
Kan kun anbefales :)
Super fede ting til en god pris.
Super fede ting til en god pris.. Pakken fra Militærbutikken kom allerede dagen efter tingene var bestilt!
Fantastisk god service
Jeg havde bestilt en taske hos Militærbutikken.dk den 30 marts og hentede den ved pakkeshoppen dagen efter (31 marts)
Det er fantastisk god service og mega hurtig levering 😍👍👍👍
Kæmpe fan - bestemt ikke sidste gang at jeg handler der😃
Mange tak for hjælpen.
Jeg købte igen, men via mail. 100 glad. Vender tilbage. Mangler stadig ting
Super god service
Super god service
Jeg havde skrevet forkert i mail ( .dk /.com)
Fik sendt track nr på mail
Og super tilfreds med produkter (nye og i indpakning)
Super tak her fra
De skriver ingen gang særlig meget om…
De skriver ingen gang særlig meget om det er de her til salg som simpel hvis du skal købe par bukser må din livvidde men hvad så med benlængden? Øv
Og deres kundeservice er mega dårlig

Besvarelse fra Militærbutikken