Fantastisk service! Jeg fik en gratis forlænger til pistolhylster m/96 med i bestillingen. Den luner godt i min samling.
Har haft fornøjelsen af at handle med militærbutikken.dk mange gange (de fleste endda før de fik et website, hvor man måtte dukke fysisk op på Eskildsagre), og har altid været fuldt tilfreds. Min... Se mere
Alt perfekt-kvalitet af varer i top og særdeles gode priser. Perfekt levering med GLS som ankom hurtigt og alle varer i perfekt stand. Kan kun anbefale Militærvarer-og de har et godt udvalg og mange... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Militærbutikken er din specialist indenfor militærudstyr, godt grej og tøj til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. Vi handler med militære overskudsvare fra DK og resten af den store verden.
Danmark
- militærbutikken.dk
Fantastisk service!
God kvalitet, hurtig levering og fremragende kunde service
Jeg har tidligere bestilt en taske fra dem, hvor den kom med super hurtig levering og hurtig ordre gennemgang. Og da jeg købte min TYR vest og brokos, kom den ikke bare hurtigt - i en fremragende stand! Jeg manglede nogle skulder puderne, som kom med, skrev jeg ind - og de blev sendt næsten anden dag. SÅ en lækker hjemmeside, en fantastisk butik og helt enestående kunde service!
God oplevelse
Købte en t-shirt. Fik besked om den blev færdigbehandlet på en søndag ligefrem og så ankom den halvanden dag efter. God service, tak :)
Meget god hjemmeside
Meget god militær hjemmeside. Faldt tilfældigvis over hjemmeside, og jeg købte nogle militæremblemer og genstande. Jeg er meget tilfreds med prisen og de genstande, som jeg bestilte. Kan anbefales
God service - Hurtig betjening
God service, både telefonisk og ved ordre. Tak for handlen!
Altid fremragende service...
Altid fremragende service har købt der fra mange gange nu og der er altid god service intet problem der kan klart anbefales
Har haft fornøjelsen af at handle med…
Min seneste ordre var en meget lille ordre (#111056) bestilt d. 19/11-24 kl. 12:50 og allerede dagen efter kl. 14:14 fik jeg besked om at pakken kunne afhentes i min lokale pakkeshop.
5 stjerner herfra.
Har aldrig oplever sådan en vildt god…
Har aldrig oplever sådan en vildt god service. Købte en taske som gik i stykker. Jeg sendte et foto af den. Og med det samme blev den byttet uden nogen former
For spørgsmål. Ville anbefale dem til alle.
Har købt nogen m84 bukser og de er mega…
Har købt nogen m84 bukser og de er mega fede, det eneste er at der ikke står hmak i, der står alt det andet men kun et logo ikke hmak? Ellers god service og hurtig fragt, er meget tilfreds.
Har handlet med Militærbutikken nogle gange, og der har altid været god og hurtig ekspedition, så jeg handler der helt sikkert igen en anden gang.
De har haft nogle spændende varer fra forsvaret, bl.a. TYR veste, som jeg desværre kom for sent til, og nu også Rygsæk m/17 70 liter til en virkelig skarp pris, god gået militærbutikken, kan kun anbefale at handle med jer
Eminent service
Hurtigere kan det efterhånden ikke gøres
Dagen efter bestillingen modtog jeg varen.
Så hermed gerne 20 stjerner om muligt.
Kan varmt anbefales. 👍
Super service, gode produkter,
Har bestilt her fra et par gange, og har altid fået en super service og varer
Den fysiske butik er også et besøg værd!
Tusind tak fordi du har handlet hos…
Tusind tak fordi du har handlet hos Militærbutikken.dk Vi sætter stor pris på du støtter en dansk forretning!
Det skriver I til mig! Det er ikke svært, at støtte jer, når I tilbyder gode priser.
Fortsæt det gode arbejde I gør. Og gør jeres udvalg større.
Der er flere army butikker i DK, der ligger 1000 - 2000% oveni, også er det vel klart at folk flygter til Tyskland eller Tjekkiet.
Jeg har bogmærket jer! Og jeg bestiller da heller fra jer, end i udlandet.
VH Esben
Altid en rigtig god oplevelse
Altid en rigtig god oplevelse at handle med dem.
Både webshop og den fysiske butik er en fornøjelse at handle med.
Kvalitet, service og pris spiller hver gang!
Kun ros herfra
God overskuelig hjemmeside.
Fornuftige priser på god kvalitet.
Spændende produkter.
Meget hurtig levering.
Jeg har handlet hos dem fire gange og været fuldt tilfreds hver gang.
Varesortiment er godt
Varesortiment er godt, priserne er billige.
Jeg fik desværre købt nogle hatte, som jeg ikke kunne passe alligevel.
Efter en kort mail aftalte vi at jeg skulle sende pakken tilbage, og at jeg så ville få ombyttet den ene, og pengene tilbage for den anden.
Kundeservice er god og hjælpsom, og jeg er tilfreds med min oplevelse hos butikken.
Hurtig og korrekt levering.
Alt perfekt!!!.
Alt perfekt-kvalitet af varer i top og særdeles gode priser.
Perfekt levering med GLS som ankom hurtigt og alle varer i perfekt stand.
Kan kun anbefale Militærvarer-og de har et godt udvalg og mange fine ting fra US Overskudslager som de overtog deres varelager fra.
Har lige købt en fin taske der👍
En god og overskuelig hjemmeside
En god og overskuelig hjemmeside. Varerne blev sendt samme dag jeg bestilte og en fin info fra butikken. Ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der og kan kun anbefales 👍🙂