Opdatering: Har netop modtaget varen - noget andet det det bestilte - dog er penge ikke tabt. Et firma uden berettigelse. Sender ordrebekræftelse, og penge hæves, men varer leveres ikke, svarer i... Se mere
Firmaet er fup og du bør ikke handle der. De har en række forskellige firmaer med forskellige cvr.nr., hvoraf House of Miklagaard figurerer to gange, og her er det ene under konkurs og der er udstedt... Se mere
Endnu et arrogant fup firma!! den 10.1.26 bestilte jeg 2 sæt sengetøj, hvor pengene blev hævet med det samme. 2 mdr. senere modtog jeg 2 sæt sengetøj, bare ikke dem jeg havde bestilt. Miklagaard House... Se mere
Sengetøjet er beskrevet: Renforcé er en lærredsvævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet, og det anvendes ofte til at producere sengelinned. På grund af det høje bomuldsindhold har det en fremragend... Se mere
Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.
Danmark
- miklagaardhouseoftisvilde.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering, Meget tilfreds
Hurtig levering og super smukt sengetøj…
Hurtig levering og super smukt sengetøj i virkelig god kvalitet
Er der to firmaer med samme navn eller…
Er der to firmaer med samme navn eller hvad sker der? Den ene trustpilot roser fimaet til skyerne, og denne havler firmaet ned!
Man bliver snydt for sine varer og sine penge
Jeg kan tilslutte mig de øvrige vrede anmeldelser.
For 6-7 uger siden bestilte jeg en apnøpude og bestilte og betalte samtidig for et ekstra pudebetræk. Pakken kom efter få dage - men det var den forkerte pude, og der var ikke noget ekstra pudebetræk med.
Jeg kontaktede firmaet, som undskyldte. Hvis jeg returnerede puden, ville de sende den rigtige med pudebetrækket. Imidlertid kunne jeg pga. ferie ikke tage imod pakken, og jeg gav i stedet besked om, at jeg ville returnere varen. Det var helt i orden - jeg fik tilsendt en retur-label. Så langt så godt.
Men: Selv om jeg returnerede varen for 6 uger siden, har jeg ikke fået penge retur. Så jeg kontaktede igen firmaet i mandags, og bad om mine penge.
Uden yderligere undskyldning eller forklaring modtog jeg kort tid efter en slags faktura, som i følge emnelinjen i mailen viste, at min betaling var delvist refunderet (fradrag for forsendelse). Men fakturaen var ret uigennemskuelig, så jeg skrev tilbage for at få det skåret ud i pap, om den handlede om, at firmaet mente allerede at have udbetalt pengene, eller om det var en besked om, at de var på vej.
Jeg har ikke hørt fra firmaet siden, og jeg har ikke fået nogen penge.
Så ja - det virker umiddelbart som et svindelfirma. Først sender de en forkert vare, og glemmer en del af bestillingen. Så returnerer de - på trods af aftale om dette - ikke betalingen. Så sender de en TILSYNELADENDE faktura på refusion - som så ikke kommer.
Jeg vil stærkt anbefale, at man holder sig fra dette firma. Om de er komplet inkompetente eller bevidst svindelagtige er jo svært at vide med sikkerhed - jeg hælder til det sidste. Men man bliver i hvert fald snydt for sine varer og sine penge.
Useriøst firma
Fik aldrig varen. Næste uge, næste uge! Den kom aldrig! De sælger den stadig på hjemmesiden, men de har ikke varen, kun dårlige undskyldninger. Useriøst
ALDRIG KØB!!!!!! EJERNE BYDER PÅ TRUSSEL OG LØGNE
ALDRIG KØB!!!!!!! EJERNE BYDER PÅ TRUSSEL OG LØGNE
Jeg har aldrig været ude for magen behandling! Firmaet sender mig det forkerte sengetøj, og her begynder det at blive skummelt og MEGA uprofessionelt! Jeg ringer og skriver mails, men der er INGEN respons på hverken af delene. Derfor beslutter jeg mig for at tage op til firma adressen som står på internettet. Da jeg første gang kommer op møder jeg en mand der fortæller at ejerne kommer næste dag, og at de vil ringe til mig. Da jeg intet opkald modtager beslutter jeg mig for at tage derop igen et par dage efter. Her står manden jeg snakkede med fra et par dage siden, og det viser sig at han er ejeren! Han har simpelhen løjet for at undgå konfrontation. Jeg siger at jeg ikke har modtaget den opringning jeg blev lovet og at jeg godt kunne tænke mig pengene nu og her, da jeg simpelhen ikke stoler på at de sender pengene efterfølgende. Her stikker det af. Der kommer en meget aggressiv kvinde ud af huset og siger at jeg skal holde kæft eller hun ringer til politiet!!! Hvad er det for en behandling når det er dem der har lavet en fejl? Jeg får til slut af vide at jeg skal skride og at jeg ikke skal komme tilbage. Har aldrig været udsat for noget lignende! ALDRIG ALDRIG ALDRIG KØB FRA DETTE SVINDLER FIRMA
Har ikke ord for denne oplevelse. Blev løjet for og truet af ejeren
De svarede hverken på mail eller telefon vedr. en forkert vare de havde sendt, så jeg kørte til den adresse butikken står som på Google. Bliver mødt af en mand der udgiver sig for at være gartner. Han siger at dem der bor der kommer hjem dagen efter og at han vil få dem til at ringe. Der kommer ikke et opkald den aftalte dag og jeg vender tilbage to dage senere hvor den samme mand som nu indrømmer at eje virksomheden er ubehagelig og og hans endnu vredere kone kommer ud og truer med at ringe til politiet hvis jeg ikke holder kæft.
Varen kommer aldrig!
SVINDELVIRKSOMHED!!! som er umulig at komme i kontakt med! Telefonen er tilsluttet en telefonsvarer, som konstant beretter, at der er så forfærdeligt travlt, så man skal kontakte firmaet via mail!
Mailen bliver betjent af to robotter - Louise og Adam, som “ kører” en evighedsmaskine med svar a la “god dag mand økseskaft “
Du afgiver bestilling - betaler!!
Men varen kommer aldrig!
Hold jer langt væk fra det firma…
Bestilte sengetøj den 2 maj- efter mange søforklaringer modtager jeg så her 2 måneder senere noget helt andet sengetøj end det jeg bestilte. Det er ikke godt nok. Det passer jo slet ikke til det ene sæt jeg havde i forvejen.
Hold jer langt væk fra det firma.
Øv øv øv
Øv øv øv! Jeg har brugt 700 kr på sengetøj som jeg aldrig modtog, har skrevet til firmaet at jeg ønsker mine penge retur - ingen respons og ingen refundering af penge.
Jeg overvejer at politianmelde. Er så ærgelig
Jeg ønsker fortsat mine retur.
Der er tale om ordre-nummer: 371778
Tyveri. Miklagaard har faktisk stjålet 998 kr fra mig, idet de ikke vil anerkende, at jeg har sendt nogle af de købte varer tilbage. De påstår, at de ikke har modtaget dem skønt postshoppen har sendt.
Jeg har ikke modtaget tilbagebetaling for varer, jeg har sendt tilbage til forretningen.
Svindelfirma
Jeg har endelig modtaget mit sengetøj, efter 1 1/2 måneds ventetid og trusler om politianmeldelser, det er vist det eneste de forstår.
Tror jeg har mailet til dem hver anden dag. Det værste er sgu at de trækker pengene med det samme og opretter en label hos gls. Hold jer langt, langt væk fra de svindlere.
FUP FIRMA
FUP FIRMA
De er fulde af løfter. Lover levering af manglende varer og anmelder en pakke til levering hos GLS. Efter 5 dage satdig intet modtaget. Skylder skylden på GLS....
Svarer ikke på hverken mail eller telefon.
Har nu anmeldt til banken for i det mindste at få mine penge igen.
Hold jer laaangt væk....
Opdateret d. 18/6-24
Juhuu, der er kommet mail fra GLS at de har en pakke til afhentning, nu er spændende hvad der er i..??? Men der er sket et eller andet.
Ingen varer modtaget
Hej, jeg gennemførte en ordre hos jer d. 5 maj. Jeg tjekkede jeres hjemmeside og syntes at alt så fint ud. Fik dog ikke lige tjekket trustpilot, som jeg virkelig fortryder.
Dagen efter fik jeg en mail med GLS tracking som stadig ikke kan spores via jeres mail - og som ikke eksistere via GLS hjemmeside.
Man kan heller ikke få fat på jer via telefon som er meget mystisk.
Jeg fik en mail fra jer i dag, hvor i bad mig sende ordrenr. samt telefonnummer som jeg allerede har oplyst jer om i samme mail, så jeres svar ser meget mistænksom og upersonlig ud. Den ser bestemt ikke ud til at være skrevet af kundeservicemedarbejder.
Jeg har lavet en indsigelse via banken og lavet en reklamation via Klarna.
Kan se at det desværre er bedrag og hvis jeg ikke får mine penge tilbage senest fredag d. 17 maj, så politianmelder jeg jer, som jeg også har skrevet til jer via mail.
Vh, Diana
Kunstig intelligens styrer deres forretning
AI - Pludselig gik det op for mig, at både “Louise” og “Adam” er robotter og ikke levende personer, som kan tænke selv.
Men jeg tror så, at de har valgt en udstillingsmodel, som ikke er færdigudviklet.
Jeg har “hygget” mig med de 2 siden start januar, og i går fik jeg så endelig afsluttet handlen med dem, og fik rent principielt mine 298 kr. retur.
Men jeg har også spammet dem konstant i over 3,5 mdr!
Det er jo helt uhørt??
Jeg bestilte en venepude, 2 apnøpuder og ekstra betræk.
Først kom apnøpuderne. De stank så forfærdeligt ved udpak, at de lå udenfor den først uge og derefter kunne 3 x betræk på puden lige gøre det udholdeligt at anvende puden.
Men venepuden kom ikke.
Så skrev jeg “der mangler en pude” og svaret lød “skal jeg forstå det sådan, at du mangler en pude”! Og sådan har kommunikationen stort set været siden start. Langtrukken med mails frem og tilbage hver eneste dag med den der “papegøjesnak”.
Så gik det endelig op for dem, at puden var udsolgt - ja og????
Så startede balladen en gang til med samme papegøjesvar!
Jeg bliver en dag så rasende, at jeg spurgte, hvad det helt præcist var “Louise” ikke forstod i min mail, når jeg skrev, at der manglede en pude.
Så svarede hun, at hun lige synes, at vi skulle bibeholde den gode tone. Og jep, så sker der ikke mere.
Endelig kommer den store venepude, og jeg får undersøgt om der er betræk til. Det er der og jeg bestiller. Får så kun et betræk, og flipper ud igen og får svaret “skal jeg forstå det sådan, at du mangler et betræk”??????
Der får jeg tanken om den kunstige intelligens, og st Adam og Louise slet ikke findes in real life…
Der har og flere gang været svaret, at deres computersystem er i uorden, men at de er blevet lovet, at det virker næste dag. Og altid er disse mail afsluttet med en eller anden form for en smiley.
Det synes jeg er imponerende, set i lyset af, at de hveranden dag næsten på klokkeslæt sender reklamemails rundt, med de smukkeste og tillokkende tilbud.
Samtidig med, at deres andet system er “gået ned”, så hele deres butiksforehavende er gået nedenom og hjem - mon dog!
Jeg vælger derfor at annullere ordren og modtager som svar her på, at de fluks sender et nyt betræk???, som jeg selv må hente, og straks efter kan jeg se, at der er oprettet en pakke label, selv om jeg har annulleret ordren.
Så beder jeg dem om, at stoppe deres leverance, for jeg ønsker ikke, at modtage den. Ingen lyd.
Efter 3 uger spørger jeg igen og får så besked om, at jeg kan hente pakken.
Det nægter jeg og ignorerer den del.
Så begynder jeg at rykke for mit tilgodehavende som var sølle 298 kr. men de skulle ikke ikke dø i synden.
Så startede endnu en robot korrespondance!
Efter 5 uger oplyste de mig om, at hvis jeg kunne give dem et pakke nr., så ville de undersøge hvor pakken var.
Så sendte jeg til sidst et klip fra track and trace og oplyste dem om, at jeg havde “fundet” pakken for dem, og at den stod som ankommet på deres depot for 1 mdr. siden.
Så nu mente jeg, at det var fuldt forsvarligt, at udbetale mit tilgodehavende. Og E N D E L I G!
Så fik jeg mine 298 kr. Magen til fupfirma.
Vi overvejede flere gange at køre derop, og bede om at få pengene i hånden.
Men vidste jo også godt, at det intet ville give. Og mit temperament in mente, så ville det nok ikke ende kønt.
Men nu er jeg endelig færdig med dem.
Jeg synes bare ikke det Ok, at fx Forbrugerklagenævnet ikke vil gå ind i små beløbssagerne.
For vi er jo prisgivet i forhold til at anmelde dem og få stoppet sådan et elendig foretagende.
Kan se, at en skriver, at ejeren også har et stutteri, hvori deres interesse nok ligger.
Og så ved jeg godt, at hvis man smider en kommentar der, så bliver man blokeret. Men vi er dog mange, og det vil tage lidt tid før de får lukket os alle ude.
Alternativt så kører “Kontant” jo stadig på TV. Det må være guf for dem.
Samlet kommentar: DON’T TRY THIS AT HOME!!
Ringe kundeservice og ingen levering
Jeg kan kun tilslutte mig de andre anmeldelser herinde. Har oplevet det samme med tomme løfter og kompensation der aldrig kommer. Fire gange har jeg fået beskeden varen er på vej... uden der kommer nogen vare.
Der gik ca. 4 måneder før min seng blevet leveret og jeg mangler fortsat diverse dele til den, så den kan blive samlet. Jeg er også blevet lovet diverse former for kompensation som ikke er blevet leveret.
Ligesom andre skriver, er firmaet umuligt at få fat i på mail og telefon, men kan da se de svare her... nogle gange!
Fup firma
De er fulde af loft. Skriver levering 2-3dage. Nu er der gået 10 dage. De tager ikke telefonen. Hold jer væk
Pas på !!!
Pas på !!!
De er nogle platugler / de sender ikke varerne - de snyder godtroende dumme dansker m.v - og griner af os, når de modtager vores penge.
Men det må jo også være dyrt at have adresse / i Tisvildeleje.
Miklagaard House of Tisvilde
Bækkebrovej 23, Tibirke
3220 Tisvildeleje
Svindelbutik Miklagaard
Jeg har som mange andre ikke modtaget mine varer, men Miklagaard og hvad de ellers hedder af forskellige navne har trukket betalingen. Jeg kan kun sige til alle jer, lav en indsigelse til jeres bank hurtigst muligt. Vedhæft jeres korrespondance i form af mails og andet, og jeres Bank og Nets vil tage sig af sagen. Jeg har lige fået medhold i min sag i dag, og fået pengene retur. Politianmeldelse er en langstrakt sag, og der får I ikke pengene retur. Håber det bedste for dig/jer. Hilsen Christel og Johnny
Nåh nu har jeg sendt vare retur...i…
Nåh nu har jeg sendt vare retur...i Marts og stadig ingen penge tilbage... utjekket firma... eller svindel?