Mikael B. Design Anmeldelser 21

1. Kunsthandler
  2. Håndværkskunst
  3. Kunstnerartikelbutik
  4. Kunstner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mikael B.’s work is all about an extremely passionated artist’s fascination with any tool that could bring him closer to discovering a visual expression.

1,9

Under middel

Giver ikke besked og svarer ikke telefonen

Uærlige omkring leveringstid og svarer ikke på telefonopkald på trods af, at jeg har prøvet flere gange på forskellige tider i dagtimerne. Fik endelig svar på mail, om at hun (Emma) ikke var ved telefonen. Det er hun så åbenbart aldrig må man forstå. Vi har nu annuleret ordren, der ville nå op på næsten 5 ugers leveringstid og ikke de 6-8 hverdage, som de havde skrevet på hjemmesiden. De gav ikke engang besked om, at leveringen var forsinket.

17. april 2026

Har købt et billede d31/3

Har købt et billede d31/3 - hører intet om, hvornår vi kan forvente modtagelse.

Der stod afsendelse inden for 6-8 hverdage.

Mails og telefon bliver ikke svaret.

Ikke lige den forventning vi ses med, da vi bestilte.

31. marts 2026

Er der andre der ikke får noget at vide…

Er der andre der ikke får noget at vide omkring levering af billedef - og kundeservice tager ikke telefonen og ringer heller ikke retur når man ligger en besked og svarer heller ikke på mails … hva sker der ?
Håber jeg hører fra dem !!

3. marts 2026

Sender ikke indenfor aftalt tid !

Sender ikke indenfor aftalt tid !! Man sidder og venter intet kommer 😡 Forkerte certifikatet str / underskrevet osv … hævet pengende flere gange, tager aldrig tlf når man ringer eller svare mail.. håbløs administration her i Danmark …

Kan ikke anbefalde det cirkus

9. februar 2023

Vores billede skulle være blevet…

Vores billede skulle være blevet leveret i går d 5 og i dag d 6 er det stadig ikke leveret. Vi blev lovet inden middag, nu kl 16 er det stadig ikke modtaget. Vi har ringet til vognmand som ikke vil svare på hvornår det bliver leveret, hvis det blev leveret i dag d 6.? Jeres kundeservice er ikke til og få fat på. Så hvornår får vi enlig vores billede!

6. august 2021

Manglende faktura ved køb

Har primo juni købt en billede, som jeg har modtaget, og som jeg er rigtig glad for, så billede ville få 5 stjerner, men efterfølgende har jeg skulle have fat i firmaet, og det er fuldstændig umuligt. Skrev til dem 15/6, rykkede 22/6, prøvede at ringe 23/6 dog forgæves men fik telefonsvarer om at lægge besked. Ringede 24/6 forgæves igen 2 gange og skrev på den side, de henviser til, og jeg har stadig intet hørt hverken på mine mails, beskeder eller opringninger. Er det helt umuligt at kontakte firmaet ? Jeg har d.d stadig ikke modtaget en faktura for mit køb, så nu vil jeg bede om en sådan.

24. juni 2021

Super fede værker og god kundeservice…

Super fede værker og god kundeservice der er klar med svar på spørgsmål selv om aftenen i weekenden :-)

Efter aftale med dem skulle et værk først leveres noget senere og jeg modtog dette på dagen hvor det var aftalt - så en aftale med dem bliver overholdt.

Jeg ser allerede frem til mit næste køb, jeg skal bare lige finde vægpladsen.

25. marts 2018

Den vildeste kunstner!

Mikael fortjener uden tvivl mere end 5 stjerner. Hans værker er fantastiske og både bestilling, samt kundeservice er helt i top. Jeg glæder mig til at modtage mit 3 værk fra Mikael-b.com.

11. oktober 2017

flot billede alt er som det skal være

flot billede alt er som det skal være, men der gik 5 dage mere ind der stod på min ordrebekræftelse på grund af omflytning af lager men det fik jeg kun af vide da jeg selv ringet der ind efter 10 dag.
da jeg så fik pakke så hade fragtmanden sat den ude for hvor der var tyg tåget den morgen selv om jeg hade skrevet den ikke måtte stilles uden for og hvis jeg ikke var hjemme så skulle de ringe på mit nummer der blev heller ikke engang ringet,
Men flot billede og søde og rare mennesker af snakke med der inde da man skrev der inde men fragt og opdateringer på hjemme side samt opfølgning af ordre må gerne blive beder

7. april 2017
Vis anmeldelser på alle sprog (21 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto