This Company is great as 1) Raw Spreads 2) Zero Dollar Commission 3) Funded Phase Reset 4) Evaluation Phase Reset 5) Payout on Time 6) Great Support 7) Execution is great 8) Never fa... Se mere
Fake review alert A rev. Someone reviewed this company bad and made complains of fake reviews, that the reviews are from their team members. Today 14/Oct I made an observation a revie... Se mere
They lure you in with various offers, but the money you earn through their platform never makes it to your hands. I lost a significant amount of money, and they kept insisting on more deposits to enab... Se mere
A new company, but it outperforms the old companies in its advantages! Very special prices, constantly available discounts, a very smooth dashboard, and unparalleled technical support... Se mere
First Prop Firm with Account Reset Trade up to $500k of MiFunder's capital. Opt for our account reset feature to enjoy a second chance if you breach at the evaluation or funded phase. Our evaluations are certified by eightcap.
Business Bay , 00000, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
- 0634112082
- business@mifunder.com
- mifunder.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dont believe this company
Dont believe this company , this company is fake
2nd phase pa ac login hi nahi howa…
2nd phase pa ac login hi nahi howa website bhi open nahi ho rahi ya log haram zada ha bhanchod ya logo ka paisa haram ka samjta ha please Inka account koi buy na Kara
Recommend ac
FTMO
Funding pips
Dominion funding
Customer service so bad
Menos mal que fue la mejor opción para mí. Busqué la empresa que aparece en mi foto para obtener ayuda y recuperé mi inversión.
RUN FOR YOUR DEAR LIFE
RUN FOR YOUR DEAR LIFE, AND SAVE YOUR CAPITAL,TIME & EFFORT. FULLY SCAM FUNDED PROP FIRM.
Scammers
Scammers
MI Funder is closed from last year November 2024. They approved payouts at this time but, after that they not send this amount to users, and till now they are updating their CRM. They are never let back from 5 months, my 2 accounts are closed due to their closed operation, 1 is live and 1 is in Phases
Scam company
When you hear about Mifunder, run for your dear life. It’s totally nothing but a fraud company.
HAN CERRADO SUS PLATAFORMAS Y CERRADO…
HAN CERRADO SUS PLATAFORMAS Y CERRADO SU DISCORD DONDE SUPUESTAMENTE ESTABAN ANUNCIANDO SU ACTUALIZACION. EVIDENTEMENTE SE HAN IDO CON TODO EL DINERO DE LOS TRADER QUE PAGARON SUS PRUEBAS DE FONDEO Y COBROS PENDIENTES.
Company finished
Passed challenge last year - whole website and trading platform has been down ever since. No information regarding a return date
Full scam
Full scam, paid for a “Pay Later” challenge after passing in November 2024, they promised to give account details in December then January then February and still nothing! Utter useless pigs 😋😘 Shove it up your poes naaiers 😘
ESTAFA ESTAFA SCAM SCAM
Please be careful this company already…
Please be careful this company already …
ALERT 🚨 ALERT 🚨 ALERT 🚨
ALERT 🚨 ALERT 🚨 ALERT 🚨
SCAME COMPANY MIFUNDER
These people just came to scam people…
These people just came to scam people don't fall for this if they come back also they don't have funds to pay people they said crm work is going on it's been two months already and I asked for refund and they just blocked me from discord server
Scamers alert…
Scamers alert alert🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔴🔴🔴🔴🔴🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 don't enter this company, they scammed us 🔥🔥🔥🔥🔥
They don't give payout
They don't give payout