Mid92itsolutions

1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau

Zorgen voor een duurzame IT bedrijfsvoering, dat is het doel van MiD92 IT Solutions. De ambitie is om veel bedrijven te ondersteunen bij het opzetten van een duurzame bedrijfsvoering, aan de hand van innovatieve IT oplossingen kan er bij de klant een verbeterslag behaald worden.

Ik heb betaald en er is nooit iets…

Ik heb betaald en er is nooit iets gedaan met mij opdracht. Schandalig

1. november 2022

Besvarelse fra Mid92itsolutions

Dankuwel voor de spam. Gaarne deze review verwijderen daar het niet beleefd is zulke zaken te verzinnen.

Great service

Great service, heard what really my question was. And took the time and effort to make it happen. Aced my it security check afterwards

7. juni 2022

Duurzame en veilige oplossingen.

Het is een plezier om met Joey samen te werken. Dankzij zijn professionele aanpak kunnen we ongestoord en zonder zorgen onze online activiteiten uitvoeren. Hij zorgt er bovendien voor dat we de meest duurzame en veilige oplossing kunnen toepassen, wat voor mij persoonlijk wel belangrijk is. Mid92itsolutions is een zeer betrouwbare partner die ik zeker aanraad.

Besvarelse fra Mid92itsolutions

Dank voor deze geweldige review Marc, zeer gewaardeerd!

Well I'd like give an extra thanks to…

Well I'd like give an extra thanks to Mid92itsolutions in this way, nu writing a great review. I had a lot of flaws in my website (tried to do it all by myself at first...) noob like.. no security what so ever. Only one page , no links or nothing. So thank you for bringing my page up to date with everything that is possible... and i hope you will take my brother in lasw's firm page to the next level top.
Thnx again!!!!!!!! Greetings Mike

Besvarelse fra Mid92itsolutions

Hej Mike! Thanks for your trust in MiD92 IT solutions. Love to help your brother in law. And remember, never be in a hurry ;)

Having Joey to manage the IT…

Having Joey to manage the IT infrastructure was a blessing.
Always could count on him fixing the most urgent problems as well as minor fixes.
No matter what, he managed to smile along the way, while doing what needed to be done!

24. november 2021

Zeer tevreden

Als klant Mid92 zeer tevreden.
Na diverse ICT'ers te hebben gehad eindelijk tevreden. Mid92 komt zijn afspraken na en geeft duidelijke adviezen.

29. september 2021

Aanrader

Als klant zijnde van Joey, is hij altijd zijn afspraken na gekomen, heeft hij netjes gecommuniceerd en zijn mijn wensen meer dan vervuld.

29. september 2021