Meget utilfreds. Bestilte d.04.06 og har stadig ikke modtaget min vare. Årsag er at i har oprettet 2 forsendelser på min pakke, så enten mangler der en, eller også skal der slettes en... Se mere
Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere
Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere
Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere
Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.
Bystřice 174, 73995, Bystřice, Tjekkiet
- info@metal-shop.dk
- metal-shop.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Godt køb
Jeg købte et par Steady sko.
God pris,hurtig levering og upåklagelig stand.
Jeg handler der igen.
Imponerende.

Besvarelse fra METALSHOP
Hurtig levering. Den ene hoodie er dog meget “kort” og kommer ikke til at passe på sigt 😟

Alt ok 👌🏻
Perfekt New rock sko 🫶🏻 langdistance levering, men alligevel ankommet hurtigere end forslået dato.

Beklagelig returneringsservice
Jeg fik et bælte der desværre var for stort i julegave. Da jeg forsøgte at returnere det i januar, fik vi at vide det var for sent, at få pengene tilbage, efter jeg havde sent pakken. Jeg fik aldrig nogen bekræftelse af modtagelsen af pakken, så nu har jeg hverken pakken eller har fået noget i retur.
Jeg anbefaler ikke at købe fra hjemmesiden medmindre du ikke har planer om at returnere.

Fantastisk oplevelse!
De var gode til at håndtere dillemma med fragt, og varen kom frem i god tid! De gav endda nogle extra klistermærker🥳

Nem hjemmeside og bestillingsforløb
Nem hjemmeside og bestillingsforløb - Med varer, der levede op til mine forventninger.

Besvarelse fra METALSHOP
Vil ALDRIG anbefale metalshop!!!
Købte og betalte 26. Januar.
Jeg modtog min pakke 31. Januar.
Så fin hurtig levering.
Men det er da så absolut også det eneste positive jeg kan skrive.
Støvlerne var MEGET for små, på trods af jeg jeg bestilte min normale størrelse. Det var nærmere en str 37 end den str 39 jeg havde købt.
Derfor er de nu sendt retur.
Retur fragtseddel skulle jeg vente 2 dage på at modtage.
Så sendte dem afsted så hurtigt jeg kunne d. 3. Februar.
Kan se på tracking af min pakke at den ankom til SVERIGE! D. 6 februar. Og var også i Sverige d. 7 februar. Så lå pakken tilsyneladende stille indtil d. 13 februar hvor den så er registreret i HOLLAND!
OG idag d. 19 februar ligger den stadig stille i Holland.
Jeg kontaktede første gang support d. 13 februar for at høre hvorfor min pakke lå stille.
Jeg fik at vide at den rykkede på sig og at de ville sende mig en mail med nye oplysninger.
Mailen kom dagen efter og jeg kunne nu se at pakken var ankommet i Holland d.13.
Men idag kunne jeg så se at min pakke IGEN ikke havde rykket sig i næsten en uge. Så jeg ringer til support igen og får at vide at jeg skal give det en uge mere.
Det gør jeg så, men uanset hvad, forstår jeg simpelthen IKKE at man giver kunden en retur fragtseddel, som sender pakken rundt på den måde. Det er da om noget unødvendigt spildtid.
Jeg bor i Danmark.
Men hvorfor fisme skal min pakke forbi Sverige og Holland???
Jeg har 2500.- DKK kroner ude og hænge, som jeg meget gerne snart vil ha tilbage.
Men når de vælger en fragt metode som tager flere uger om at nå frem til dem, kan jeg da godt se at jeg kommer til at vente læææææænge på min refundering.
Det er simpelthen ikke iorden.
Jeg HANDLER ALDRIG HOS METALSHOP IGEN!!!
Jeg kan til nød overveje at ændre min anbefaling til 2 eller 3 stjerner, når jeg har fået mine penge retur. (HVIS jeg får dem retur. Kan læse i flere anmeldelser at andre ikke har set deres penge igen)

Besvarelse fra METALSHOP
Jeg fik aldrig min pakke eller penge…
Jeg fik aldrig min pakke eller penge retur. Jeg her skrevet jer en mail, men har intet hørt!!