Snelle levering. Zelfs deellevering. Dat had van mij niet gehoeven. Er zat namelijk maar 1 dag tussen. Daar kon ik prima op wachten. Die keuze was er echter niet (of niet gezien…). Goede prijs voor... Se mere
Zoals gewoonlijk snelle afhandeling van bestelling. Alleen de bezorgdienst van DHL is zwaar waardeloos. Hele dag thuis geweest en niet aan de deur geweest maar direkt naar service- punt gebracht. Als... Se mere
Prima website met voldoende voorlichting. Fijne aanbieding voor een startpakket van de cholesterol-3-1 meter. Wel jammer dat er geen calibratievloeistof bij het startpakket zit. (Dit wordt als nood... Se mere
Een bestelling geplaatst zodat me moeder de diabetes strips 2 dagen later kan meenemen op vakantie. 2 dagen later en nog niks verzonden. Bestelling geannuleerd en niet eens een excuses of wat dan ook... Se mere
Welkom bij Merkala.nl, de online groothandel voor uw praktijk benodigdheden!
Lorrie 13, 1724BL, Oudkarspel, Holland
- +31 (0)88 05 00 800
- info@merkala.nl
- merkala.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Snelle en correcte levering.
Zeer tevreden!
Ik bestel al een aantal jaren bij Merkala en ben zeer tevreden.
Merkala heeft een hele ruime keuze en de prijzen zijn prima.
Als je een bestelling plaatst heb je die binnen 1 werkdag in huis.
Bij de klantenservice zijn ze ook altijd zeer vriendelijk en goed bereikbaar.
Ik ben een tevreden klant.
Geen idee nog niet genoeg ervaring
Snelle levering en overzichtelijke manier
Snelle levering en overzichtelijke website.
Duidelijke en snel
Duidelijke website en zeer snelle levering! Ik had mijn bestelling de volgende ochtend al, binnen 18 uur!
Overzichtelijke pagina
Overzichtelijke pagina, makkelijk te vinden en bestellen.
Super webshop voor je praktijk
Specialistische webshop waar je goedkoop kunt slagen. Snelle levering, goede communicatie.
Vlug geleverd.
Meestal alles op voorraad dat vindt ik…
Meestal alles op voorraad dat vindt ik een pre en alles helder en duidelijk.
Bestelling binnen 24 uur geleverd … top!
Betrouwbaar, lage prijzen, snelle leveringDuidelijke site met juiste informatie.
Duidelijke site met juiste informatie.
Snelle levering volgens belofte.
Juiste artikelen geleverd welke besteld zijn.
Kortom, betrouwbaar en snel met bovendien mooie lage prijzen.
heel snel geleverd
Voorbeeldige webshop!
Goede prijzen, eenvoudig besteld en snel geleverd.
Merkala.nl is een voorbeeldige webshop!
Volgende dag in huis, vergeet het maar
Als ik om ca. 20.15 uur bestel met de toezegging dat als het voor 21.00 besteld is ik het de volgende dag in huis heb vind ik het heel kwalijk dat de zending de volgende dag pas verzonden wordt. Als ik dan bovendien het bericht krijg dat het nog een paar dagen extra duurt dan zit er maar een ding op: een alternatief zoeken en deze bestelling retourneren zodra ik hem ontvang.

Besvarelse fra Merkala
Zeer tevreden product
Zeer tevreden over het product en service en snel geleverd ga zo door mijn ervaring 10+ zeker aan bedeling
goed verzonden
Echt Helemaal blij mee
Echt Helemaal blij mee, uistekend goed, Raad ik voor volgende keer weer bestellen bij jullie. Hartstikke bedankt.
Het bedrijf werkt zoals het hoort.
Het bedrijf werkt zoals het hoort.Afspraken worden nagekomen. Informatie over levering en tijdstip zijn correct. Product wordt goed verpakt, stevig en solide.
Niets pp aan te merken
Bestelling was onvolledig en…
Bestelling was onvolledig en klantenservice is op zaterdag niet bereikbaar

Besvarelse fra Merkala
De artikelen werden zeer snel geleverd
De artikelen werden zeer snel geleverd, daarom ben ik erg tevreden met de service van Merkala.