Mercy Boosting Service Anmeldelser 476

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam akurat tego serwisu jeśli chodzi o valorant boosting i konwersacje prowadzącą z MBS Resen kupiłem od niego boosting na początku wszystko spoko ladnie mi tak gierki gra po jakimś czasie wch... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sam w sobie coaching okej, dobrze uczą chłopaki. Problemem fakt zgadania się na kolejne sesje kiedy kupisz przykładowo 4h, po 2 pierwszych odbytych godzinach w jednej sesji umówienie się na drugą gr... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam gorąco Mimo małych problemów w pierwszej gierce i rozłączeniu boostera z gry, reszta gier przebiegła bardzo gładko, sprawnie i szybko. Cel został osiągnięty. Jestem bardzo zadowolona. Tym ba... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Om Mercy Boosting Service

Skrevet af virksomheden

Liderzy usług Elo Boostingu w Polsce.

Coaching przeprowadzany przez najlepszych graczy z Polski oraz Europy.

Account Market, w którym znajdziecie wszystkie rodzaje kont League of Legends z dożywotnią gwarancją!

Mercy Boosting Service to serwis oferujący usługi Elo Boosting tzw: wbijanie dywizji w grze.

Oferujemy nasze usługi w grach takich jak:

• League of Legends

Mercy Accounts Market:

• Konta Smurfs
  • Konta Handleveled
  • Konta na zamówienie

Bezpieczeństwo oraz satysfakcja klientadla nas priorytetem. Dbamy o każde pojedyncze zamówienie i dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był zawsze zadowolony.

Zapraszamy do kontaktu z naszym Live Chat Supportem czynnym 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku.

Twoja Satysfakcja jest Gwarantowana.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Dobry boost

Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolony z usług strony boostingowej League of Legends. Pomogli mi poprawić swoje umiejętności, co przełożyło się na przyjemniejszą rozgrywkę. Profesjonalizm, skuteczność, szybkość i dbałość o bezpieczeństwo klientów to cechy, które wyróżniają tę stronę.

Witaj drive google,

Pragnę wyrazić naszą wdzięczność za Twoje miłe słowa. Nasza firma stara się zapewnić Tobie jak najwyższą jakość usług i cieszymy się, gdy Ty jesteś zadowolony z naszych działań jako nasz klient.

Boosting

To, co naprawdę wyróżnia tę stronę, to jej skuteczność. Usługi boostingowe, które oferują, są nie tylko efektywne, ale również przeprowadzane w sposób dyskretny i bezpieczny. Moje konto w grze League of Legends osiągnęło wyższy poziom niż kiedykolwiek wcześniej dzięki ich pomocy. Widzę naprawdę konkretne efekty, a moja rozgrywka stała się znacznie bardziej satysfakcjonująca.

Cześć Vako MMRA,

Chciałbym podziękować za Twoje słowa. Celem naszej firmy jest, abyś był tak zadowolony z naszych usług, jak my jesteśmy zadowoleni z tego, że jesteś naszym klientem.

Super Strona

Super strona polecam serdecznie testowałem z chłopakiem

Witaj Żabka,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rzekłbym iż ten serwis boosterski jest…

Rzekłbym iż ten serwis boosterski jest zacny, grałem moim ulubionym malfojem na ap rangery i kręciłem staty 0/10, ale mój ulubiony booster kerował giereczki i dostawałem free lpki.
Polecam!

Cześć Malfoj Enjoyer,

Świetny Boosting

Czas jak i wykonanie zlecenia na najwyższym poziomie.
Cena super i jak najbardziej uczciwa.

Witaj Ksiądz Mosiądz,

Najlepszy boosting

Wszystko ogarnięte szybko i bezproblemowo

Cześć inting machine,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybkie i sprawne załatwianie zleceń

Mimo że zlecenie było wykonywane na high elo (d4), to osoba wykonująca zlecenie podołała wyzwaniu wbicia mastera z win ratio ponad 85% co jest dla mnie nieosiągalnym wynikiem. Polecam i zachęcam.

10. juli 2023

Cześć Spajalam,

Bardzo dobry serwis boosterski

Bardzo dobry serwis boosterski, zlecenie wykonane w tempie ekspresowym nie mam żadnych zastrzeżeń i do tego wszystko w dobrej cenie.

Witaj Krzysztof Zed,

Świetna obsługa!

Wszystko tak jak w zaznaczanych opcjach, szybkie wykonanie zadania i super kontakt z chłopakami, korzystałem wielokrotnie i polecam!

Cześć Ganger,

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, polecam :)

Cześć Ssssss,

Najlepszy polski boosting

Strona oferuje profesjonalne i bezpieczne usługi boostingowe. Działający tu zawodowcy wykazują ogromną wiedzę i umiejętności w grze League of Legends, dzięki czemu mogłem naprawdę zyskać na poziomie i umiejętnościach. Ich podejście do gry jest wyjątkowe, zawsze skupiają się na dążeniu do sukcesu, a jednocześnie dbają o bezpieczeństwo konta gracza.

8. september 2023

Witaj Majk,

Rzetelne podejście do sprawy

Rzetelne podejście do sprawy, szybka realizacja, pełna wiarygodność

Cześć Jakub Borkowski,

ZAUFANIE 100%

Polecam, zaufanie 100%. Wykonana usługa dopasowana pod kryteria wybranych opcji. Polecam jeszcze raz

3. september 2023

Witaj pizdecznik,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

konto dostarczone tak jak było…

konto dostarczone tak jak było dogadane, wszystko w porządku :)

3. september 2023

Cześć Krystian kilarski,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

dobry coaching teraz gasze jak chce

31. august 2023

Szybko i bez problemowo.

28. august 2023

Cześć Gabriel Walkowiak,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Najlepszy serwer boosterski polecam…

Najlepszy serwer boosterski polecam serdecznie, szybkie wykonanie zamówienia, Admini mili zwłaszcza Trener pozytywny klimat boosterzy spoko ziomki

26. august 2023

Witaj L TALON JUNGLE,

Sprawdzona marka w 100% oraz zadowolenie klienta

Piszę tu kolejną świetną recenzje, szybko rzetelnie i na temat, dostałem o co prosiłem i jestem po raz kolejny zadowolony z tej usługi

23. august 2023

Cześć Marcel,

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.