Nie polecam akurat tego serwisu jeśli chodzi o valorant boosting i konwersacje prowadzącą z MBS Resen kupiłem od niego boosting na początku wszystko spoko ladnie mi tak gierki gra po jakimś czasie wch... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Sam w sobie coaching okej, dobrze uczą chłopaki. Problemem fakt zgadania się na kolejne sesje kiedy kupisz przykładowo 4h, po 2 pierwszych odbytych godzinach w jednej sesji umówienie się na drugą gr... Se mere
To, co naprawdę wyróżnia tę stronę, to jej skuteczność. Usługi boostingowe, które oferują, są nie tylko efektywne, ale również przeprowadzane w sposób dyskretny i bezpieczny. Moje konto w grze League... Se mere
Virksomheden har svaret
Polecam gorąco Mimo małych problemów w pierwszej gierce i rozłączeniu boostera z gry, reszta gier przebiegła bardzo gładko, sprawnie i szybko. Cel został osiągnięty. Jestem bardzo zadowolona. Tym ba... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Mercy Boosting Service
Skrevet af virksomheden
Liderzy usług Elo Boostingu w Polsce.
Coaching przeprowadzany przez najlepszych graczy z Polski oraz Europy.
Account Market, w którym znajdziecie wszystkie rodzaje kont League of Legends z dożywotnią gwarancją!
Mercy Boosting Service to serwis oferujący usługi Elo Boosting tzw: wbijanie dywizji w grze.
Oferujemy nasze usługi w grach takich jak:
- League of Legends
Mercy Accounts Market:
- Konta Smurfs
- Konta Handleveled
- Konta na zamówienie
Bezpieczeństwo oraz satysfakcja klienta są dla nas priorytetem. Dbamy o każde pojedyncze zamówienie i dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był zawsze zadowolony.
Zapraszamy do kontaktu z naszym Live Chat Supportem czynnym 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku.
Twoja Satysfakcja jest Gwarantowana.
Kontaktoplysninger
Azaliowa 3 , 05 - 805, Kanie, Polen
- +48 660 886 088
- mercy.wsparcie24@gmail.com
- mercyboostingservice.pl
Andre kiggede også på
Bardzo dobrze choć na 5-
Wszystko było całkiem szybko, ale ocenka na 5-, ponieważ zabrakło kontaktu, przez co na dobrą sprawę musiałem wpierw sprawdzać na op.gg czy mogę wejść na własne konto.

Besvarelse fra Mercy Boosting Service
Niezawodność i szybka realizacja +…
Niezawodność i szybka realizacja + super zniżki ,jak zawsze polecam

Bardzo polecam
Bardzo polecam! Podejście do klienta bardzo miłe, wyrozumiałe i profesjonalne, mimo małego nieporozumienia. Ja zdecydowałam się na boosting duo i był to strzał w dziesiątkę. Super się grało, w przyjemnej atmosferze. Na pewno jeszcze skorzystam z usług.

POLECAM!!!
Bardzo szybko wykonana usługa. Kontakt z klientem na bardzo wysokie poziomie. Jestem w pełni zadowolona i na pewno skorzystam z usług nieraz.

Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, szybkie wykonanie zlecenia i dobry kontakt z klientem.

Super firma :D
Szybko i sprawnie wszystko wykonane, zero zastrzeżeń!!! Polecam każdemu!

Besvarelse fra Mercy Boosting Service
Polecam! Najbardziej trenera. Cudowny czlowiek, super kontakt, milo i sympatycznie. Odpisuja z predkoscia swiatla i zawsze pomoga. :p ocena jak najbardziej 5/5.

Super Coaching!!!🔥🔥🔥
Polecam coaching, trener godny zaufania, wszystko tłumaczy klarownie i w zrozumiały sposób. Po sesji czuję się jak bóg solo kolejki, jestem w stanie 1v9 carry w każdym meczu. Jak przyszedłem na pierwszy coaching to byłem w silverze 1 teraz jestem już kilka lp od diamentu. Gorąco polecam usługi a szczególnie coacha MBS Trener.

Godni zaufania, polecajka
Polecam!! Szybkie zajecie sie sprawa, krotki czas oczekiwania na pierwsze informacje, strona przejrzysta wiec nie bylo problemow z zamowieniem, duzo opcji, kazdy cos znajdzie i spersonalizuje pod siebie, zero problemow, z czystym sumieniem 5 gwiazdek!

Bardzo dobry coaching
Trener bardzo rozjaśnił mi umysł, polecam każdemu coaching od nich jeżeli chcecie nauczyć się wyciągać jak najwięcej z gier.

Polecajka
Szybko, sprawnie i rzetelnie. Sama przyjemność współpracy na każdej płaszczyźnie. Pozdrawiam :)

Szybki boost dobry kontakt
Bardzo szybko zrealizowany boosting, kontakt z administracją praktycznie natychmiastowy, ogólnie nie ma się do czego doczepić + bardzo fajne zniżki można dorwać na discordzie

Szybkie wykonanie miła obsługa

Besvarelse fra Mercy Boosting Service
Wszystko legalne i w 100% bezpieczne.
Polecam serdecznie. Szybko i sprawnie wykonane zlecenie. 100% gwarancji jeżeli chodzi o jakość i można im zaufać. Korzystam z usług już od ponad 2-3 lat i polecam każdemu nowego użytkownikowi.

Polecam!!!
Korzystam z usług chłopaków od ponad roku jakoś i mogę polecić. Fajne promocje,szybka obsługa, administracja szybko odpisuje co jest też na bardzo duży plus.
Polecam!!

Besvarelse fra Mercy Boosting Service
every think was as promised.

Czemu warto brać u MBS
Firma jest prowadzona przez ludzi którzy zawsze sa pozytywnie nastawieni dla Clietna, częste zniżki, szybkie przeprowadzone zlecenia/sesje jak i profesjonalizm to tylko u nich polecam serdecznie współpraca nie pierwsza i nie ostatnia.

Bardzo dobra ekipa
Bardzo mili ludzie. I świetna robota. Podoba mi się to, że zawsze znajdzie się ktoś kto odpowie na moje pytania i pomoże gdy tego potrzeba. Plus sam fakt, że często są fajne promki, mega

Besvarelse fra Mercy Boosting Service
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.