Merchandise.dk Anmeldelser

3,6

Jeg havde fået en forkert vare tilsendt, ved henvendelse hos Merchandise.dk blev den rigtige omgående afsendt - uden ekstra faktura beregning, og med besked om at jeg kunne beholde den "forkerte" var... Se mere

Fantastisk service. Modtog min pakke lørdag, dog til stor ærgrelse med forkert varer. Skrev en mail og straks ringede min telefon, og aftalen blev at jeg havde min bestilling senest søndag, dette... Se mere

Da jeg var til Thomas Helmig Koncert, fik jeg købt en for lille str i en Hoodie, dagen efter kontaktede jeg Merchandise.dk på Instagram, som super hurtig vendte tilbage ! James kom forbi med en ny Ho... Se mere

Ingen hjælp/ svar at hente fra kundeservice Fik en mail den 21/5-26 at min pakke var klar til at blive afsendt. Den er så ikke kommet videre… Tager kontakt til kundeservice på mail. Ende... Se mere

Merchandise.dk her finder du det Officielle merchandise for danmarks største artisiter og brands

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Lang leveringstid

Lang leveringstid, fik besked på at pakken var afsendt med der skete ikke noget i 10 dage, efter jeg skrev mail om den manglende pakke kunne pakken spores med den nu var kommet videre.

14. november 2025

Besvarelse fra Merchandise.dk

vi tager de to stjerner og håber på flere næste gang

Har ikke modtaget min vare i nu

Har ikke modtaget min vare i nu.
Så kan desværre ikke give nogen stjerner.
Desværre.

Jeg havde sat ingen stjerner.
Men kom i kontakt med ejeren, og fik den bedste service.
Så nu er stjernens rettet til 5 ✨✨✨✨✨

Har fået de fedeste vare.

11. november 2025

Sketchy

Opdatering: Efter 2 måneder uden kontakt lykkedes det at komme i gennem og få ordren sendt afsted.

Hold jer langt væk!!
De trækker pengene og sender ikke varen. Og når man skriver eller ringer er der ingen respons.

1. oktober 2025

har du et ordre nummer ?

Fup!!

Fup!!!

De trækket pengene og lader som om de har sendt pakken, men det kommer aldrig.
Har bestilt noget tøj, og der gik én dag så havde de trykket pengene og sendt track nr på pakken, men det er aldrig kommet og der står den ikk er sendt fra deres lager endnu.! Har skrevet mail og ringet til dem men ingen respons!!!
Gå langt udenom dem!!!!!

20. oktober 2025

har du et ordre nummer ?

Bestilte tøj, fik en cd

Til trods for de sendte min pakke ret hurtigt, så modtog jeg alligevel ikke det jeg havde bestilt og betalt for. Havde bestilt noget tøj, modtog en CD. Blev lovet de ville sende mig en ny pakke.. Siden har jeg INTET hørt..!!!

7. oktober 2025

Vi fik ikke det vi havde bestilt

Vi fik ikke det vi havde bestilt, men nogle helt andre vare i forkerte størrelser

27. august 2025

Besvarelse fra Merchandise.dk

Det lyder meget mystisk ? Vi har ikke modtaget noget retur eller hørt noget fra dig ?

Dejlig nemt at bestille og det gik…

Dejlig nemt at bestille og det gik hurtigt med både at få pakket ordren og trukket pengene. Jeg mangler dog stadig pakken og gls har ikke fået den fra jer endnu? I tager ikke telefonen, når man ringer…

Ordre nr BDW0121533

21. august 2025

ordre nummer ?

Fede produkter

Fede produkter. Hurtig afsendelse. Alt fint. Og som prikken over i’et; en hel fantastisk formuleret ordrebekræftelse 🤩

29. juli 2025

Er der en voksen til stede

Er der en voksen til stede? Syg kundeservice,,,
Selvom firmaet har ytret stærke meninger om at jeg vil anmelder på trustpilot fordi jeg ikke har købt noget, vil jeg stadig advare andre om at gøre forsøget.
Jeg har ad 3 omgange pr mail hhv 19 maj, 27 maj og 24 juni forsøgt at få svar fra firmaet ang størrelser(et simpelt spørgsmål) om en evt kommende bestilling. Altså igennem 1,5 måned!
3 gang og 2 rykker -lykkedes det og jeg får et kortfattet svar på at det kan de ikke hjælpe mig med. Hvortil jeg svarer at det svar have været rart at have haft fra start så jeg kunne have shoppet andet steds.
Og så skal jeg love for at at de personlige angreb ellers starter. Jeg er møgforkælet. Og har jo ikke købt noget etc.
så svarer jeg at med den opførsel er det vist en trustpilot(se i øvrigt anden anmeldelse) det vilde er at “servie”- medarbejderen, henviser til sin chef som er helt indforstået- og bakker op om den dårlige stil. Jeg forventer kun et frækt svar herinde også.
De nægter at jeg kan anmelde via Trustpilot. Men det ved jeg, at jeg kan fordi jeg kan sende skærmprints på min intention om at købe og min kontakt til (om end så ringe fra deres side) med firmaet!

Køb aldrig noget her!!!!

25. juni 2025

Besvarelse fra Merchandise.dk

Merchandise.dk er ikke for alle
vi elsker det vi laver og jeg er ret sikker på at hvis du har man har mødt os til en koncert eller faktisk har købt noget på vores web shop har man et mega fed oplevelse af os. Men hvis man skriver sure mails eller kræver oplysninger vi ikke har eller truer med trustpilot osv. så gider vi faktisk ikke handle med dig ! SÅ kære Connie , jeg er meget overasket over du har tid til at bruge 2 måneder af dit liv på to t-shrts du ikke har købt og bagefter blive sur på os over du ikke for svar fra vores Kunde service ( selv om du aldrig har været kunde hos os ) er laterligt !
jeg nægter at bruge mere tid på dette jeg skal skrive en klage til parkering kbh om en bøde jeg ikke har fået fordi jeg ikke har holdt ulovligt parkeret :0)