Ik heb een bestelling geplaatst 2 voor de prijs van 1 ben toen boos geworden. Maar ik moet toch eerlijk zeggen dat ze gelijk gemaild en gebeld hebben en gelijk een nieuwe bestelling gestuurd. Ik ka... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik gebruik inmiddels al bijna 2 jaar shilajit van Mendu Herbs samen met mijn partner, en we zijn er allebei echt heel tevreden over. Vanaf het begin merkten we dat onze energie en algemene weer... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik gebruik nu 8 weken Ashwagandha en Shilajit van dit merk. Ik ben zelf ondernemer en heb vaker te maken met stress, weinig regelmaat in mijn slaapuren en veel druk/stress. De voordelen die ik heb... Se mere
Virksomheden har svaret
Natuurlijke geneeskunde toegankelijk maken voor iedereen: Voor Mendu Herbs, een familiebedrijf met zijn oorsprong in India, is het gebruik van kruiden niet alleen een bedrijfsactiviteit, maar ook een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie is overgedragen. Onze geschiedenis is diep geworteld in de rijke, vruchtbare gronden van India, waar het gebruik van natuurlijke producten zoals Shilajit en deel uitmaakt van het dagelijkse leven en welzijn. Bij Mendu Herbs geloven we in de kracht van de natuur om te helen, te voeden en het welzijn te bevorderen. Onze missie is om deze eeuwenoude wijsheid en natuurlijke producten toegankelijk te maken voor mensen over de hele wereld. Als een familiebedrijf koesteren wij de kennis en ervaring die ons door onze voorouders is doorgegeven. Deze generaties lange traditie van kruidengebruik vormt de basis van onze toewijding aan kwaliteit, puurheid en authenticiteit.
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Zeer vlug geleverd en het helpt effectief tegen vermoeidheid

Besvarelse fra Mendu Herbs
Ik geef dit bedrijf de hoogste score omdat ze echt weten hoe ze met klanten om moeten gaan.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Top eerlijk mensen ik heb mijn pakket snel gekregen terwille bij de eerste pakket wat mis is gegaan. Maar ze hebben het goed gemaakt.
Top van mensen en eerlijkheid

Besvarelse fra Mendu Herbs
Toppers eerlijke mensen! En helpen bij het zoeken naar een oplossing

Besvarelse fra Mendu Herbs
Ik heb echt jaren met pms gezeten, helaas heb je geen medicatie er voor. Tot ik echt shilajit ontdekte, ik dacht eerst we gaan het nog wel eens zien. Echt waar, het heeft bij mij echt veel vermindert, we zijn er nog niet maar gaat de goede kant op hamdoeilah. En de
energie is een stuk verbetert mochten mensen hier hun zelf herkennen. Ik RAAD het echt jullie aan!! Succes en shifa voor iedereen❤️🤲

Besvarelse fra Mendu Herbs
Snel geleverd en betrouwbaar ! Bij het opvragen van de waarden meteen volgende dag gemaild gekregen.
Bravo!!

Besvarelse fra Mendu Herbs
Mooi product, snelle levering en een adequaat reactie op mijn vraag het labrapport van Shilajit te mogen inzien, te ontvangen op de mail. Ziet er keurig uit, met uitleg erbij. Heel fijn.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Kwalitatief zeer goede shilajit! Je merkt al snel verschil, meer energie en minder vermoeid. Ook zeer goede service. Bedrijf is goed bereikbaar en denkt mee in oplossingen! Heb al meerdere keren hier besteld en zal dit voorlopig blijven doen!

Besvarelse fra Mendu Herbs
Voel me energieker voel me beter!
Ben al begonnen aan me 2 de potje service is perfect👍 levering is super snel zondag besteld maandag in huis💪

Besvarelse fra Mendu Herbs
Ik ben er net mee begonnen, kan dus nog niet echt iets zeggen over de werking van Shilajit van Mendu.
Wel heel vlotte levering in een mooi doosje en een lief kaartje erbij!
Top service vind ik....

Besvarelse fra Mendu Herbs
Hoewel ik nog niet echt kan zeggen hoe de werking van het productie na slechts 4 dagen gebruik. Kan ik wel zeggen dat de verzending erg snel gaat en de verpakking dik in orde is. Het bedrijf geeft een professionele uitstraling.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Hele goede producten die ze aan bieden voor al de pure shilajit die raad ik Iedreen aan. Ik bestel nu bijna een jaar en ben echt tevreden.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Een steuntje in onze afweersysteem, wat extra energie; zaken die ons allen wel goed doen. Om deze reden ben ik de Shilajit gaa proberen. Nog te vroeg om iets over de positieve effecten te vertellen. Het is prachtig verpakt met een schattig meetlepeltje erbij dat ook goed aan mijn mok hangt terwijl het rustig oplost. Top bedacht! Ik had het snel binnen en mijn vraag werd ook snel beantwoord. Geweldige service dus!

Besvarelse fra Mendu Herbs
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Mendu Herbs. Helaas is het pakket niet afgeleverd door DHL. In mijn brievenbus vond ik wel een kaartje met de melding: “We hebben elkaar gemist.” Met de niet-thuiscode kon ik helaas niet achterhalen waar het pakket zich momenteel bevindt.
DHL is inmiddels een onderzoek gestart, maar gelukkig heeft Mendu Herbs snel en goed gereageerd door alvast een nieuw pakketje op te sturen. Zo kan ik mijn routine weer zonder onderbreking voortzetten.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Na de eerste paar weken voelde ik gelijk een groot verschil in mijn slaap en uithoudingsvermogen! Ik raad het zeker aan het is belangrijk om het constistent te gebruiken voor het maximale resultaat.

Besvarelse fra Mendu Herbs
Læs mere om andre typer anmeldelser.