Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har använt Menakur i flera år nu. Svårt att veta vad tabletterna gör utan att sluta använda Menakur en tid. Så med detta sagt vet jag inte om Menakur gör någon egentlig nytta för min kropp.... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det dröjde ca 3 veckor innan jag fick effekt. Värmevallningarna försvann nästan helt/minskade rejält. Sömnen förbättrades från att tidigare ha vaknat flera ggr/natt. När jag slutat med Menakur har söm... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hadde ingen effekt av desse, så avbestilte abonnentet. Allikevel så kom det ein forsendelse for to mnd,så eg sendte epost til dei at eg returnerer den (betaler returporto sjølv) Får då til svar at det... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har ätit i snart 2 veckor och upplever mig mer pigg, lusten börjar komme tiilbaka. Har varit orkeslös fram tills jag börja med menakur. Jag har känt ökad effekt sedan jag började. Om det nu är möjligt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud

Skrevet af virksomheden

Overgangsalderen kommer i mange tilfeller med en rekke plager. Disse plagene kan være alt fra hetetokter og humørsvingninger til nedsatt sexlyst og hårtap. Virkestoffene er derfor nøye utvalgt for å forsøke redusere og lindre en rekke av de typiske overgangsplagene. Menakur består av en unik sammensetning av naturlige ingredienser og er et produkt for deg som ønsker et naturlig alternativ til reseptbelagt østrogenbehandling.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Funkar verkligen inte, överdriven reklam

Detta preparat funkar verkligen inte, reklamen höll inte vad den lovade

21. august 2023

Hej Jessica,

Vi är ledsna att höra att du inte har upplevt önskad effekt. Har du använt produkten tillräckligt länge och enligt rekommenderad användning och dosering? Kom ihåg att kroppen har en viss anpassningstid, och den tiden kan variera då vi alla är olika.

Vi vill väldigt gärna hjälpa dig vidare. Kontakta gärna vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig direkt. Du kan maila oss 24/7, våra telefonöppettider är mån-fre 10.00-15.00.

E-post: kundservice(at)norisma.se
Telefon: 08-517 820 60

Jag mår väldigt bra!

Jag mår väldigt bra, och får inte mina vallningar lika ofta nu när jag använder Menakur.
Den enda nackdelen är att det är alldeles för dyrt, jag är kvinna och har inte valt att komma i klimateriet.

9. juli 2022

Besvarelse fra Menakur

Hej och tack för din feedback!

Vi är väldigt glada att höra att du har en bra effekt av Menakur och att det hjälper dig.

För att kunna erbjuda en produkt av bästa möjliga kvalitet har tillverkningsprocessen och råvaror av högsta kvalitet använts. Detta är en av anledningarna till att produkter har det priset.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Menakur har hjälpt mig mot vallningar

Menakur har hjälpt mig mot vallningar. Så mycke att jag fryser väldigt ofta istället.. för mig är det bra och jag är jättenöjd med produkten.. har rekommenderat den till andra i klimakteriet.. men tyvärr tycker de den är dyr..

21. juni 2022

Besvarelse fra Menakur

Hej Pia, och tack så mycket för den fina feedbacken!

Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Vi använder råvaror av högsta kvalitet, och att vi använder tillverkningsprocessen i högsta möjliga grad för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga produkt. Det är en av anledningarna till priset på Menakur.

Ha en fin dag :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har använt Menakur i flera år nu

Jag har använt Menakur i flera år nu.
Svårt att veta vad tabletterna gör utan att sluta använda Menakur en tid.

Leveranser funkar däremot bra och är inga problem.

11. juni 2022

Besvarelse fra Menakur

Hej Johanna, tack för din feedback.

Det är skönt att höra att du är nöjd med leveransen.
Om du innan starten känt några besvär eller problem i samband med klimakteriet, men inte gjort det efter att ha använt Menakur över tid, är det tänkbart att det har hjälpt dig också - som så många av våra andra kunder. Det är vi såklart väldigt glada över.

Vi hoppas att du är nöjd med de andra delarna av din kundrelation, om det är något vi kan göra för att få dig att ändra din 3-stjärniga feedback så vill vi gärna höra från dig.
Du når vår kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@norisma.se eller ringa 08-517 820 60. Vi har öppet mån-fre 10.00-15.00

Funkar bra för mig

Funkar bra för mig, känner inte alls lika mycket vallningar som jag hade innan jag började !

10. juni 2022

Besvarelse fra Menakur

Hej Cecilie, tack så mycket för din feedback!

Det är väldigt bra att höra.

Ha en bra dag :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fungerar mycket bra för mig

Fungerar mycket bra för mig, slipper värmevallningar och sover mycket bättre på nätterna

9. juni 2022

Besvarelse fra Menakur

Hej Lena, och tack så mycket för den fina respons.

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd, og at du uppleva god effekt med Menakur.

Mycket nöjd!!

Besvarelse fra Menakur

Hej Katrin, tack så mycket för din fina feedback!

Det är skönt att höra att du är nöjd. Det uppskattar vi verkligen :)

Nöjd kund.

Är nöjd med dessa tabletter. Tycker dom fungerar bra på mig. Det var värt att prova.

Besvarelse fra Menakur

Hej Guri, tack så mycket för din feedback!

Det är underbart att höra att du har en bra effekt av Menakur.

Ha en bra dag :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tycker att det är lite dyrt men…

Tycker att det är lite dyrt men effektivt

Besvarelse fra Menakur

Hej och tack så mycket för din feedback.

Det är kul att du upplever Menakur som effektiv, det är vi glada att höra.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lider fortfarande av klimakteriet..

Lider fortfarande av klimakteriet... Hur länge måste jag äta tabletterna eller finns det något annat som är bättre?

Besvarelse fra Menakur

Hej Malin, Tack för din feedback!

Det är ofta individuellt bestämt hur snabbt du märker skillnader eller hur länge du ska använda Menakur för att märka skillnaden då vi alla är olika.
Vår rekommendation är att använda Menakur kontinuerligt över tid för optimal effekt.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta vår kundpersonal om du har några frågor. Du kan kontakta kundservice (måndag-fredag kl 10-15) på telefon 08-517 820 60 eller email kundservice@norisma.se

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Menakur har minskat mina vallningar men…

Menakur har minskat mina vallningar men har fortfarande kvar på natten tyvärr.

Besvarelse fra Menakur

Hej, vi är glada att Menakur har hjälpt dig. Det finns skillnader mellan människor och hur de aktiva ingredienserna fungerar i kroppen. Vissa har värmevallningar i större utsträckning än andra. Kontakta oss på kundservice@norisma.se om du behöver svar på frågor. Önskar dig en trevlig dag :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag mejlade er för någon vecka sedan…

Jag mejlade er för någon vecka sedan ,men har inte fått något svar . Jag har nämligen fått för täta leveranser tycker jag för även om jag tar föreskriven dos så hinner jafmg inte göra av med tabletter jag har på långa vägar innan nästa kommer

Besvarelse fra Menakur

Hej Maria, vi ber om ursäkt för det. Vi anpassar oss alltid efter våra kunder och vi ändrar ditt leveransintervall om du kontaktar oss. Jag har redan gjort vår kundtjänst uppmärksam på ditt ärende, så om du kontaktar kundservice@norisma.se hjälper vi dig direkt. Tack för din feedback. Önskar dig en trevlig dag Maria

Otroligt resultat direkt!

Har funkat för mig sedan första dagen. Har använt dem i mer än två år. Helnöjd. Hade inte klarat mig utan dom!

Besvarelse fra Menakur

Hej Gunilla, tack så mycket för din fina feedback. Det uppskattar vi verkligen. Vi hoppas att produkten har levt upp till dina förväntningar :) Det finns idag flera tusen nöjda kunder som använder Menakur regelbundet, och vi är glada att du är en av dem

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har hjälpt mig fantastiskt bra genom…

Har hjälpt mig fantastiskt bra genom klimakteriet och hjälper fortfarande

Besvarelse fra Menakur

Så skönt att höra Nina. Vi uppskattar mycket din feedback, och vi är mycket glada varje gång vi hör att Menakur har hjälpt våra kunder som har upplevt klimakteriebesvär.

Funkar mycket bra

Funkar mycket bra. Mindre vallningar, bättre nattsömn och inga problem med torra slemhinnor. Mycket bra alternativ när man inte ska äta hormoner.

Besvarelse fra Menakur

Hej Ulrika, tack så mycket för din fina feedback. Det uppskattar vi verkligen. Vi hoppas att produkten har levt upp till dina förväntningar :)

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.