Jag har använt Menakur i flera år nu. Svårt att veta vad tabletterna gör utan att sluta använda Menakur en tid. Så med detta sagt vet jag inte om Menakur gör någon egentlig nytta för min kropp.... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Det dröjde ca 3 veckor innan jag fick effekt. Värmevallningarna försvann nästan helt/minskade rejält. Sömnen förbättrades från att tidigare ha vaknat flera ggr/natt. När jag slutat med Menakur har söm... Se mere
Hadde ingen effekt av desse, så avbestilte abonnentet. Allikevel så kom det ein forsendelse for to mnd,så eg sendte epost til dei at eg returnerer den (betaler returporto sjølv) Får då til svar at det... Se mere
Overgangsalderen kommer i mange tilfeller med en rekke plager. Disse plagene kan være alt fra hetetokter og humørsvingninger til nedsatt sexlyst og hårtap. Virkestoffene er derfor nøye utvalgt for å forsøke redusere og lindre en rekke av de typiske overgangsplagene. Menakur består av en unik sammensetning av naturlige ingredienser og er et produkt for deg som ønsker et naturlig alternativ til reseptbelagt østrogenbehandling.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Menakur
Jeg har mindre hetetokter nå enn før jeg begynte med menakur. Jeg kommer til å fortsette å bruke menakur.
Used it for 10 days now and I dont feel any thing different! I’ll try a bit longer though!

Besvarelse fra Menakur
Efter 13 dagar efter beställning och produkten fortfarane inte kommit så funderar jag vad detta är för företag.

Besvarelse fra Menakur
Efter ett par dagar med Menakur så kunde jag sova klokt igen och kände mig mycket bättre i humöret.

Dom är bra Har bara hunnit ta 4 stycken Så vet ej än hur dom verkar än
Hjälper inte mot värmevallningar - ger mer effekt att träna!

Besvarelse fra Menakur
I have taken the tabletts in 3 weeks now
and they do not hela at all.
Har ätit i snart 2 veckor och upplever mig mer pigg, lusten börjar komme tiilbaka. Har varit orkeslös fram tills jag börja med menakur. Jag har känt ökad effekt sedan jag började. Om det nu är möjligt? Rekommenderar stort !!!!!!!!!!
Har inte fått nånting varken tabletter eller medelemsnummer. Inget

Besvarelse fra Menakur
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.