Sunt foarte mulțumită de achiziția mea.Produsele sunt de o calitate deosebita, arata exact ca în poze și comanda ajunge foarte repede la domiciliu. Felicitări și mulțumesc Megasstic ! Tocmai am pla... Se mere
Zakupiłam leginsy i krótkie spodenki. Zamówiłam najmniejszy rozmiar, ale były mi i tak za duże. Odesłałam. Myślałam po przeczytaniu opinii, że będę mieć kłopot że zwrotem gotówki. Wszystko jednak zost... Se mere
Zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Wszystkie legginsy, które zamówiłam są obłędne! Na pewno nie raz jeszcze zamówię! Legginsy wiązane z tyłu są niesamowite na brzuszek ciążowy...jestem w ostatnim mi... Se mere
High-quality leggings for an affordable price. With the Megasstic leggings, you can live your life to the fullest and always in comfort. Long, short and capri leggings, sets with leggings and tops, resistance bands, and more. No customs fees and a 30-day return policy. More comfortable. More attractive. Megasstic.
Liparjeva cesta 6A, 1234, Mengeš, Slovenien
- +386 68 694 914
- info@megasstic.com
- megasstic.com
Nie polecam zamówiłam komplet 2…
Nie polecam zamówiłam komplet 2 częściowy Seamless Black a dostałam 3-częściowy zestaw sportowy Yuna – Black.
I bought a set of 3 pieces and it is…
I bought a set of 3 pieces and it is really perfect like described, thank You!
This leggings is super small and tight…
This leggings is super small and tight to throw away, it doesn't look like a L at all, and it's horrible🤮🤮🤮🤢🤢
Od kilku miesięcy nie ma uzupełnienia…
Od kilku miesięcy nie ma uzupełnienia rozmiarówki. Pytając o dostawę rozmiarów i termin dostępności modelu nikt nie odpowiada. Porażka.

Besvarelse fra Megasstic
mojej dziewczynie bardzo sie podobaja…
mojej dziewczynie bardzo sie podobaja mile w dotyku polecam

So comfortable! Great value
They are super comfortable and I love working out in them. Great value for the money. Quick delivery. Would recommend and will repurchase.

Definitely recommended
Good product quality, nice designs and great material. One of the products had a defect and they accepted my complaint without any problems and sent new ones. Grateful for such an experience. I definitely recommend it.

Super
Znaci trodjelni set,je super,jedino me top malo stisnio,jer da sam uzela l/xl taice bi mi bile velike,a inace sam siroka u gornjem djelu i imam ramena siroka..ali maica i taice znaci top top,preudobne,materijal rastezljiv,bas san preezadovoljna,i svaka cast na poklonu iznenadenja ❤️❤️
Początkowo ,byłam bardzo zadowolona
Początkowo ,byłam bardzo zadowolona , super leżą, i przy ćwiczeniach się nic nie działo, jednak po niespełna 3 miesiącach, poszło oczko na tyłku od szwu , i szew puścił:/ , jednak za tą cenę myślałam że wytrzymają troszkę dłużej
Leginsy
Kupilam leginsy okazało się że są krótkie pomimo sprawdzenia rozmiarówki ,pas miał być wysoki a tak naprawdę biodrówki przy intensywniejszym treningu obawiam się czy nie będą opuszczać się. I najgorsze to że odznacza się bardzo miejsce intymne koszmar.Zakup Tak naprawdę do wyżucenia wstyd w takim czymś pokazać się.
Už jednou jsem kupovala a byla…
Už jednou jsem kupovala a byla spokojená ale nemám ráda když se přihlásím k odběru novinek za 20%slevu a i když je kupon platný 48hodin tak je vlastně neplatný a nemám ráda oblbování tak bohužel mě to odradilo a to sem leginy moc chtěla …
Kontakt beznadziejny
Kontakt beznadziejny, tylko e-mail który milczy. Zakup opłacony z góry, paczka przyszła za pobraniem, także ani kasy, ani gaci, ani żadnego kontaktu. UNIKAĆ JAK OGNIA !!!
Leggings flare blue inutilizzabile
Ho acquistato il leggings flare blue, che per fortuna era in offerta ma che a prezzo pieno sarebbe costato più di 40 euro.
Il leggings è fatto di un materiale più che scadente, totalmente sintetico, trasparente e tale per cui quando lo si indossa, allargandosi il "tessuto", si vede la trama bianca e la stampa risulta scolorita. Indegno anche per il più infimo dei mercati; se lo avessi trovato anche al prezzo di 1 euro non lo avrei mai comprato.
Assolutamente inutilizzabile.
Volevo restituirlo ma, dato che le spese di reso sono a carico dell'utente, praticamente avrei speso più soldi che a tenerlo. Lo butterò nella plastica.
Najsavrseniji komplekt ikaaad sto sam…
Najsavrseniji komplekt ikaaad sto sam imala. Snazno stegne trbuh, guza istaknuta, gornji dio fantastican! Ma sve preporuke !
Клиновете са страхотни
Клиновете са страхотни, много удобни ще си поръчам и от други цветове
unacceptable.as soon as i wear it it…
unacceptable.as soon as i wear it it torned out.i m still crying for my money.i will never buy again.
Nu aveti nr de tel.
Nu aveti nr de tel.
Nu raspundeti la mailuri
Nu trimiteti ce comanda lumea trimiteti altceva
Sunt foarte mulțumită!❤️
Felicitări și mulțumesc Megasstic !
Tocmai am plasat o noua comanda și aștept cu nerăbdare următorul meu costum de fitness,care știu deja(mulțumită achizițiilor anterioare❤️) ca este minunat!👍🙏🏼❤️