Super fint fra bestilling til levering 😊👍 De 4 stjerner er pga leverings tiden, ellers vil jeg give 5 stjerner 😊 Men da varerne sendes fra Tyskland kan det vel ikke være anderledes🤔

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Medpets
Medpets.dk er webshoppen til dit dyrs sundhed. Med vores digitale platform tilbyder vi det bedste til dit kæledyr. I vores webshop finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter til kæledyr.
✓ Gratis professionel dyrlægerådgivning
✓ Mere end 20.000 produkter til rådighed
✓ Nem returnering
Medpets appen
Download vores Medpets app nu og få glæde af eksklusive tilbud, som kun er tilgængelige i appen!
Kundeservice
Hos Medpets.dk får du ikke kun glæde af et stort udvalg af kvalitetsprodukter, men også hurtig og kundevenlig service. Har du spørgsmål om et produkt eller om dit kæledyrs sundhed? Så står vores Dyrlægeteam, bestående af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, klar til at hjælpe dig. De giver dig gerne professionel og uforpligtende rådgivning, så du altid kan træffe det bedste valg for dit dyr.
★ Kundeservice: kundeservice@medpets.dk
★ Dyrlægeteam: veterinaer@medpets.dk
Nyhedsbrev
Er du på udkig efter gode tilbud, og vil du som kæledyrsejer have tips til at give dit kæledyr den allerbedste pleje? Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og modtag alle rabatter og gode råd direkte i din indbakke!
Emmerblok 1, 4751XE, Oud-Gastel, Holland
- kundeservice@medpets.dk
- medpets.dk

Ugens tilbud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God og hurtig levering
Skøn fransk dyrlæge
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Dårligt indpakning af vare
Dårligt indpakning af vare. Tager ikke højde for at noget kan få i stykker under transport. Hvilket det gjorde.

Gode produkter
Fine produkter og god service
Nemt og hurtigt
En god online butik at handle med og de…
En god online butik at handle med og de holder hvad de lover
1 star
UPD:Jeg skrev, at jeg ville acceptere enten en refundering eller en ny skål. I valgte at refundere beløbet, og det var jeres beslutning.
Jeg afgav min ordre den 7. juni og modtog den den 17. juni. Desværre ankom skålen ødelagt.
Kundeservice svarede hurtigt og refunderede skålens pris, som var omkring 50 kr. Jeg spurgte dog, om det var muligt at få tilsendt en ny skål i stedet for en refundering, da jeg faktisk ønskede produktet. Jeg fik aldrig svar på denne forespørgsel.
Problemet er, at jeg nu er nødt til at afgive en helt ny ordre for at få den samme skål. Der er et minimumskøb på hjemmesiden, så jeg kan ikke bare købe skålen igen. Jeg måtte købe ekstra varer og betale fragt endnu en gang, hvilket endte med at koste mig 186 kr.
Jeg forstår godt, at skader under transport kan ske, men jeg er skuffet over, hvordan situationen blev håndteret. En erstatningsskål ville have været en langt bedre løsning end en mindre refundering, som ikke giver mig den vare, jeg oprindeligt bestilte.

Altid en fornøjelse 🤩
Hurtig levering og hurtig erstatning da…
Hurtig levering og hurtig erstatning da første forsendelse forsvandt undervejs
hurtig og tilfreds levering
Perfekt handel.
Perfekt handel.
Super hurtig levering. Her handler jeg meget gerne igen :)
Super lang leveeingstid
Pakken kom en uge efter deres anslåede leveringstid, som i forvejen var lang. Kan ikke anbefales

Mine katte spiste pillerne
Hurtig god levering
Hurtig god levering, nem bestilling. Var dog tvunget til at købe ekstra varer for at opnå fri fragt, men en okay oplevelse alt i alt.