Meditation Moments Anmeldelser

4,8

Ik ben van nature erg druk in mijn hoofd ADD En heel erg onrustig en maak mij druk om alles en iedereen. Ik kreeg dit abonnement van mijn dochter twee jaar geleden en sindsdien mediteer ik bijn... Se mere

Meditation Moments heeft me sinds gebruik ervan ( voorgesteld door mijn schoonheidsspecialiste, die het gebruikt voor haarzelf en de kinderen(om rustig in slaap te vallen)) absoluut meer rust in... Se mere

Mijn feedback is eerlijk, ik hoop ook behulpzaam en constructief. Ik mediteer via Meditation Moments zéker al een jaar of 6. In elke fase van mijn leven waar rollercoasters zich weten aan te di... Se mere

De meditaties zijn doorgaans heel toegankelijk ( ook voor beginners) fijne stemmen ( genoeg keuze), sfeer en muziek ( altijd ontspannen) en je kunt kiezen in hoelang je een meditatie doet. Ik vi... Se mere

1. Meditationscenter
  2. Softwarevirksomhed

Meditation Moments is met meer dan 1 miljoen gebruikers de #1 mentale gezondheid app in Nederland. De app richt zich op het bevorderen van mentale gezondheid door middel van meditatie en mindfulness. Het biedt toegankelijke meditaties, muziektracks, slaapverhalen, yogalessen en ademhalingsoefeningen om mensen te helpen een dagelijks momentje rust te vinden.

Svarer typisk inden for 24 timer

626 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rust in je hoofd,

Het geeft mij elke dag de mogelijkheid om een rustmoment te nemen, waardoor het lijkt of ik mijn zolder (hoofd) heb opgeruimd. Tijd voor jezelf nemen lijkt ook meer zelfvertrouwen te geven.

31. maj 2026

Wat mediteren mij heeft gebracht

Sinds ik ben gaan mediteren enkele jaren geleden, zit ik beter in mijn vel en heb ik meer inzicht en rust gekregen. Het mediteren heeft mij een gelukkiger mens gemaakt; ik zie en hoor meer en geniet daar bewust van. Mediteren is onderdeel van mijn dagritme geworden en ik zou het niet meer willen missen.

31. maj 2026

Gewoon doen!

Al jaren(vanaf januari 2020) heb ik de app Mediation Moments.
Wakker worden en gaan slapen doe ik bijna altijd met deze app. Van slaapverhaal tot meditaties en de laatste maanden vooral de Daily Moment met elke dag een andere meditatie van ong. 10 min. En nog vele andere mogelijkheden op deze fantatische app.
Familie,vrienden en collega's maak ik blij met een proefperiode van 30 dagen om kennis te maken met deze app. Voor wie t kan gebruiken of gewoon om kennis te maken met meditatie. Gewoon doen!

30. maj 2025

Fijne app met veel keuze

Fijne app met veel keuze. Ik gebruik vooral de meditaties en ademhalingsoefeningen. Ik vind het prettig dat ik gemakkelijk iets kan vinden waar ik op dat moment behoefte aan heb en ook de duur kan bepalen. Zo nu en dan komen er ook meditatie challenges voorbij, waar ik ook altijd graag aan mee doe. Voor mij een overzichtelijke app, leuke content, ik zou het aanraden.

Verrassend effectief

Nooit gedacht dat ik zo lang een meditatie app zou gebruiken. Ik ben er ook nog steeds niet van, lotussen en zonnegroet en zo. Maar worstelend met de typische overgangsklachten, waaronder moeilijk slapen, blijkt Michael’s zalvende stem een wondermiddel. Ik zet koptelefoon of oortjes op, dwing mezelf te luisteren naar de instructies over hoe ik moet ademen, en mijn lijf gaat meteen in de slaapstand. Zelden hoor ik het einde van de meditatie. Een enkele keer luister ik ook naar een meditatie op kantoor, en dat is dan net zoiets als een powernap. Verkwikkend, een heerlijke manier om heel even nergens aan te denken.

Ik heb de andere sprekers ook wel eens beluisterd maar die hebben op mijn hersens niet hetzelfde effect. Maar dat maakt niet uit. Het werkt, zelfs voor dit nuchtere anti-zweef mens. En daar gaat het om.

Al 3 jaar blij met deze app

Al ruim 3 jaar ben ik heel blij met de Meditation Moments app. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden te kiezen voor elk moment. En, regelmatig komen er nieuwe programma's, muziek,oefeningen of verhalen bij. Ik ben nog steeds heel tevreden en gebruik de app elke dag 💚🍀

30. maj 2026

De meditaties helpen mijn enorm om bij…

De meditaties helpen mijn enorm om bij mezelf te blijven en zorgen voor rust in mijn hoofd. Dankzij af en toe nieuwe oefeningen en andere sprekers kun je je eigen voorkeur volgen. MM is goed georganiseerd en heeft een topkwaliteit. Ik krijg hier nooit genoeg van!

29. maj 2026

Ik gebruik de app dagelijks

Ik gebruik de app dagelijks. Eigenlijk helpt het mij om in slaap te komen. Eerst vooral de slaapverhalen, maar nu steeds vaker de dagelijkse momenten met Emiel.

Meditation Moments-logo

Besvarelse fra Meditation Moments

🧡

Al jaren fan

Zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke meditatie/ ontspanningsapp voor ieder wat wils. Van meditatatie, visualisatie, affirmaties, slaapverhalen, muziek, ademhalingsoefeningen, yoga, andere
Bewegings- oefeningen die rust kunnen bieden aan lichaam en geest en zo veel meer.

Het aanbod blijft vernieuwen waardoor het interessant blijft. Ondertussen gebruik ik de app al meerdere jaren.

30. maj 2026

Een fijne app met vele mogelijkheden

Een fijne app met vele mogelijkheden. Van activerende en rustgevende programma’s. Keuze uit meerdere mensen met hun stem en karakter. Ik herken me vaak in de omschrijving en het helpt mij om mijn rust te vinden, naar binnen te keren en het vergroten van mijn bewustzijn.

30. maj 2026

Gewoon even een momentje.

Omdat ik in de ochtend voor ik aan mijn werkdag start even een ademhalingsoefening/ meditatie doe.
Soms... eigenlijk te weinig, zou ik de dag door ook nog eens even mogen gaan zitten of voor de nacht.
Ik verleng gewoon ieder jaar weer.... want zo heb ik toch even....ook al is t maar even..... een meditatie momentje.

Ik gebruik het elke dag

Ik gebruik het elke ochtend ba wakker worden en avond voor het slapen. Het geeft me heel veel rust in mijn hoofd waardoor ik de dag goed kan beginnen of afsluiten.

29. maj 2026