Ik ben van nature erg druk in mijn hoofd ADD En heel erg onrustig en maak mij druk om alles en iedereen. Ik kreeg dit abonnement van mijn dochter twee jaar geleden en sindsdien mediteer ik bijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Meditation Moments heeft me sinds gebruik ervan ( voorgesteld door mijn schoonheidsspecialiste, die het gebruikt voor haarzelf en de kinderen(om rustig in slaap te vallen)) absoluut meer rust in... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn feedback is eerlijk, ik hoop ook behulpzaam en constructief. Ik mediteer via Meditation Moments zéker al een jaar of 6. In elke fase van mijn leven waar rollercoasters zich weten aan te di... Se mere
Virksomheden har svaret
De meditaties zijn doorgaans heel toegankelijk ( ook voor beginners) fijne stemmen ( genoeg keuze), sfeer en muziek ( altijd ontspannen) en je kunt kiezen in hoelang je een meditatie doet. Ik vi... Se mere
Virksomheden har svaret
Meditation Moments is met meer dan 1 miljoen gebruikers de #1 mentale gezondheid app in Nederland. De app richt zich op het bevorderen van mentale gezondheid door middel van meditatie en mindfulness. Het biedt toegankelijke meditaties, muziektracks, slaapverhalen, yogalessen en ademhalingsoefeningen om mensen te helpen een dagelijks momentje rust te vinden.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Meditation Moments heeft mij rust en stabiliteit gebracht. En mij geleerd mijn hoofd leeg te maken als ik dat nodig hebt.
Super veel variatie. Nog nooit een app gezien die zooo gebruikersvriendelijk is. Echt top.

Besvarelse fra Meditation Moments
Elke dag voor het slapen luister ik een meditatie zodat ik ontspannen in slaap val. Ook komt het wel voor dat ik s'nachts wakker lig en dan zet ik een luister verhaal aan of juist een muziekje.
Ik ben super blij met mediation moments en raadt het iedereen aan.
Hele fijne gebruiksvriendelijke app.
Gebruik hem elke dag

Besvarelse fra Meditation Moments
Alle meditaties, naar onderwerp, goed te vinden. Meditaties zijn erg goed en werken perfect.
Al jaren val ik in slaap met Meditations, of val ik beter in slaap dankzij Meditations. Nu is dat anders maar ik heb Meditations leren kennen toen ik in a bad place was, zeer depressief, zwaar aan de drank, er leek ook alleen maar slecht nieuws rondom mij. Ik durf hier te zeggen dat Meditations me daar toch voor zo’n 20 procent heeft uitgehaald.
Nu dankzij Emil ga ik niet alleen met de app naar bed maar sta ik er ook - blij 🙂 - mee op

Besvarelse fra Meditation Moments
Het is een toegankelijke manier om te mediteren en stiekem heel veel te leren over mindfulness en gerelateerde zaken.
Een fantastisch app om rust, focus en slaap te vinden!
Ik gebruik de app al jaren. Zowel de slaapverhalen s'avonds om in slaap te vallen als alle andere meditaties voor s'morgens zijn geweldig! Heb je maar 5 minuten de tijd om tot jezelf te komen dan kan dit. Door deze app ben ik gegroeid in positiviteit,ontstressen,positief zelfbeeld,
De daily moment vind ik erg prettig
Hele fijne app met prettige meditaties ook voor mij als beginner. Er zijn behoorlijk wat meditaties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar meer focus, rust of een meditatie om beter in slaap te vallen. De app heeft ze allemaal. Pas ontdekt dat er ook muziek op is te beluisteren bijvoorbeeld voor meer concentratie tijdens studeren. Ook vind ik de stemmen van de meditatie begeleiders erg prettig (Faiah Lourens is mijn favoriet) en fijn dat deze in het Nederlands zijn. Ik heb al eerder meditatie apps geprobeerd waarbij ik toch altijd snel afhaakte. Maar deze blijf ik gebruiken. Ik raad de app dan ook zeker aan.

Besvarelse fra Meditation Moments
Ik gebruik de app iedere dag, vooral voor het slapen gaan. Overdag helpen de meditaties mij als ik een angstaanval heb. Dan kies ik de meest geschikte. Voor het slapen gaan vooral de rustige muziek of de natuurgeluiden. Ik voel me er meestal toch wel beter bij. Abonnement is zijn geld absoluut waard. Een aanrader voor iedereen.
Heerlijke app,àlles voorzien,luisterboek,meditatie en gewone rustgevende muziek. Nu weer daily moments waar we elke avond van genieten,kortom,downloaden die app!
Hele fijne meditaties en slaapverhalen. Ik vind de daily Moments echt een waardevolle toevoeging. Elke ochtend starten met een korte bewustwording, heerlijk.
Fijn dat je vaak kunt kiezen tussen een mannen- of vrouwenstem en soms ook qua tijd. Een hele fijne app.
Geeft me rust en kracht om telkens op te staan bij een tegenslag. En heb er heel veel overwonnen. Elke morgen gedurende een half uurtje doe ik ademhalingsoefeningen en luister naar de affrimaties die me zelfvertrouwen geven.
Hartelijk dank hiervoor
Ik heb de Meditation Moments app vanaf het moment dat hij uitkwam. Ik gebruik hem elke dag maar vooral in de avond en s’nachts. Slaap als een roosje ;) 🩷
Een geweldige app om te mediteren. Ademhaling oefeningen te doen. Om tot in je zelf te komen, uit gedachten komen enzovoort.
Kortom ik ben er blij mee
Ik heb meditation moments al een paar jaar. Gebruik deze echt iedere dag. Het helpt mij enorm om te ontprikkelen en positieve gedachten te krijgen.
Het is een deel van mijn leven geworden!
Ik vind het een fijne app, Met veel mogelijkheden:
Mediteren, voor ochtend, middag, avond, yoga, flow, yoga nidra, muziek, ademhalingsoefeningen, zelfs voor kinderen zijn oefeningen.
Ik gebruik de slaapverhalen om in te slapen.
Deze worden door verschillende mensen ingesproken.
Sinds enige tijd ook de daily moment, deze is ca 10 min .
Kan het zeker aanbevelen.
Mijnheert het rust en even uit mijn hoofd 😇🙏
Meditation Moments is een fijne en gebruiksvriendelijke app met mooie meditaties en rustgevende stemmen. De sessies helpen me echt om meer ontspanning en een goede nachtrust te hebben. Een aanrader voor iedereen die meer rust en mindfulness zoekt!