Formulaire très complet, détaillé avec toutes les explications utiles pour un néophyte. Service complet et rapide, avec un très bon suivi. A recommander !
J'ai fait numériser plusieurs vieille bobines Super 8. Tout le processus de l'envoi au retour est très simple et bien géré par Mediafix. La numérisation est de qualité. C'est un vrai plaisir de po... Se mere
Nouvelle vie pour mes anciennes mini-cassettes. Quel plaisir de retrouver ces souvenirs 20 après avec nos enfants devenus grands. Travail impeccable de la part de Mediafix, traitement minutieux et sui... Se mere
Heb 2 videobanden laten digitaliseren. Je moet wel even geduld oefenen maar op zich geen probleem. Bij ontvangst van de digitale bestanden bleek 1 bestand niet goed van kwaliteit (storend klopgeluid e... Se mere
Om MEDIAFIX
MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.
MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in België.
Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.
Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.
Boomsesteenweg 81, 2610, Antwerpen, Belgien
- 03 375 25 05
- info@mediafix.be
- mediafix.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Snelle en hoge kwaliteit digitalisering
Snelle digitalisering EN terugsturen van de originele media.
Digitalisering van hoge kwaliteit dat ons 25 jaar jonger maakt!
Alles prima verlopen en tevreden met…
Alles prima verlopen en tevreden met het resultaat
Oude filmpjes terug zichtbaar.
Mogelijkheid om oude filmpjes te digitaliseren. Uitvoering volgens bestek is ok.
Top service!
Très bonne assistance
Goede service en communicatie via…
Goede service en communicatie via email. Mijn order was sneller klaar dan verwacht.
Mooi eindresultaat
De opnames zien er echt goed uit , toch omdat ze komen van oude vhs banden komen … het heeft mij moeite gekocht on ze te downloaden,wat uiteindelijk ook gelukt is. Maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Bedankt hiervoor
Van begin tot einde fijne service.
Van begin tot einde fijne service en op tijd. Niets,aan te merken. Vooral het gemak waarmee,alles verlopen is was zeer goed.
Betrouwbaar bedrijf
Duidelijke website met doorzichtige prijzen, goede afwerking van de digitalisering en correcte communicatie en heen- en weerverzending van de produkten.
Alles verliep perfect
Toppers!
Van begin tot einde - was het super makkelijk om de video cassettes bij hun te krijgen - en het duurde echter sneller dan verwacht om de digitale bestanden te krijgen. Super service en super vriendelijk!
Résultat conforme à la demande.
Bijna alle dia's goed gescand
Goede kwaliteit van inscannen.
Perfect geleverd.
Slechts een 2 % zijn niet goed gescand en onscherp.
Oude dias in de prullemand en 160 foto's nu op mijn laptop, dank u
Echt tevreden, enkel twee foto's waarvan hoofd en voeten niet afgedrukt waren wegens te grote afwerking, anders waren het 5 sterren!