Meatery i Ringsted er virkelig et besøg værd. Maden er lækker, veltilberedt og mere end rigelig, så man går aldrig sulten derfra. Vi blev også mødt af en rigtig sød og imødekommende tjener, som gjorde... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.
Sct. Knudsgade 1, 4100, Ringsted, Danmark
- ringsted@meatery.dk
- meatery.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Mietery i Ringsted. Alt var helt i top – både servicen og maden. Personalet var venligt, imødekommende og opmærksomt hele vejen igennem, hvilket gjorde besøget ekstra behageligt.
Normalt spiser jeg ikke rødt kød, medmindre det er helt gennemstegt, men jeg valgte alligevel at prøve deres carpaccio til forret samt en medium stegt hovedret – og det fortrød jeg bestemt ikke. Begge dele smagte virkelig godt og var tilberedt med stor omhu.
Maden var generelt velsmagende, flot anrettet og tydeligvis lavet med gode råvarer. Man kan mærke, at der er fokus på kvalitet og detaljer.
Alt i alt et sted jeg klart kan anbefale, og som jeg gerne besøger igen.
Den varmeste anbefaling
Vi have fået anbefalet at besøge denne restaurant, og vi blev ikke skuffet. Vi havde ikke booket bord, men der blev hurtigt fundet en plads til os. Vi blev spurgt om vi havde været gæster der før, hvilket vi ikke havde. Så tjeneren gennemgik menukortet sammen med os, for at anbefale os hvilket stykke kød der lige netop ville falde i vores smag.
Hvilken smagsoplevelse vi fik, kødet var stegt til perfektion, smagen var himmelsk. Tilbehøret henholdsvis Rösti kartofler, workgrøntsager og pebersovs til mig, og dagen grøntsager, kartoffelmos og svampesovs til manden var så smagsfulgt og tilberedt til fulde fem stjerner, jeg kan i den grad anbefale pebersovsen. Personalet var smilende og opsøgende for at spørge ind til os. Vi var så heldig at der også blev tid til at vi kunne få historien om kødet og modningsprocessen. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi køre turen hertil at nyder maden og den gode service der gives her.
Skøn aften med dejlig mad..
En dejlig aften på Meatery med lækkert kød på programmet. Vi skulle for første gang prøve deres Wagyu kød, 2 ud af 3 i selskabet var solgt og vil helt sikkert købe det igen…Personligt syntes jeg at jeg får mere smag i deres Tomahawk steak, men det er jo individuelt..
Betjeningen var i Top..
Grunden til de 4 stjerner er kun fordi jeg ikke var helt solgt på wagyu kødet..
Dejlig mad og god kompetent betjening
Dejlig mad og god kompetent betjening. Stemningen på restauranten er god.
Deres oksetartar var den bedste en fra selskabet nogensinde har smagt. Bøfferne var møre og stegt perfekt.
Vi giver vores bedste anbefaling.
Dejlig og hyggelig atmosfære
Dejlig og hyggelig atmosfære. Venligt og engageret personale. Stort udvalg af kød, hele vejen op til Wagyu for den med den tungere pung end cos, men den mere ydmyge ribeye jeg bestilte smagte godt og var vellavet.
Rent praktisk ville jeg ønske døren lukkede automatisk, det var koldt og nogle gæster lukkede varmen ud på et tidspunkt, samt at der var mere vandtryk på toiletterne, da jeg selv trykkede ved en fejl og måtte vente før jeg kunne gøre det igen. Så hyggelig er badeværelset alligevel hellere ikke.
Det var helt igennem en fantastisk…
Det var helt igennem en fantastisk oplevelse.
Servicen er i top fra man kommer ind af døren.
Maden er gennemført i både når det gælder æstetik og i kvalitet.
Kan kun anbefale Meatery i Ringsted.
Fik en sindsyg lækker og mør bøf
Fik en sindsyg lækker og mør bøf, med tilbehør og peber sovs.
Det er ikke oplevet bedre andre steder.
Tak for et lækkert besøg.
Rigtig god mad🤗
Rigtig god mad🤗.
Virkelig god betjening og søde og smilende personale, der toppede aftenen☺️
Virkelig imødekommende servive med…
Virkelig imødekommende servive med hurtigt levering af maden.
Fem stjerner 😃✌️
Fantastisk 😎
Fantastisk 😎
Meget professionel tjener og hele vejen i gennem fantastisk 😎
5 ud af 5 stjerner er super fortjent 😁
Super lækkert mørt kød og skøn…
Super lækkert mørt kød og skøn betjening!
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Meatery
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Meatery Ringsted! Fra start til slut var servicen i top — personalet var både venligt, imødekommende og professionelle, og vi følte os virkelig godt taget imod.
Maden var utrolig lækker, især bøfferne, som var perfekt tilberedt, mørt og smagfuldt. Det var tydeligt, at der er fokus på kvalitet og gode råvarer — og det mærkede vi i hver eneste ret.
Atmosfæren i restauranten var hyggelig, og det var et sted, man virkelig kunne nyde sit måltid i ro og komfort. Jeg kan klart anbefale stedet til både en romantisk middag, en god aften med venner eller en særlig fejring.
Alt i alt en super oplevelse, og jeg kommer helt sikkert tilbage! 👍🏼
Superlækker og veltillavet mad og god…
Superlækker og veltillavet mad og god og hyggelig stemning.
Meget fin service.
Perfekt sted for 20 års fødselsdags-arrangement i dag🇩🇰
Behagelig betjening
Behagelig betjening. Maden blev serveret hurtigt.
Kan varmt anbefales.
De gør det bare godt!
De gør det bare godt!
Tjeneren er verdensklasse, han er så god til at informere og han ved lige præcis hvilket stykke kød der er godt!
Det er en succes hver gang jeg er der👌
Havde en skøn oplevelse i dag
Havde en skøn oplevelse i dag! Normalt vælger jeg altid bearnaise men den søde tjener rådede mig til at prøve deres hjemmelavede svampesovs og jeg må sige den skuffede ikke! Fantastisk valg til min mørbrad🤩
Aldrig har jeg fået så mørt et stykke…
Aldrig har jeg fået så mørt et stykke kød. Tjeneren var SÅ god og informerende. Vi valgte noget andet end det vi var vant til og det sad lige i skabet.
Meatery Ringsted kan ikke andet end anbefales 😍
Lækker smagsoplevelse
Det var en god restaurant oplevelse, lige fra tjener til det helt fantastiske kød der blev serveret for os. Vi havde bestilt tour de steak som helt klart kan anbefales hold nu k… hvor var det en lækker smagsoplevelse. Denne restaurant er bestemt et besøg værd.
Lækkert saftigt kød med god smag
Lækkert saftigt kød med god smag. Så hvis der søges en god madoplevelse, så vælg endelig tour de steak på menukortet - vi kommer klart igen ☺️