Rådhuskroen Anmeldelser 22

2,7

Vi spiste stegt flæsk ad libitum begge to. Skønne små nye kartofler, sprødt flæsk og så en persillesovs, der hang fast på kartoflerne. Smagte dejligt. Nye friske blomster på alle borde, store fred... Se mere

Super god wienerschnitzel, god betjening. Dejlig oplevelse. Kommer helt sikkert igen når jeg er på de kanter

2,7

Under middel

3 negative forhold på en halv time…

3 negative forhold på en halv time kræver en dårlig anmeldelse. jeg har EN gang for alle besluttet mig til at jeg IKKE finder mig i den danske dårlige evne/vilje til at yde service, derfor bliver ALT påtalt. 1. Jeg kom for at få nogle stykker smørebrød, gl. ost, tatar og hønsesalat og en god mørk øl. Stedet har så åbenbart en regel om at smørebrød kun serveres FØR køkkenets pause fra 16-17 og intet smørebrød efter kl. 17. Samtidig oplever jeg 3 ansatte rende rundt den time og ikke ane hvad de skal lave fordi der ingen kunder er. Tænk at man ikke gider tjene de vel +400 kr. Jeg havde pga. frost tænkt mig en dobbelt irish coffee også. Man skal ikke vide ret meget om smørebrød for at være klar over at både den gamle ost, hønsesalaten og tataren var selvfølgelig klar i køleskabet og skulle bare smøres og arrangeres. Men der vil man så hellere gå rundt om sig selv i halvanden time, INTET lave og holde fast i egne procedurer med lukket køkken en time fra 16-17. Talentløs dårlig servicevilje. 2. Man kan ikke få en god lokal øl, kun Carlsberg fordi de selvfølgelig har støttet baren. Det problem findes dog mange steder, MEN barer kan godt få lov af Carlsberg til at have enkelte egne øl. 3. Den meget unge pige ejer simpelthen ikke hovedregning og har store problemer med at give tilbage når hun får 102 kr. og jeg skal betale 82 kr. for en fadøl. Det kunne jeg selvfølgelig IKKE finde på at påtale overfor den stakkels pige, da det er et ledelsesissue at lære hende det. Jeg kunne lære hende det på 5 minutter, så brug da for filen en halv time så hun får rutinen og ikke dårlige oplevelser af utilstrækkelighed. Den ene stjerne er kun fra tidligere besøgs fine gavmilde oplevelse med at få et par dråber mørk rom ud over den stærke ost så jeg selv måtte sige pænt stop. Det ærgrer mig at skulle finde et nyt udskænkningssted i Ringsted da jeg ikke så tit kommer forbi fra Østerbro, men med den oplevelse kan det så ikke være anderledes. Meget skuffende.

5. februar 2026

Vi er kommet på rådhuskroen gennem de…

Vi er kommet på rådhuskroen gennem de sidste mange år. 25 til 30 år.
Men det gået ned af bakke for dem i køkkenet, der var 2 i vores selskab der fik plankebøf og bøffen var god manglede salt og peber men det var okay men katofflemosen var lavet på pulver og manglede smør for den var tør og grynet. Trist når man tænker på hvor nemt det er at lave.

2. januar 2026

Dybt skuffende

Vi var 3, der fik stegt flæsk med persillesovs. Meget skuffende. Flæsket var meget fedt og fyldt med salt. Persillesovsen manglede persille og smagte af gammel fløde. Kvalmende. Samtidig blev jeg bonnet for en ekstra øl, som jeg ikke havde fået. Kunne kun få pengene tilbage i kontanter. Ingen beklagelser.

22. august 2024

Plankebøf

22-04-2024 Rådhuskroen Ringsted
Desværre ikke den helt store kulinariske oplevelse.

Vi bestilte to plankebøf til 300,- pr. stk. Den ene steak var fin, den anden well done istedet for medium. Men det kunne lige gå an, smagte ok anyways.
Den store skuffelse ligger på jeres "kartoffelmos". Jeg skulle tage ret meget fejl, hvis jeg påstår, at jeres mos ikke har set skyggen af en rigtig kartoffel. Både smagen og den grynede konsistens, sladre om en god gang pulver.

Der er altså plads til forbedringer.
1. Lav mosen selv
2. Giv lige folk lov til at sidde og sludre lidt efter de har spist, istedet at afrydde hele bordet så snart sidste bid dårlig er slugt.
3. Drop råkost på bøffen, det er for mærkeligt.
4. Selve garnituren ( broccoli og tomat) smagte fint, men trænger efterhånden til et pift og fornyelse, lidt for kedeligt til at bakke en planke bandit op.

Stemning er som den plejer at være, hyggelig og nede på jorden. Jeg ville gerne kunne sige maden var super lækker, men det håber jeg, så at kunne komme til en anden god gang, hvis vi skulle komme igen.

Mvh Tanja

22. april 2024

Aldrig mere julefrokost på Rådhuskroen

Jeg var til julefrokost med gode kollegaer den 24/11 2023 - og jeg havde visse forventninger. De blev dog ikke indfriet, da det er den mest sørgelige julefrokost jeg nogensinde har været til madmæssigt: Én tartelet, én fiskefilet, én lille pølse med hvid sovs med en sjat grønkål i, ét lille stykke and og rødkål - alle lune retter, der kom på spisebordet på samme tid.. der var ikke meget lunt over det. Når man som jeg ikke spiser pølse og hvid sovs med lidt grønkål - så var der ikke meget at vælge mellem.
Desserten var risalamande, der faktisk var ok i smagen - til gengæld var det en temmelig klistret fornøjelse, der nærmest ikke var til at få af skeen.
Lokalet var fint - dog uden julehygge.

24. november 2023

Samme bøf tilbage

Min kæreste og jeg har haft mange gode oplevelser, men her kommer der et stort MEN…

Sidst da vi var der d.28/10-2022, skulle vi spise aftensmad og bestilte som vi plejer Flamberet Oksemørbrad med pebersovs, og bestilte bøffen næsten well done altså næsten gennemstegt.
Men vi skar bøffen op og den var rå i midten, og den ene bøf blødte ud over tallerkenen…
Tjeneren tager alt vores mad da de skal lave nyt, men da han kommer tilbage har vi fået samme samme bøf som vi endda havde skåret ud, så de havde bare stegt de stykker og givet os dem igen…
Vi har aldrig oplevet det før, og var chokeret…
Min kæreste havde fået min bøf som jeg havde skåret midt over, og jeg havde fået hans som var skåret over i tre stykker…

Det er altså ikke iorden!!

28. oktober 2022

Rådhuskroen Næstved

Jeg har altid haft et godt syn på Rådhuskroen, Næstved, men det stod klar til at ændre på sig.
Her i efteråret har jeg været gæst til en fødselsdag afholdt på overståede restaurant.
Jeg anser mig selv, som en tolerant person, med forståelse for, at restauranten måske ikke ligefrem oser af familieidyl. Men her stod jeg altså med min søn på knap 6 uger, som virkelig trængte til at blive puslet. Da jeg hurtig bliver klar over toilettet var meget småt og trængt, henvender jeg mig til den mandlige tjener. Jeg spørger pænt om der er et sted jeg må skifte min lille dreng, og bliver hårdnakket henvist udenfor i et blæsende og køligt efterårsvejr. Det var i hans ramme alvor, at jeg skulle gå udenfor, afklæde min lille søn, som i dagens anledning skulle have mere end et bleskift, ligge nøgen på et tyndt underlag ovenpå et nedkølet havebord. Jeg rystede i min grundvold i bare vrede over den manglende hjælp og forståelse for hvilken situation jeg stod i. Jeg kunne ikke tro hvad det var han bad mig om. Jeg blev meget hurtig overrasket over hvor lidt empati og medmenneskelighed der egentlig var stede.
Der er ikke ord for hvor skuffet og vred jeg var, da vi forlod stedet. Derfor har de bestemt ikke fortjent mere end 1 stjerne.

22. oktober 2022

Både første og sidste gang

Min mor fra Jylland var netop landet med toget, og jeg havde inviteret på smørrebrød på Rådhuskroen.
Indenfor i lokalet, var betjeningen ved at modtage betaling fra en gæst, da vi ankom, så vi hilste (men fik ikke noget svar) og stod så og ventede på at blive anvist et bord. Men da gæsten var gået, greb betjeningen en bakke med drikkevarer og var ved at gå, så jeg spurgte, om vi selv skulle finde bord. (Med kun 4-5 besatte borde, var der masser af plads) Svaret var, at vi skulle vente lidt. Kort efter kom hun så tilbage og spurgte om vi skulle spise koldt eller varmt - og herefter pegede hun over på et bord og sagde "I kan sætte jer derover".
Vi fik vores menukort, men fik ikke noget kort over drikkevarer. Så da betjeningen kom retur og spurgte, hvad vi ville drikke, spurgte vi, hvad man kunne få. Ønsket var egentlig en specialøl, men på spørgsmålet svarede hun bare "vi har øl, vand og vin."
Så spurgte hun, hvad vi ville spise, men vi havde kun lige nået at trække luft ind for at svare, da hun konkluderede "nå, det har I ikke besluttet jer for endnu" - og så vendte hun om på hælen for at gå.
Det samme gjorde vi så. Noget forundrede.
Én enkelt stjerne kan den "service" ikke udløse, men stedet får trods alt en stjerne mere for autentisk indretning og "krostemning".
Maden kommer vi aldrig til at anmelde.

25. oktober 2022

Madspild! Desværre...

Har kun haft gode oplevelser med Rådhuskroen indtil idag.
Allerede ved bestilling af mad til afhentning oplever jeg en ikke superservice. Fair nok. I telefonen bliver tidspunktet for afhentning ikke bestemt af mig, men hende jeg taler med. Fair nok. Min mand kommer og skal afhente maden på det aftalte tidspunkt. Han venter og venter. Fair nok. Meeeeen magen til madspild oplever vi normalt ikke i dagligdagen og hele familien havde glædet sig til stegt flæsk med persillesovs -andre til en fiskefilet. Aldrig har vi fået så smagløs persillesovs, heller aldrig så tør og sej flæsk (kunne smage at det var opvarmet), fiskefileterne var så tynde at det stort set kun var panering, fritterne var bløde og usaltet. Det eneste gode var kartoflerne. Desværre åd skraldespanden over halvdelen af maden, ca 1/10 del fik hunden. Det varer nok et stykke tid før vi får trang til stegt flæsk igen.

23. januar 2022

Høflig og venlig betjening.

Høflig og venlig betjening.
Fra vi bestilte til vi fik mad, gik der max. 10 min.
Bestilte Stegt flæsk med små kartofler og persillesovs. Der var rigeligt “også til en Jyde”, det var perfekt stegt så det “kråser”.
Hvis du besøger Ringsted, må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse.

15. juli 2021

Rådhuskroen… ?

Rådhuskroen… ?

For dem, som har læst mine tidligere anmeldelser, så er min gode ven og jeg i gang med at rejse rundt og finde gode schnitzler.
Vi har været forskellige steder og i aftes var vi forbi Rådhuskroen i Ringsted.

Hvad kan man sige om stedet?
Er der nisser? Ja
Er der gammelt køkkeninventar? Ja
Er der støv? Højst sandsynligt.
Er der kitsch selvoptrukne ure? Ja
Er de selvoptrukne kitsch ure halvgrimme? Ja
Er der stemning? Ja
Er der skruet op for anlægget med “Danser med drenge”? Nej
Er det et plus? JA!

Alt i alt en kro, som man ønsker den skal være!

For vi gider ikke længere lytte til Danser med drenges klassikere. Ej heller Richard Marx og hans irriterende “Right here waiting”

Men apropos “Right here waiting”, så fik vi ikke lov til at vente i lang tid før Henrik, som er Kroens boss kommer og servicerer os.
Der er tre forskellige schnitzel-serveringer?!?
En der er en stegt som vildt med Waldorfsalat og garniture, en klassisk med dreng og så husets schnitzel!
Det er ligesom et Kinderæg!

Vi bestiller lidt øl og vores schnitzler… Husets schnitzler.. og der går ikke lang tid før Henrik dukker op med en liter kold øl.

Husets schnitzel virker til at være en skinkeschnitzel. Den er fint paneret. Der er sågar crudités ved siden af og på schnitzlen.
Crudités er blot et fint fornemt fransk ord for rå grøntsager, som enten er skåret meget pænt eller skåret meget grimt.

Vi får dampet forårsløg, broccoli og en dejlig svampesauce til vores ret.
Alt i alt så smager den godt og den har en tilpas størrelse, hvor det er tilforladeligt.
Den gyldne regel er, at alt under 200 gram er pålæg.

De friske grøntsager gør bare retten frisk og levende.
Det er dog ikke en klassisk wienerschnitzel. Men det er en dejlig schnitzel.
Hvis man vil prøve et alternativ til en schnitzel, så prøv den.

Til dessert fik vi blandet is.
Hvor er det dejligt, at der ikke er gang i Coop Danmarks Il tricolore, som pænt sagt er numsekedeligt og for meget.
 Det var en fin vaniljeis, en pistacieis og en chokoladeis, som nok nærmere var en kakaois.

Vi havde håbet der var en Camembert Frites men vi fik en is i stedet.

Alt i alt et dejligt sted med den helt rigtige indretning.

Fire stjerner i alt:
En stjerne for Henrik
En stjerne for svampesaucen
En stjerne for friskheden i hovedretten
En stjerne for ikke at spille lortemusik imens.

25. november 2020

Hurtig servering tirsdag 6.8.2019

Nye friske blomster på alle borde, store fredsvilje i en kumme, dejligt at se.
Toiletter pæne og rene, som der selvfølgelig også var i restauranten.
Sød og venlig servitrice, som min mand talte lokal historik med, da han boede i byen i barne/ungdomsårene, så der blev delt et par minder.
Tak for dejlig mad.

6. august 2019

Gammeldags og ok mad, men for sløvt.

Min fars gamle favorit og jeg er kommet der i mange år. Maden er sådan set ok - ret klassisk, men det ved man jo på forhånd, og håndværket er i orden. Vi var der en ret stille dag, og alligevel tog det en krig for os at bestille og endnu en krig om at få maden. Jeg kan forstå det en dag hvor der er stuvende fuldt, men når vi kun er måske 8-10 i restaurent'en må det kunne gøres lidt hurtigere...

30. november 2016

Stedet emmer af Historie.

På trods af at jeg kom alene til kroen for at spise aftensmad, så blev jeg modtaget
og behandlet lige så godt som et stort selskab.

Maden var skøn og da jeg bad om ekstra sovs, så var det kokken selv der kom hen til mig og det glædede mig, for så fik jeg muligheden for at rose hans gode mad.

Jeg følte mig ikke alene for både Ejeren/Værten og den kvindelige tjener kom forbi engang imellem for at høre om jeg havde brug for mere og også tid til en lille hyggesnak, så hele aften følte jeg som en gæst de satte stor pris på.

18. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle sprog (22 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto