McDonald's

Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Se mere

McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Se mere

Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Se mere

Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da f... Se mere

1. Restaurant
  2. Fastfoodrestaurant
  3. Burgerrestaurant
  4. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.

Mc Donald HOLBÆK MEGACENTER

Mc Donald HOLBÆK MEGACENTER

Sejler fuldstændig i en bestilling
Manglede der både bøf i en burger, legetøj i et happymeal og pomfritterne var nærmest kølskabskolde yder mere venter man op mod 40 minutter på sin mad og det en flot børn der render rundt i køkkenet som medarbejdere

13. december 2024

salt og tørt

Jeg har her til sent aften forsøgt at fortære den værste hamburgermenu til dato. Det bedste ved menuen var colaen. Burgeren var så tør at jeg ikke havde mundvand nok til at sluge mundfulden men måtte bruge colaen til at bløde den op. Fritterne var en helt anden historie, de var så salte at jeg efter 2 fritter måtte stoppe. I får 1 stjerne da jeg ikke kan give minusstjerner, beklager.
Uanset tidspunktet burde man ikke bare spise folk af med det sidste i karet eller en hengemt burger.

4. december 2024

Ofte fejl i bestilling.

Tror seriøst der er større chance for at der er fejl i ens bestilling end at man få det man har bestilt. I aften, bestilte 1 stk burger uden smelteost i Haverslev. Var endda 2 klistermærker på papiret med skriften “uden smelteost cheddar”, men alligevel var der ost i. Afleverede burger og klistermærke og spurgte om de lige lavede en ny, og sagde hvor jeg sad. Godt jeg valgte at spise på restauranten og ikke tog den med. Så var det da denne gang let at få en ny. Da jeg så fik den ny leveret ved bordet var det, “så er der en burger til dig”. Ikke et “vi beklager” eller lignende. Han virkede faktisk lidt irriteret over jeg havde leveret den tilbage, og han skulle komme ned med den. Vi skal efterhånden lede langt efter god kundeservice nu om dage. Som om kunder er mest til besvær.

3. december 2024

Sønderborg En lille sjov historie…

Dato 30.11.2024 En lille sjov historie fra i lørdags jeg var i Tyskland på min scooter og det to langt tid fordi jeg havde min julemands tøj på og alle elske det jeg kørte fra Als kl 14.30 men kom først hjem kl 23.45 på vejen der ned og tilbage var der kun 5 der mistede sine mobiltelefoner ud af vinduet 🤣🤣🤣 for at filme mig nede ved Otto i Tyskland fik jeg gratis varmt kakao og en honing kage supper så jeg gav dem to af julemands mønter se billedet på vejen fra Tyskland tænke jeg Gud ved om jeg kan betale på McDonald's med julemands mønter også. så jeg kørte fordi McDonald's i Sønderborg på vejen hjem da jeg kom ind på McDonald's gik jeg op ved kassen og bestilte to cheeseburger uden agurker også sagde jeg kan jeg betale maden med julemands mønter person i kassen sagde ja med det sammen da han så den flotte guld mønt han var som et lille barn der lige havde fået en julegave af julemanden ❤️ han løb rundt i restauranten og viste alle folk sin gave fra Julemanden også alle de ansatte bag i kassen Selv kokkene kom frem for at se Julemanden og julemandens mønten. og jeg tænkte det, Hvem er han så jeg spurgte ham, hvem er du jeg er chefen her på McDonald's i Sønderborg han var bare så glad og det fik alle sammen til at smile på restauranten ❤️husk det koster ikke noget at gøre andre folk glade Hov måske kun 4 kr for mønten men jeg fik for 30 kr mad og en masse hyggelige smil ❤️ julemand takker for de to cheeseburger

30. november 2024

Har lige holdt i kø i en time i Drive…

Har lige holdt i kø i en time i Drive In i Holbæk ved Megacenteret, blot for at køre op til betalingsvinduet og ingen forståelse få, for at man bliver holdt som gidsel i køen og ikke kan forlade den, når det går op for en at der ingen styr er på ekspedering af Drive In. Lederen, var iflg. medarbejderen, glade for de mange mennesker og så ingen problemer i at det tog en time at komme igennem Drive In. Den værste McDonalds Drive In jeg nogensinde har været på. Det er 2 måneder siden de åbnede og de har stadig ingen styr på at kunne levere mad i deres Drive In på kort tid, så hold Jer væk, medmindre I vil bruge en time af Jeres liv på at holde i kø og vente. Det mindste de kunne have gjort, var at beklage og love at de vil lave en udkørsel fra køen, så man kan forlade den, når det tager en time at komme igennem. (der var kun 8-10 biler, så vi taler ikke om km. lange køer) Foreslog at de lukkede Drive In, når de ikke kan afvikle 10 biler på under en time, men de var ligeglade med at kunderne skulle holde i kø i en time.

29. november 2024

McDonald’s Helsingør gør det bedre

Hej, jeg var på McDonald’s efter en bytur og tænkte jeg skulle have drive in, men person i vinduet tog sig SÅ langt tid om at tage min bestilling. Jeg bestilte en filet o fish, onion rings og mælk var det hele koldt. Jeg kørte så op til vinduet igen, hvor det tog ham yderligere 10 minutter for at svare mig. Da han så endeligt svarede mig, sagde han ikke kun at jeg skulle betale for noget nyt, men at jeg ikke kunne bytte det til noget varmt fordi jeg havde spist halvdelen af min fiskeburger.

Jeg syntes virkeligt godt i kan gøre det bedre næste gang!😡

22. november 2024

En “leder” helt brændt sammen

For et par dage siden tog jeg med børnene til McD i Søborg. 25 min. efter bestilling og en påmindelse om bestillingen, som de havde overset, fik jeg en kold burger.
I aften gik det helt ned på samme sted. Efter en halv time måtte jeg minde om, at jeg havde bestilt. Efter endnu et kvarter opgav jeg, og bad om mine penge tilbage. “Der er en til, der vil have pengene tilbage”, lød det mellem personalet. Ikke et ord til undskyldning eller beklagelse, men i stedet en lettere irriteret mine.
De er jo helt væk 🙄

27. november 2024

Ingen mad idag.

20 Nov. 2024 kl. 14:00 mcdrive på McDonalds Ballerup.

Jeg bestilte som vanligt, da jeg kommer der alt for tit 1 stk. dobbelt cheeseburger og 1 chicken salsa cheese til samlet 50kr.
Jeg kørte frem til lugen og ville betale med en 50kr seddel men blev afvist af ekspedienten, da de havde fået udleveret et stykke papir, hvori der står præcis hvilken kvalitet en pengeseddel skal have for at de vil tage imod den. Grunden til dette er at en maskine til fyraften skal tage imod sedlerne og hvis kvaliteten af sedlen er dårlig tager maskinen ikke imod den.
Jeg bad ham så om lige at kontakte sin chef og han kom tilbage og sagde at han desværre ikke måtte tage imod den.
Jeg måtte køre fra McDonald uden min mad og fortalte ham at jeg lige ville ringe til hans chef.
Jeg ringede og hun tog røret med det samme. Jeg forklarede at jeg var skuffet over, at fordi en 50kr seddel havde en revne på 0,5 cm at man så ikke kunne bruge den. Hun sagde så at hun havde fået at vide den var ødelagt og at jeg kunne komme retur og bruge den alligevel. Nu var jeg jo kørt og havde ikke lyst til at vende om og takkede nej. Men min pointe er at næsten uanset hvordan en pengeseddel ser ud burde man have lov at købe for den. En butik burde ikke stille sig til dommer over om den danske mønt er i gangbar tilstand, men derimod tage imod den, da den jo er 100% gangbar sålænge den er i ét stykke, jeg har et billede af den 50kr seddel jeg ville bruge og den er absolut gangbar, jeg håbede at kunne lægge et billede op af den her i opslaget så, det kunne konstateres om McDonald skal revurdere sine procedurer eller om jeg tager fejl.
Vh en idag skuffet kunde

Opdatering 26 Nov. 14:50
Jeg har netop benyttet selv samme 50kr seddel på MacDonald i Rødovre uden problemer. Jeg fortalte naturligvis ekspedienten om oplevelsen med netop den pengeseddel på McDonald i Ballerup.

20. november 2024

Kold mad!!

Kold mad!!! Mcd i Køge.
Bestilte 3 menuer og 2 ekstra burger, alt maden var ikke bare kold, men iskold - den ost vi fik var slet ikke smeltet og kødet tørt, pomfritterne helt bløde og ingen salt. I min Big tasty burger var der kun en halv Skive ost. I chicken salsa burgeren var stykket helt blødt/vådt og ikke meget større end en nugget. I vores cheeseburger lå der 5 stykker små løg og en Skive syltet agurk og ingen ost. Det var engang spiseligt og nu tør man ikke spise det af frygt for bakterier, hvis maden ikke har været tilberedt ordentligt - hvad har i gang i???! Spild af penge🤬

17. november 2024

elsker McDonald's

jeg elsker det, det smager virkelig godt og intet galt med det. deres mad er mega godt. jeg kommer der næsten hver dag og der er mega god service til en mega god pris

7. november 2024

Jeg var i stor nød af noget lækkert…

Jeg var i stor nød af noget lækkert McDonald’s men da jeg desværre ikke kunne finde Jyllingevej på WOLT så jeg tog beslutningen om at foretage et opkald og spurgte hvorfor den ikke var på WOLT da jeg blev mødt af en meget provokerende dreng som sagde QUOTE on QUOTE “det ved jeg sku ik” hvorefter der blev lagt på og de har ikke besvaret mine opkald siden. DET FINDER JEG DYBT UACCEPTABELT OG MEGET UCHARMERENDE AT JEG IKKE BLIVER MØDT AT EN SØD CUSTOMERSERVICE MEN ISTEDET EN L0RTEUNGE DER IKKE HAR RESPEKT FOR DE ÆLDRE OG BERUSEDE.

1. november 2024

Endnu engang er vores mad lunken

Endnu engang er vores mad lunken, flere af tingene er ikke med og forkerte kan de godt sende. Begge mcdonald's i randers kan ikke finde ud af noget som helst og de ansatte fatter ingenting. De kan ikke finde ud af læse en simpel bestilling.
STØRRE AMATØR FIRMA SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER, SIDSTE GANG JEG BESTILLER FRA DEM...😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

31. oktober 2024

MCDONALD'S FREDERIKSVÆRK :(

MCDONALD'S FREDERIKSVÆRK :(

Får jeg stort set kun lunken eller kold mad og det betaler jeg en formue for?!

Tænk der er forskel på hvor man køber sin McDonald's - feks. er den i Frederikssund varm og frisklavet :)

7. oktober 2024