Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Se mere
McDonald's
McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Se mere
Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Se mere
Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.
Jorie Boulevard 2915, 60523, Oak Brook, USA
- mcdonald.dk
Ville gerne have en burger så jeg peger…
Ville gerne have en burger så jeg peger på et billede de har i butikken og siger jeg godt vil have sådan en burger. Men det kunne jeg ikke få. Så det er ikke andet end falske reklamer de har overalt. Det er da svindel
Tarupcenter
Renlighed har de ikke meget af. Og venlighed er ikke noget af i Tarupcenter de spiller så højt musik og to slags musik” når man spørg på en venlige måde, får man bare af vide at sådan skal det være kommer der aldrig mere
WWWWW
JEG ELSKER MCD JEG BESTILTE 18 CHILI CHEESE TOP OG MODTOG 19!
McDonald’s i Ringsted outlet
McDonald’s i Ringsted outlet - Altid skøn service og smilende medarbejdere. Tak ☺️
90% af saucen var udenfor burgeren
ronald mcdoanelds puttede hans vide…
ronald mcdoanelds puttede hans vide kræm in i min bigmac 12 ud af 10
Ny Mcdonalds på KBHs Hovedbanegård
Ny resturant på KBHs Hovedbanegård
Lang kø 18 minutter grundet underbemandning og ingen aftørring af borde og siddepladser. Spurgte til aftørring men fik nej 2 gange.
Ung servering unden tydlig ledelse på stedet
Fremragene
0 Stjerner herfra!
0 Stjerner herfra!
Har været på besøg adskillige gange med mine børnebørn og vi har endnu tilgode at det legetøj der bliver reklameret med ALDRIG er en del af en Happy Meal. Det ender altid med en nedsmeltning og meget ulykkelige børn. Øv altså!
McDonald’s i Nykøbing F.
Det er under al kritik.
Det første der møder en er to skraldespande. Der er helt over fyldt.
Håndteren på toiletterne hænger halvt ud af vægge.
Der ligger gammelt brugt papir på håndvasken og på gulvet.
Barista baren er møg beskidt.
Gulvet i restauranten er klistret at gå på.
Flere fejl og mangler i ordren.
Der er ikke nogle ved kassen til at ekspedere.
Lær at tælle til 3
Havde bestilt mad hos McDonald's Helsingør, gennem just eat. Hvad bestilt 3 burgere, modtog 2.
Ringer til mc og siger det, men de kan ikke gøre noget, skal tage det med just eat, som så kan give mig pengene tilbage for burgeren. Rent til grin, for skal jeg bestille burgeren igen, kommer jeg også til at betale for transporten.
Mc Donald’s ved Næstved storcenter
Mc Donald’s ved Næstved storcenter. Hold kæft en dårlig betjening. Ventede over 15 min. Det stod klar til udlevering. Efter 1 min. Så det lå bare i varmekurven. Udover det var deres toiletter bare så klamme og beskidte…
Der kommer jeg ik mere… 🤬🤬
Købte en salat men kunne lige så godt…
Købte en salat men kunne lige så godt have købt den på den nærmeste tank ligeledes på en prik samme indpakning dog andet logo hvorfor så købe hos mc
Meget dyrt
Meget dyrt for mad der har paptekstur....og mega snavset lokaler...
Absurd lang bon
Købte i går en enkelt burger til 12 kr på Fisketorvet, via selvbetjeningsmaskinen. Det gik fint, men at der kommer en 25cm bon ud, for så lille et køb, er under al kritik.
Man må godt tænke på miljøet!
Nykøbing Mors McDonald’s
Uanset hvornår jeg kører i drive-in ved McDonalds i Nykøbing Mors, så er der SÅ lannnng ventetid, at man sidder og bliver vred. Jeg har før ventet 13 min i driv-in og jeg var den eneste der holdte i driv-in. Jeg har desuden oplevet, at holde og vente på en medarbejder til at tage imod penge, så længe, at jeg til sidst kørte videre og skulle kører en omgang mere. Desuden så skal jeg sidde og fortælle jeres medarbejder hvilken kort i tager imod ved betaling. Helt ærlig jeg er så træt af McDonalds at jeg faktisk er flov over at den er på Mors.
Fik ikke udleveret, hvad jeg bestilte
Bestilte en veggieburger med quinoabøf i drive-in i (Grenå,) men det var ikke, hvad jeg fik udleveret. Der var bestemt tale om oksekød. Desværre opdagede jeg det først, da jeg var hjemme igen. En bolle med lidt salat og dressing var ærlig talt en lidt skuffende oplevelse!
Den inde i city2 er et dårlig sted at…
Den inde i city2 er et dårlig sted at spise dens hygiejniske forhold er dårlig og de ved ik om de vil betjene en vi havde bestilt mad og skulle bringes ned til bord men det kom aldrig så vi måtte selv oppe og hente den og deres nummre skulle man selv hente rundt omkring ved de tomme borde. Så mad rester og papir ligger og flyder rundt omkring og chefen gør ik en skid ved de ting
Brande: Dårlig hygiejne
Det er ret bekymrende når man får udleveret mad hos McD i Brande og der ligger salatstykker imellem servietterne i posen når der ikke engang er salat i den købte burger.
Har før fået meget dårlig mave af maden i denne restaurant - det er der tydeligvis en forklaring på
Kom ind og alt er beskidt
Kom ind og alt er beskidt. Borerne var ikke ryttet eller tørt af. Mad på gulvet. Skraldespandenene var fyldt. Jeg blev nød til og spørge om de gad og tøre bore af før vi satte os.. syndes virkelig det var ulækkert.. personalet stod og pjattet kastede med pommes på hinanden i køkkenet😱 virkelig en dårlig oplevelse. 14/7-2024