Ikke ret god service, men et meget uopmærksomt personale. Flere gange måtte vi selv gå op til baren for at få kontakt til en tjener, hvilket de tjernerne tydeligvis blev irriterede over. Maden var hel... Se mere
Vi kommer ind og får til en start en god betjening. Vi bestiller 3 pizzaer 2 margherita og 1 pizza di stagione. Alle 3 er ret brændte, både ovenpå og under, vi får dem byttet til nye, stadig for brænd... Se mere
Fremragende pizza og virkelig god…
Fremragende pizza og virkelig god betjening. Vi kommer helt sikkert igen🙂
Hold dig væk, rædselsfuldt
Tjenerne havde ikke styr på noget som helst. Der var masser af dem og stedet var kun halvt fyldt, alligevel var de ikke parate til at modtage en bestilling, før vi selv henvendte os til en tjener. Vi bestilte blandt andet vand med brus, men fik postevand. Vi bestilte friterede riskugler. De var ækle, mærkeligt små og jeg mener, der stod brød til på menukortet, det fik vi ikke. Næste var en planke med en slags ost og 3 forskellige pølser plus noget udefinerligt tilbehør. Intet på den planke var italiensk, det var det billigste af det billige på nettoniveau. Jeg var nødt til at efterlade det meste, da det var uspiseligt. Hold dig væk.
Forrygende autentisk italiensk mad med top-service!
Helt fantastisk godt og med ægte italienske råvarer, men fik følelsen af at tage en smuttur til Italien, for at få noget mad. Min mand og jeg delte alle retterne uden et kry fra personalet. Vi fik først et par drinks: Negroni og Limoncello Spritze og til spisning fik vi: Insalata Caprese, Pappardele alla Bolognese, Capricciosa.
Det hele smagte himmelsk og serviceringen var i top.
En stor rodebutik
En stor rodebutik, vi får forkerte drikkevarer, ventede utrolig længe på maden, halvdelen af selskabet fik forret og det meste af hovedretten samtidig. Den anden halvdel af selskabet fik først deres mad efter 3 henvendelser til tjenere og her er der gået 5 kvarter.
Absolut sidste gang vi kommer her
Virkelig dårlig bruschetta og kedelig…
Virkelig dårlig bruschetta og kedelig laksehovedret. Dårlig betjening.
En uforglemmelig fest i de smukkeste omgivelser!
Vi holdt en fest hos Mazzoli’s Garden i Tivoli, og det var en oplevelse ud over det sædvanlige! Omgivelserne var intet mindre end fantastiske – smukt placeret midt i Tivoli, hvor stemningen i sig selv allerede gør noget helt særligt.
Fra start til slut fik vi topklasse service, så vi kunne nyde dagen uden at bekymre os om noget som helst. Personalet var opmærksomme, professionelle og sørgede for, at alt spillede.
Maden var i absolut særklasse! Vi startede med lækre italienske antipasti og caprese tomater serveret med skønt brød – en frisk og indbydende begyndelse. Hovedretten bestod af forskellige pastaretter og pizzaer, og gæsterne roste det hele til skyerne. Flere har efterfølgende spurgt, hvor vi fandt sådan et sted!
Jeg glæder mig allerede til næste gang – Mazzoli's er det perfekte sted at holde fest.
Det var en stor skuffelse
Det var en stor skuffelse, det har før været et godt sted at spise når man var i Tivoli. Vitello tonato var nogle skiver kød med nogle klatter tuncreme. Bruchetta var gammelt brød der havde fået en tur i brødrister med nogle slaskede tomatern og olive olie brillierede ved ikke at være der.
Rigatoni Boscaiola var ikke den opskrift jeg kender
300 g
salsiccia
300 g
brune champignon, skåret i skiver
løg, finthakket
Salt og peber
Olie
500 g
pasta
Det så ud til at pizzaerne var ok
Vi kommer gerne igen!!
Betjeningen i top - veltillavet mad - ingen unødig ventetid - meget børnevenlig - fornuftigt prisleje - vi kommer gerne igen!!
Det var den værste restaurant
Det var den værste restaurant, vi har spist på. Der var næsten ingen ost eller tomater i forretten. Og et blad basilikum på hver tallerken.
Og så var pizzaerne overhovedet ikke sprøde. De var helt slatne. Man kunne ikke bruge pizza hjulet. Min pizza skulle være med krydret pølse. Det smagte, som om det var chili. Kunne ikke spise op.
Surt personale, som var mega sløve. Brugte tid på at dække borde, i stedet for at tage imod den store kø af gæster.
Og vi blev anvist af en sur tjener. Jeg bad om en æblemost hurtigt, pga. lavt blodsukker. Det skulle vi vente 10 minutter på.
Der spiser vi aldrig igen.
Utrolig dårlig service, eller manglende på samme 😟
Utrolig dårlig service. Personalet opfører sig som om det er en fabrik, hvor alt skal gå hurtigt,
Vi kommer 8 personer, heraf to børn på 3 år og 1 år. Der er utrolig koldt, men de kan intet gøre, vi finder dog selv nogle tæpper. Tjeneren bliver halv sur, da han kommer første gang til bordet, da vi ikke er klar til bestilling. Der er ingen smil, eller service. Vi får alle vores jævn kedelige mad. Efter at have spist ønsker 3 at gå ud i Tivoli og prøve flere forlystelser. Vi 5 andre bliver og spiser dessert og drikke kaffe, inden vi er færdige kommer de med regningen og vil gerne have vi betaler, for nu er der rigtig travlt da kl. er blevet 18.00, vi bliver nærmest smidt væk fra bordet, trods to små piger ikke er færdige. Vi har været der i 1 1/2 time, og der står intet om tidsbegrænsning.
Her kommer vi ALDRIG mere.
Maden er super dårlig, og betjeningen er totalt mangelfuld og uhøflig..
Vores bord var ikke klar til tiden, der var stadig gæster som sidder der da vi kommer. De skal så smides væk, Floor Manager er særdeles stille og siger intet andet en vent, tjenerne er uhøflige og de skændes indbyrdes - ingen af dem smiler overhovedet.
Maden er et trist kapitel i sig selv.
Bruschetta er flået tomat fra dåse, ingen løg, ingen balsamico eller krydderi - Flovt...
Vi bestiller pizza og pastaretter, pizzaerne er fyldt med tomatpure og generelt meget kedelige. Ekstra pepperoni koster 18 kr. ekstra for 9 stk - Wow....
Pastaretterne er også fyldt med tomatpure, mega små portioner og bare helt igennem super kedelige og ikke pengene værd.
EN helt igennem trist oplevelse og sidste man gider deres sure show...
Kira Jensen.Fik den bedste betjening
Fik den bedste betjening. Bestilt bord i forvejen... kom i god tid, blev taget godt i mod i døren og med humor og fik lov at komme ind før tid og fik et rigtig godt bord. Min fødselsdag, så de kom ned med flag. Og maden kom hurtigt og og lækre pizzaer m.m og med tanke på vores 5 gæst, en 2 årige pige, så var de så tålmodige og med gaver på bordet oveni og ekstra drinks så blev prisen overrraskende billig. Og kan klart anbefales og kommer der selv helt sikkert igen.
Har sjældent oplevet så ubehøvlet…
Har sjældent oplevet så ubehøvlet service i mit liv. Forretten var 1xbrushetta og 1 gang kyllinge salat. Bruschettaerne var kolde og dækket af flået tomater uden hvidløg eller nogen form for krydderi. Kyllinge salaten var en skål iceberg salat med et koldt stykke kylligesnitzel på toppen, som IKKE var stegt samme dag!!
Da vi får serveret hovderetten, som skulle være en pizza Divala plus ekstra skinke. Vi får en skinke pizza, uden spicy salami, da vi gør tjeneren opmærksom på dette,bliver vi mødt af en meget fornærmet øjenrullene mand, som går i vrede og kommer tilbage 5MIN senere med en halvfærdig pizza, som nærmest bliver kastet på vores bord!!!
Vi er i CHOKog vil bare gerne væk fra dette negative sted,så vi vælger ikke at nævne yderligere!!!
Men syntes det er vigtigt at advare andre mennesker,som har set frem til en hyggelig aften, gå en stor bue udenom dette sted og vælg en af de mange andre fantastiske restauranter som Tivoli har at tilbyde.
Kedelige pizzaer
Kedelige pizzaer, vi sad udenfor og blev hele tiden forstyrrede af tjeneren gik forbi og larmede når de satte ting på bordene og vi spurgte om andet bor nej måtte vi ikke, ret koldt sidde ved rækværket.
Virkelig ringe service
Virkelig ringe service. Arrogant personale.
Dårlig service, god mad
Maden var vildt god, det samme kan man dog slet ikke sige om betjeningen. Tjenerene var arrogante og ikke imødekommende. Vi så flere gange tjenere der ignorerede gæster og rullede med øjnene. Ubehaligt oplevelse.
Dårlige og dyre pizzaer
Dårlige og dyre pizzaer
2 personer, som gerne vil sidde ude, er henvist til "de kolde borde" langs rækværket, selv om der er plads ved borde med varmelamper.
Pizzaerne var under al kritik. For fede (alt for meget ost) og ubagte.
Turistfælde.
kedelig mad
Jeg bestilte en “pastaret” med røget laks. jeg fik en tallerken med noget lignende melboller i en grynet sauce - grynene var vist blendet laks i fløde. Nok det værste mad jeg har smagt til 160 kr. og så med en kande vand til kr 45 - Det er både første og sidste gang jeg kommer der.
Maden var ikke prisen værd
Maden var ikke prisen værd. Sjasket fedtet pastaret. Blev henvist til kedeligt bord, trods vores reserverede bord stod frit. Fik dog bordet da vi insisterede. Venlig betjening ved bordet. Kan ikke anbefale stedet og kommer ikke igen.