Mayli Jewels Anmeldelser

4,9

Followed Insta for a while, charmed by Jade and noticed Mayli Jewels at a Fair.Purchased a beautiful Ping An Kou which was send to my home after connected to the cord of my choise. Friendly service... Se mere

I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... Se mere

Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Se mere

Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Tøjbutik

Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

Enorm blij met mijn prachtige ketting

Enorm blij met mijn prachtige ketting! Heel lang over na gedacht waar ik zoiets zou kopen. Ik kan Mayli Jewels zeker aanraden. Ze houden je netjes op de hoogte ook als iets niet op voorraad is. Geven je nieuwe adviezen. Ik draag hem met veel liefde. Ga zo door. Groetjes Susette

8. juli 2022

vergulden Armband

Enige tijd geleden gevraagd om een oude armband te laten vergulden.
Vandaag de armband retour ontvangen, hij is heel mooi geworden.Communicatie verliep duidelijk, afspraak omtrent kosten ook duidelijk omschreven, geen onvoorziene kosten achteraf!
Ik kan nog niks zeggen over de stevigheid van de vergulding maar zoals het nu uitziet ben ik er al blij mee.....

8. juli 2022

Top!

Super service, het duurde iets langer, maar erg goed geholpen en erg vriendelijk personeel. Ketting is een cadeau, de ontvanger vond het prachtig. Ze is er erg blij mee.

19. juni 2022

Professional en vriendelijkheid

Vriendelijk geholpen. Meegedacht met idee dat ik in mijn hoofd had. Eerlijke mening gekregen en oplossingen bekeken.
Op de hoogte gehouden van vorderingen bestelling en telefonisch contact gehad over veranderingen door leveringsproblemen en mogelijkheden hierin. Kortom oplossend denken en vriendelijkheid staat voorop.

17. juni 2022

Top service

Kan niet anders zeggen dan dat het een fijne winkel is. Goede service zijn erg vriendelijk en helpen je graag de sieraden ja die spreken voor zich. Goede kwaliteit. Wat ook erg leuk is, is dat ze aandacht besteden aan het verpakken van je sieraden het ziet er top uit

6. juni 2022

De bestelde ketting is naar alle…

De bestelde ketting is naar alle tevredenheid. Echter heeft het even geduurd voordat ik het heb ontvangen. Ik heb wel netjes een mail gekregen met de melding dat het langer zou duren, maar daarin werd het beloofde moment van versturen wederom niet gehaald.
Tip: zeg liever helemaal niet wanneer het verstuurd wordt, als je niet zeker bent of het wel lukt.

29. maj 2022
Mayli Jewels-logo

Besvarelse fra Mayli Jewels

Hi Mevr. Elza, bedankt voor het nemen van je tijd om ons een feedback te geven. Dit waarderen we enorm. We zijn blij om te horen dat de ketting bevalt. We vinden het zelf ook erg jammer dat we niet eerder hebben kunnen leveren voor materiaal tekort. Hiervoor onze excuses. Dit moet in de toekomst niet meer gebeuren zo, we hopen je nog eens terug te zien via de webshop. Met vriendelijke groet, Nhi

Bijna 3 weken na mijn bestelling heb ik…

Bijna 3 weken na mijn bestelling heb ik nog steeds geen pakje ontvangen. Ook krijg ik geen reactie meer via het contactformulier van de website of via email. Dit is geen goede dienstverlening en is niet acceptabel.

26. maj 2022
Mayli Jewels-logo

Besvarelse fra Mayli Jewels

Hi Charlotte, bedankt voor je oprechte feedback. Jouw pakketje is kort na de besteldatum verzonden. We vinden het erg spijtig dat het nog altijd niet is geleverd. Graag helpen we je per email verder naar de juiste oplossing.

Met vriendelijke groet,
Nhi

Hele mooie ketting en super…

Hele mooie ketting en super klantvriendelijk. Vond alleen de website klein beetje onduidelijk. Maar dit was snel opgelost na telefonisch contact. Al met al een aanrader om iets moois te kopen!

12. maj 2022

Wauw!

In een woord: wauw! Wat een mooie, bijzondere, subtiele ketting. Fijn contact via Instagram en hele snelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop!

6. maj 2022