Danstheaterwinkel Anmeldelser

4,7

Voor een groep van 23 dansers dezelfde balletpakjes besteld, die speciaal gemaakt moesten worden. Zeer prettig en persoonlijk contact, meedenken en snelle afhandeling.

Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... Se mere

1. Sportstøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Danseudstyrsbutik
  4. Butik med flamencodanseudstyr
  5. Hiphop-undervisning

De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

De maat van de papilon canvasschoenen…

De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want die is niet goed. Deze de danstheater heeft goede service is vriendelijk en betrouwbaar. En de schoenen ben ik helemaal blij mee. Topkwaliteit.

13. juli 2026

Top geholpen

Ondanks dat de schoenen niet meer te leveren waren en we het met spoed nodig hadden, heeft de eigenaresse er alles aan gedaan om ons te helpen. Super lief en fijn en snel contact.

25. juni 2026

Bezorgung nooit geweest.

Ik heb de schoenen helemaal niet ontvangen.

19. juni 2026
Danstheaterwinkel-logo

Besvarelse fra Danstheaterwinkel

Bedankt voor je review! 💙

Wat jammer dat je nieuwe dansschoenen nog steeds ergens met de postbode een eigen choreografie lijken uit te voeren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zodra een pakket ons magazijn verlaat, zijn we helaas afhankelijk van de bezorgdienst. Dat neemt niet weg dat we graag met je meekijken om uit te zoeken waar je bestelling is gebleven en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. De postbode zitten we inmiddels al achter de broek ;)

Volgens postnl wordt jouw brievenbuspakketje vandaag 2-7 bezorgd. Neem gerust even contact met ons op mocht het onverhoopt alsnog niet gebeuren. Dan zetten we samen de volgende pas richting een goede oplossing.

We hopen dat je binnenkort wél kunt schitteren op de dansvloer – en niet hoeft te wachten op een toegift van de bezorger!

Fijne communicatie & alles snel in huis.

Ik heb meerdere dansschoenen besteld voor een voorstelling. Helaas bleken sommige maten niet (meer) op voorraad, maar ik kreeg hier gelijk een aantal alternatieven voor, waardoor iedereen toch soortgelijke schoentjes kan dragen in de voorstelling. Dankjewel voor de fijne oplossing!

27. maj 2026

Te weinig info

Te weinig info. Lange levertijd.

5. juni 2026
Danstheaterwinkel-logo

Besvarelse fra Danstheaterwinkel

Dank je wel voor jouw review.
Wij stonden zelf ook te trappelen om je bestelling zo snel mogelijk door te sturen — We hebben aan de telefoon nog aangegeven dat het 2 weken kon duren voor het binnen kwam. We hebben het direct voor je besteld als spoedbestelling, en het was er eerder dan verwacht. Heb je volgende keer behoefte aan meer uitleg?
Je kunt ons altijd bereiken via telefoon, app of mail.