Se, hvad kunderne siger
Voor een groep van 23 dansers dezelfde balletpakjes besteld, die speciaal gemaakt moesten worden. Zeer prettig en persoonlijk contact, meedenken en snelle afhandeling.
Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!
Kontaktoplysninger
Penningweg 33, 4879 AE, Etten Leur, Holland
- 0641495281
- info@danstheaterwinkel.nl
- danstheaterwinkel.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Balletpakjes voor grote groep
De maat van de papilon canvasschoenen…
De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want die is niet goed. Deze de danstheater heeft goede service is vriendelijk en betrouwbaar. En de schoenen ben ik helemaal blij mee. Topkwaliteit.
Correcte winkel...en ze denken mee voor…
Correcte winkel...en ze denken mee voor uw outfit....perfect
zeer vriendelijk en vakkundig personeel
Top geholpen
Ondanks dat de schoenen niet meer te leveren waren en we het met spoed nodig hadden, heeft de eigenaresse er alles aan gedaan om ons te helpen. Super lief en fijn en snel contact.

Besvarelse fra Danstheaterwinkel
Mijn order werd heel snel, bij direct na bestelling, thuis afgeleverd. Wat een fijne service
Fijne communicatie & alles snel in huis.
Ik heb meerdere dansschoenen besteld voor een voorstelling. Helaas bleken sommige maten niet (meer) op voorraad, maar ik kreeg hier gelijk een aantal alternatieven voor, waardoor iedereen toch soortgelijke schoentjes kan dragen in de voorstelling. Dankjewel voor de fijne oplossing!
Artikel is prima en contact met…
Artikel is prima en contact met personeel winkel erg fijn.
Snel en zeer persoonlijk geholpen
Snel en zeer persoonlijk geholpen. Maar ook na levering nog contact of dat de schoenen echt goed waren.
Mijn maat was niet op voorraad maar…
Mijn maat was niet op voorraad maar Geertje heeft het snel besteld bij de leverancier en zo kon ik snel weer dansen op mijn mooie nieuwe schoenen
Supergoed geholpen
Supergoed geholpen, toen het bestelde pakje niet meer geleverd kon worden. Fijne oplossing gevonden!