De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Voor een groep van 23 dansers dezelfde balletpakjes besteld, die speciaal gemaakt moesten worden. Zeer prettig en persoonlijk contact, meedenken en snelle afhandeling.
Ik heb meerdere dansschoenen besteld voor een voorstelling. Helaas bleken sommige maten niet (meer) op voorraad, maar ik kreeg hier gelijk een aantal alternatieven voor, waardoor iedereen toch soortge... Se mere
Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!
Kontaktoplysninger
Penningweg 33, 4879 AE, Etten Leur, Holland
- 0641495281
- info@danstheaterwinkel.nl
- danstheaterwinkel.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Behulpzaam, met net beetje extra
Winkel is heel behulpzaam als je een artikel net niet zelf kan beoordelen. Komt bij vragen snel terug met een antwoord. Ook al is iets niet op voorraad, proberen ze toch verder te helpen, bijv. door bij leverancier te vragen wanneer het weer geleverd zou kunnen worden. Niet de allergoedkoopste, maar dat is dus op deze manier plotseling ook niet meer erg.
Goede communicatie
Een item moest nabesteld worden, dus dat duurde even. Daar werd ik meteen over geïnformeerd, heel fijn!
Alles prima in orde
Klantgericht en vriendelijk
Er is meegedacht tijdens het bestellen met de maat en bijbehorend rokje. Heel flexibel, snelle levering. Echt goede en persoonlijke service.
Superrr goed :))
Goede communicatie en klantgerichtheid…
Goede communicatie en klantgerichtheid over de levertijd van de producten. Er werd prima meegedacht over de mogelijkheden.
Zeer goede service
Balletpak was te klein. Geen probleem om terug te brengen of sturen, wat je zelf wil. Verkoopster was zeer vriendelijk. Hier kom ik volgende keer heel graag terug.
snelle en goede service
snelle en goede service met nette en goede communicatie. de schoenen zijn naar verwachting, goed en licht in gewicht.
Goede communicatie
ik ben super goed geholpen en ook de…
ik ben super goed geholpen en ook de prijs was prima. vooral icm de korting vanuit de school
Snelle levering en goede service
Snelle levering van de balletschoenen. Toen er geen elastiek bij zat kreeg ik ze binnen een dag al nagestuurd met nog extra!
Goede persoonlijke service, ook online!
Nadat ik online een bestelling had gedaan werd er persoonlijk contact met me opgenomen via de mail met de status, een product wat niet op voorraad is en advies voor een alternatief. Daardoor voelde het heel persoonlijk en kreeg ik echt goed advies waar ik wat aan gehad heb!
Ik heb het juiste nu ontvangen en mooi…
Ik heb het juiste nu ontvangen en mooi artikelen
De retourzending moet alleen nog verwerkt worden
Fantastisch
Fantastisch! Precies waarvoor ik heb betaalt. Schoentjes passen ook perfect. Heel fijn. Ook duidelijke communicatie.
Aanrader!
Ze geven duidelijk om hun klanten en hebben een zeer grote passie voor hun vak.
Ik had allemaal geweldige pakjes besteld (allemaal zwart op 1 na) en ik kreeg na m'n bestelling nog een mail met de vraag of ik ervan op de hoogte was dat ik een pakje met kleur had gekocht.
Uitermate vriendelijke communicatie, snelle verzending en prachtige pakjes.
Zeker aan te raden!
Ballet pakje is erg mooi en goed
Ballet pakje is erg mooi en goed
Panty gaat snel kapot toch wel jammer voor zn dure prijs, contact gehad met het bedrijf en ze hebben mij erg goed geholpen. Ze reageren snel en kijken mee naar een oplossing.

Besvarelse fra Danstheaterwinkel
Aanrader!
Erg blij met deze winkel. Ik heb al meerdere aankopen gedaan en Geertje reageert snel en denkt goed mee. Hier is de klant echt koning!