Een kast besteld op woensdag en zaterdag al geleverd! Nu zat er een verkeerde kleur in maar gebeld en 2 dagen later gewisseld! En complimenten aan de bezorger super vriendelijk en zeer behulpzaam!!

Hele prettige bezorgservice. Pakket werd naar de eerste verdieping gebracht. De bezorger zag nog twee pakketten staan, vroeg uit zichzelf of deze ook voor mij waren, wat ik bevestigde. Daarna bracht h... Se mere

Super slechte klantenservice. Dan wacht je eerst weken op je kast zonder enige status/update te ontvangen. Dan ook nog eens de verkeerde deur mee geleverd waar je ook weer weken op mag wachten zonder... Se mere

1. Møbelforretning
  2. Dagligstuemøbelbutik

Groot assortiment van meubels .Bij ons vindt u wasmachinekasten, kolomkasten met wasmand, woonkamer meubels, kledingkasten met spiegel en schuifdeuren ,slaapkamermeubels en nog veel meer

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Op 1 maart via Bol een kleerkast…

Op 1 maart via Bol een kleerkast besteld. We zijn ondertussen 10 april en ik heb de kast nog steeds niet volledig! Al mails gedaan en proberen telefonisch binnen te geraken maar zonder succes. Als ik via Bol klacht indien komt er reactie maar ondertussen (na 3 maal tussenkomst) van Bol is de kast nog steeds niet volledig!
Een ramp om met deze firma duidelijke afspraken te maken.

10. april 2026

Geen antwoord op vragen

Product was niet leverbaar. Op de website stond leverbaar binnen 4-6 weken. 8 weken later nog steeds niet leverbaar. Aantal keer een bericht gestuurd maar nooit antwoord gekregen. Slecht bereikbaar dus.

2. februar 2026

Waardeloos

Wat een waardeloze halkast. Als je de deur erin zet valt de kast door de zwaarte om. Handgrepen en haakjes voor de kapstok zijn van plastic. Er staat nergens dat je het aan de muur moet bevestigen in de omschrijving. Op de foto ziet het er mooi uit. En Praxis doet hier zaken mee??? Zou er maar snel mee stoppen Praxis om reclame te maken voor dit bedrijf via jullie site.

1. november 2025

Ik zit een maand op mijn bestelling te…

Ik zit een maand op mijn bestelling te wachten die binnen max. 14 werkdagen binnen zou komen. Contact proberen op te nemen. Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mail of direct message (insta). Alleen mail terug gekregen dat het zo spoedig mogelijk contact wordt opgenomen, meer dan een week geleden.

Update 21 oktober: 7 oktober een mail gekregen dat ik binnen 3-6 werkdagen mijn geld terug ging krijgen. Op dit moment nog helaas niks terug gekregen…
Telefoon nummer is niet bereikbaar en reageren ook niet op mail..

2. september 2025

Via Bol bij Maxy-shop op 20 juli een …

Via Bol bij Maxy-shop op 20 juli een halkast besteld, deze zou vandaag komen. Helaas geen bericht dat dit (wel of) niet doorgaat. Telefonisch niet bereikbaar, verbinding wordt gewoon verbroken. Slechte service! Laat je klanten weten dat de levering niet komt.
Je zou een dag van te voren een bericht krijgen. Niet gebeurd. Je kunt niet de gehele dag thuis blijven, want misschien komt het wel....

31. juli 2025

28 januari halkast besteld. Halve kast ontvangen en wachten nog steeds op de rest ondanks herhaald mailen

We hebben 28 januari al een halkast besteld. Een gedeelte is geleverd maat de helft die ontbreekt wordt nog steeds niet geleverd. Je kunt ook bestellen bij Bol worden ze daar wel volledig geleverd. Er wordt sporadisch gereageerd op email, vaker niet als wel. Het is nu inmiddels 27 juni en nog geen afspraak kunnen krijgen wanneer we eindelijk na een half jaar wachten wel de rest van de kast ontvangen. Hebben wel 335 euro betaald voor een halve kast. Snelle en complete levering klopt niet

28. januar 2025

Als een kunstwerk dat eindelijk zijn…

Als een kunstwerk dat eindelijk zijn plek vindt, zo past mijn nieuwe aankoop in ons interieur. De bezorgers waren als stille ninja's voor ik het wist stond het in onze kamer, perfect uitgepakt en zonder een spoor van rommel achter te laten. Terwijl ik dit schrijf, zit ik er met een kopje thee naast te genieten. Het is meer dan een meubelstuk geworden, het middelpunt van ons dagelijks leven. Onze vrienden vragen steeds waar we het vandaan hebben. Een droom van een aankoop.

20. marts 2025

De bestelprocedure verliep vlot

De bestelprocedure verliep vlot, de communicatie was adequaat en de bezorging geschiedde conform de aangegeven termijn. Het geleverde product beantwoordt volledig aan de specificaties en is van uitstekende kwaliteit.

13. maj 2025

Toen we ons nieuwe huis betrokken

Toen we ons nieuwe huis betrokken, waren we op zoek naar iets speciaals voor de woonkamer. Nu, drie maanden later, zijn we nog steeds dol op onze aankop. Het staat prachtig in onze ruimte en de kwaliteit is uitstekend. Mijn partner was aanvankelijk sceptisch vanwege eerdeere teleurstellende online aankopen, maar zelfs hij is nu overtuigd.

9. april 2025