Maxspeed Anmeldelser 6

2,8

2,8

Middel

Gennemført dårlig kundeservicgennemført dårlig kundeservice og købsoplevelsee og…

Gennemført dårlig kundeservice og købsoplevelse.
Bestiller det og får tilsendt en router og en dag hvor en tekniker vil komme og sætte det til. Dagen før bliver han aflyst "fordi det er så nemt vi selv kan gøre det". Det virker ikke og jeg kæmper i lang tid med kundeservice, der til sidst kommer frem til at vi mangler en boks. En boks vil blive frem sendt og et nyt tekniskker besøg bliver aftalt. Igen bliver teknikeren aflyst "fordi det er så nemt vi selv kan gøre det". Tingene virker stadig ikke og Maxspeed mener nu at vi mangler en 4. boks. Der er stor forvirring om hvilke bokse vi har, men vi kan hverken få lov at sende et billede af vores bokse, så de kan vurdere det eller at få dem til at sende et billede af boksene, så vi kan sammenligne om vi har dem vi skal have. Da det ikke kan afklares siger vi at så må vi hellere få den boks som Maxspeed mener at vi mangler, det vil de så have 5.000 kr. for! Efter over en uges konstant pressen på, kommer der endelig en teknisker ud, der på 30 sek. kan konstatere at vi har de bokse vi skal have, men at det ene kabel mellem boksene som de har sendt ikke virker. Konstante aflyste besøg, trusler om dummebøder og 15-20 opkald er bare ikke okay, for at få noget så simpelt som en internetforbindelse...

28. september 2023

Super service. Ventetiden er generelt under 2 min.

Alle deres supportere har vist sig super serviceniveau. Skulle have været online sidste mandag men selvom det viste sig ikke at skyldes telenor har de alligevel gjort deres til at få styr på løsning af problemet

Kun masser af ros.

11. juli 2023

Virkelig elendig virksomhed , hold jer væk

Dårligste oplevelser nogensinde ! Hold jer væk fra MaxSpeed/Telenor for jeres egen skyld.

1. Det har taget to måneder nu siden jeg har tilmeldt mig og har stadig intet internet fået på adressen.

2. De vil sende en teknikker som jeg to gange har taget fri fra arbejde for at vente på , har ringet ind to gange i løbet af begge gange og fået bekræftet at det var helt sikkert teknikkeren kom som aftalt på dagen - teknikeren dukkede aldrig op eller gav ikke nogen besked

3. Teknikeren kommer så bare uanmeldt en dag der ikke er aftalt hvor jeg ikke er hjemme og begynder at ringe på, banke på og ringe til mig helt vildt - da vi intet har aftalt eller jeg intet har hørt er det svært at være hjemme der

4. Kundeservice har kun 19-20 årlige medarbejdere der ikke kan give svar på andet end det du selv kan tænke dig til , ingen kompensation for noget eller noget.

Har nu efter 2 måneder uden internet har jeg annulleret det og lavet internet hos Fastspeed som blev sat op hurtigt og fejlfrit til nærmest samme pris kan varmt anbefale FastSpeed i stedet

25. april 2023

En kamp for at få internet

Bestilte fibernet før vi flyttede ind i det nye hjem, fik boksen sat op inden det overhoved skulle være aktivt. Fik en besked om at der ville komme en tekniker og aktivere det et par dage efter, jeg dog den gældende dag fri da de skrev at han ville komme mellem 8-16… han kom ikke, da jeg ringede til maxspeed skulle jeg slet ikke have haft denne besked men jeg ville få et opkald inden for 14 dage fra dem der skulle aktivere mit net. Der går 14 dage uden at høre noget, riger derefter igen og det lover en medarbejder at ham får dem til at ringe inden for 7 dage og siger han selv ringer igen om 7 dage for at høre om der er kommet net. Den eneste jeg høre fra er den samme medarbejder der vil høre om jeg har fået net og det har jeg sjovt nok ikke derefter går der yderligere 5 dage før jeg får net.

24. juni 2022

Er dette din virksomhed?