Vi have booket familie sjov med frokost her i vinterferien, 4 timer i alt. Desværre levede det ikke helt op til forventningen. Vi havde forinden snakket med lederen derude for at høre hvordan det f... Se mere
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Stenager 17 D, 6400, Sønderborg, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Har haft et dejligt ophold med familien og venner med lejlighed til fødselsdagsfejring med aktiviteter og god mad. Et kæmpe ros til medarbejderne - Meget hjælpsomme i forhold til spørgsmål, information og alt hvad man kan forvente, tålmodige, og høflige, og vi takker jer for en fantastisk dejlig aften og for at gå det ekstra mil for at give en god oplevelse.
Et godt valg at fejre her, selv på en sen hverdag. I har gjort det rigtig godt. :)

Besvarelse fra Maximum - Sønderborg
Puha, ja så landene jeg her. Havde jeg dog bare læst anmeldelserne først, så havde vi da bestemt valgt et andet sted at spise i aften end Maximum Sønderborg. Den kolde buffet manglede skilte, så det var “Gæt en ting” . Flødekartofler var klæbrige og lunken. Pigen der skar kød ud viste ikke hvad det var for noget kød. Kødet var også halvkoldt. Ingen chokolade fontaine, den ene sagde den var i stykker, den anden de ikke havde mere chokolade. Hvem lyver? Softicen smeltede nærmest før den nåede bordet, og de nødder der måtte bankes ud af beholderen, for de andre beholdere var nemlig tomme, smagte ikke godt. Ja så tilbyder de vi kunne få 25% på buffeten , det retfærdiggør ikke den elendighed der udspiller sig derude. Jeg tror ikke jeg stopper den her med denne anmeldelse, for hvor er det trælst at man booker bord der og får denne rigtige ubehagelige oplevelse.

Besvarelse fra Maximum - Sønderborg
Vi havde forinden snakket med lederen derude for at høre hvordan det foregår. Vi fik at vide, at man ved Laser games ikke kunne være sikker på, at få banen alene, men at man kunne blive sat sammen med andre. Det er jo fint, for så er der heller ikke så meget ventetid. Da vi har spillet et spil og gerne vil spille et mere får vi at vide, at der er booket to tider forud for os. De vil spille alene. Det ene hold er måske 7 og det andet 5. Vi må vente 50 minutter og da vi kommer over til laser games igen, får vi at vide, at der er sket en fejl og at banen er booket til en anden. Vi får dog lov til at tage spillet inden vores 4 timer er gået.
Jeg synes ikke det er helt optimalt. Vi fik ikke så meget ud af oplevelsen som vi havde håbet. 😥

Besvarelse fra Maximum - Sønderborg
Mine to veninder og jeg havde booket til at skulle prøve kræfter i en battlebox i dag kl. 17. Da vi ankommer får vi at vide, at vi desværre har en udfordring, da dem der er derinde nu, “ikke er i nærheden af at være færdige, og så skal vi også rydde op og gøre klar efter dem”. Vi er alle tre lidt uforstående overfor, hvordan det kan være at vi skal vente - vi har jo booket en tid, det skal vare en time. Hvorfor stopper de ikke spillet, hvis de ikke er færdige efter en time? Nå men vi bliver tilbudt minigolf og en snackkurv i ventetiden. Vi forklarer at vi skal være på en restaurant en time og et kvarter senere og derfor gerne lige vil snakke om hvad vi skal gøre. Vi snakker sammen i et minut. Bagefter kan vi så ikke få fat i medarbejderen igen - enten travlhed eller glemt, men da vi har ventet i små ti minutter, ender vi med at få det annulleret ved en anden og går. Og således har vi både brugt tid på at køre ud til jer, vente, og nu gået tomhændet derfra og skulle håbe at vi kunne komme før på restaurant. Jeg syntes sgu det dårlig stil at jeg har booket en tid og det bliver der ikke taget hensyn til. Vi sgu kørt langt og havde glædet os. Kommer ikke igen, hvis I nu havde tilbudt noget prissvarende, havde gjort noget for at vi kunne komme til, til tiden. 1/10, kommer sgu ikke igen. Øv for en ødelagt lørdags aktivitet :(

Besvarelse fra Maximum - Sønderborg
Vi holdt et dobbelt fødselsdagsarrangement hos Maximum Sønderborg – og det blev en rigtig god oplevelse! 🍽️🎉
En særlig stor tak skal lyde til Sarah, som med sit smil, sin opmærksomhed og sin super service gjorde dagen ekstra hyggelig. Hun sørgede for, at vi intet manglede og følte os rigtig godt taget imod. Og ikke mindst også en stor tak til Sebastian.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Maximum Sønderborg – både for mad, stemning og service i topklasse. Vi glæder os allerede til næste gang! 💫

Besvarelse fra Maximum - Sønderborg
Vi var nede og spise i Maximum Sønderborg den 17/5 og må desværre sige det var da det mest tavlige mad! Det var så ringe at jeg ikke ville tage kød da det var sejt man ikke kunne spise det! Så sidste gang på Maximum her fra! Ud over det var der så varmt inde i centeret det slet ikke var til at være der!