Maxer.dk - Jacob Beermann Anmeldelser 252

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 42 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres faglige dygtighed, professionelle tilgang og evne til at skræddersy programmer, der matcher individuelle behov og mål. Mange fremhæver den kompetente vejledning og den helhedsorienterede sparring, som har hjulpet dem med at opnå betydelige fremskridt, især i forbindelse med smertehåndtering og genoptræning. Anmelderne føler sig hørt, forstået og trygge, hvilket bidrager til en positiv og udviklende oplevelse. Dog var nogle anmeldere utilfredse med, at de ikke oplevede en professionel håndtering, når tingene ikke gik som planlagt.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst kompetent og professionelt, med mange der fremhæver deres evne til at... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver lydhørhed, professionel vejledning og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har pga. mange smerter i ryggen gået i et forløb hos Jacob/Maxer i cirka et år og har været utrolig tilfreds. Jeg har oplevet stor lydhørhed, professionel vejledning og konkrete redskaber, som har... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Maxer.dk. Som både personlig træner og fysioterapeut har Robin hjulpet mig fantastisk efter en alvorlig knæskade jeg fik for to år siden. Han tilpasser altid øvelserne, hvis nog... Se mere

Både Jacob og Karoline var helt fra start opmærksomme på mit behov i forhold til personlig træning og sted i livet, og jeg har følt mig i virkelig gode hænder hos Karoline. Det var et forholdsvist kor... Se mere

Jeg har haft et forløb hos Jacob i halvandet-to år, med fokus på styrkeløft, og selv at blive en bedre træner, da jeg på daværende tidspunkt var nyuddannet. Jeg er vokset med begge opgaver, j... Se mere

1. Personlig træner
  2. Fitnessundervisning
  3. Ernæringsekspert
  4. Fysioterapeut
  5. Personlig træner for kvinder

På Maxer.dk har det siden 2010 handlet om styrketræning, kost, smerter, sundhed og meget mere. På Maxer finder du mere end 400 gratis videoer, artikler og podcasts, som hjælper dig med at opnå de resultater, du ønsker. Uanset om du træner for styrke, muskelmasse, vægttab eller noget fjerde. Vi tilbyder personlig træning, smertebehandling, holdtræning og vanecoaching på Vesterbro i København. Derudover holder vi workshops i hele landet om løfteteknik, smerter, mobilitet og træningsprogrammer. Hvis det er vigtigt for dig at din personlige træner, vanecoach eller fysioterapeut har fagligheden i orden og samtidig møder dig empatisk i øjenhøjde, så er Maxer det rette valg for dig.

4,9

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kæmpe anbefaling!

Jeg har for nyligt afsluttet mit smerteforløb hos Jonas og jeg er SÅ glad! Jeg har en medfødt hofteskade, som trods flere operationer og en masse fysioterapi, altid har fyldt meget. Da jeg endnu en gang stod med smerter og skulle til at “starte forfra” i et nyt fysioterapi forløb, blev jeg helt opgivende. Igen følte jeg at jeg blev mødt af øvelser der slet ikke gav mening for mig og hvor der ingen plads var til progression. Kort efter blev jeg anbefalet maxer og jeg tænkte at det var forsøget værd - det er en beslutning jeg er SÅ glad for at jeg tog!
Jeg kan nu træne på en måde som virkelig giver mening for mig, og så endda uden frygt for at forværre mine hofter. Smerterne fylder slet ikke på samme måde i min hverdag, hvilket jeg aldrig før har oplevet. Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop og jeg ved hvad jeg faktisk kan og hvornår jeg skal stoppe, samt hvornår jeg godt kan presse mig selv lidt mere.
Jonas har været med til at gøre en kæmpe forskel for mig. Han har lyttet, lært fra sig og udfordret mig. Kæmpe anbefaling herfra!

20. maj 2025

Fantastisk forløb med Robin

Jeg havde 8 omgange med Robin over 5 måneder. Under forløbet fik jeg struktureret en plan og sparrede konstant med Robin om øvelser, mad, smerte og også bare snakke om hverdagen og vores begges mål. Det har været et helt igennem fantastisk forløb, hvor jeg både har taget masse på og blevet stærkere, og ikke mindst blevet meget klogere på min krop og træning. Varmeste anbefalinger her fra!

14. maj 2025

Den bedste beslutning

Mine varmeste anbefalinger går til Jonas fra Maxer, med hvem jeg gennemgik et forløb på 7 sessioner over 5 måneder. Nok den bedste beslutning jeg har taget længe. Afsættet var fysiske såvel som mentale begrænsninger pga. smerter i den ene skulder samt et ønske om at udvikle min styrketræning. På en lyttende, naturlig og forklarende måde hjalp Jonas mig med dette, og udbyttet blev langt større, end hvad jeg havde forventet! På kort tid forandrede mine smerter sig, og undervejs er de fortaget helt. I dag træner jeg mere og kan løfte tungere end nogensinde før, hvilket kun bidrager til min glæde og motivation for bevægelse og træning. Tak til Jonas for at facilitere denne udvikling!

12. marts 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg har deltaget i holdtræning hos Maxer og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg trænede både på mandagsholdet med Karoline og torsdagsholdet med Robin, og det har været en fantastisk oplevelse.

Holdtræningen var perfekt for mig, da jeg allerede havde erfaring med træning, men havde brug for løbende opfølgning, et personligt tilpasset træningsprogram og sparring på udfordringer som smerter, mentale begrænsninger, kostråd med mere.

Både Karoline og Robin er ekstremt kompetente og besidder en stor viden inden for kost, træning, vaneændring og smertehåndtering. De møder deres klienter i øjenhøjde og tager altid højde for den enkeltes situation og niveau, hvilket gør træningen både tryg og effektiv.

Forløbet hos dem har givet mig en struktureret tilgang til min træning og en dybere forståelse for min krop og mit sind i forbindelse med træning og i andre aspekter af livet. Kæmpe anbefaling til alle, der ønsker at tage deres træning til næste niveau!

28. januar 2025

Godt forløb hos Jacob

Jeg bookede 3 timer hos Jacob. Det var bestemt alle pengene værd, da Jacob arbejdede på min teknik for særligt squat, så jeg nu kan squatte smertefrit i fuld dybde. Øvrige øvelser blev også rettet til rent teknisk, og en række støtteøvelser, samt opvarmnings/smidighedsøvelser blev indarbejdet.

28. november 2024

Et fremragende og lærerigt forløb

Et fremragende og lærerigt forløb. Jonas og Jacob har givet mig forståelse og værktøjer til at kunne få en bedre og mere givende træning fremadrettet, uden mine smerter skal diktere og begrænse min træning. Forløbet ved Maxer har givet mig forståelse for hvordan jeg betragter og håndterer mine smeter ifm. træning og har været med til at give mig min træningsglæde tilbage.

18. november 2024

Jeg vil stærkt anbefale Karoline fra Maxer.dk som personlig træ

Jeg kan varmt anbefale Karoline fra Maxer som personlig træner. Jeg har haft fornøjelsen af et træningsforløb med fokus på grundteknik i dødløft, squat og bænkpres, men har også trænet andre øvelser som supplement. Jeg er gået hjem fra hver træning - opløftet, beriget med ny viden, udfordret på en respektfuld måde og mega meget lyst til at udvikle min træning yderligere. Så en meget stor anbefaling herfra.

10. september 2024

Fra daglige rygsmerter til ro

Jeg opsøgte Jacob, fordi jeg i årevis (+10 år) har kæmpet med store rygsmerter on/off, som igen var taget til på et niveau, hvor det gik meget udover min glæde i hverdagen, og de ting, jeg følte, jeg kunne. Jeg sov dårligt og følte mig meget begrænset.

Jeg havde faktisk mere eller mindre givet op og havde gået til både fys og kiropraktor mange, mange, mange gange uden resultat. Så da jeg kontaktede Maxer, var jeg nok ret pessimistisk.

Men Jacob har hjulpet mig helt enormt meget. Jeg havde et forløb på seks træninger, men allerede efter første gang, følte jeg en kæmpe forandring.

Hans tilgang er helt anderledes, end hvad jeg har mødt hos andre fagpersoner. De øvelser (fysiske og mentale), som jeg fik fra Jacob, var egentlig ikke ground-breaking, men det er så tydeligt, at han ved 100%, hvad han taler om, og det var så trygt. Det hjalp mig at have en "autoritet", som småpressede mig og sagde, at det var ok at gøre nogle af de ting, som jeg ellers ikke havde turde, i frygt for at alting blev værre.

I dag har jeg stadig småondt i ny og næ, men jeg har helt ro omkring det. Jeg har lange perioder uden smerter (noget der næsten aldrig skete før), jeg træner igen, på den måde jeg ønsker, og vigtigst af alt fylder smerterne og tankerne om dem stort set intet i min hverdag. Jeg gør, alle de ting jeg var holdt op med, og når jeg får ondt, kan jeg selv håndtere det.

Derudover er Jacob enormt sød og rar.

29. august 2024

Jeg har trænet sammen med Jacob i over…

Jeg har trænet sammen med Jacob i over 3 år, og det har været en kano god oplevelse. Jeg startede forløbet fordi jeg ofte fik problemer med ryggen når jeg løftede tungt, igennem forløbet af Jacob hjulpet mig med min teknik, selvtillid, styrke og general viden om styrketræning, således at jeg i dag løfter tungere end nogensinde før, og med klart bedre teknik.

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling til Maxer og Jacob, det har helt klart været det værd!

29. august 2024

Kæmpe anbefaling af Maxer og Jacob…

Kæmpe anbefaling af Maxer og Jacob Beermann. Efter 6 sessioner på 1 måned har jeg 2 forskellige super programmer, der styrker hele kroppen optimalt inkl. de områder, hvor jeg i længere tid havde nogle smerter. Jeg har det fantastisk og har ingen smerter! Fagligheden er i top og bedre træner og selskab end Jacob finder man næppe!

28. august 2024

Jeg har igennem et år haft Karoline…

Jeg har igennem et år haft Karoline Stranddal som personlig træner ved Maxer.
Jeg er en kvinde på 68 år. Jeg opsøgte personlig træning, da jeg i tiltagende grad oplevede mig fysisk begrænset af min alder.
Jeg kan give Maxer og jo særligt Karoline min allervarmeste anbefaling. Karoline er en virkelig dygtig og engageret personlig træner. Og et meget sødt og behageligt menneske. Fra første træning følte jeg mig 100 procent mødt med forståelse af det, der var mine udfordringer.
Jeg har haft meget stort udbytte af mit forløb hos Karoline - og har fået langt større motivation for fortsat træning.

2. juli 2024

Meget vidende og sympatisk personlig træner

Jeg har haft Søren som personlig træner i et par måneder og har haft en rigtig god oplevelse. Der har været en forståelse for hvad mine mål var, og min tilgang til træning (og sundhed generelt) og jeg har opnået de resultater, som jeg havde sat som mål i starten af forløbet. Jeg har oplevet Sørens principper omkring træning som baseret på en stærk faglig viden.

31. juli 2024

Jeg kan stærkt anbefale Maxer!

Jeg har lige afsluttet et forløb på over 6 måneder med Karoline Stranddal med fokus på at komme ind i en god træningsrutine og finde glæden ved træning igen.
Jeg har følt mig i trygge hænder hos Karoline og er blevet mødt med stor fleksibilitet efter hvilke behov jeg havde undervejs. Jeg har fået en masse gode snakke om alt fra træning, teknik, kropsbillede, smerte og balance.

Jeg har virkelig haft glæde af mit forløb og jeg føler mig godt rustet til at forsætte min træning på egen hånd.

1. juli 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg var i forløb hos Jacob, da jeg havde nogle smerter i ryg og skulder. Jeg har under hele forløbet følt mig i super kompetente hænder. Jacob har været god til at skræddersy forløbet, og jeg synes jeg har fået en masse værktøjer med, som jeg selv kan bruge fremadrettet.
Kæmpe anbefaling herfra!

20. marts 2024

Shout out til Maxer

Jeg kom for at lære basic styrketræning, særligt de "store" løft/øvelser. Herudover for at få sammensat et godt program. Søren fra Maxer var en super træner. Jeg havde 6 sessions og føler mig fint klædt på til at løfte løs.

28. maj 2024

Graviditet- og efterfødselstræning

Jeg har haft forløb hos Robin det seneste år. Fokus har været graviditet-og efterfødselstræning. Robin har været en suveræn træner, med mange ideer og faglige inputs til tilpasning af træning efter overskud og ændring af fysik. Forløbet har uden tvivl haft en kæmpe positiv virkning på min fysiske aktivitet og motivation for træning under-og efter graviditet, og jeg har altid følt mig tryg i Robins vejledning. Maxer og Robin får mine varmeste anbefalinger!

8. maj 2024

Godt forløb

Jeg kontaktede Jacob Beermann med henblik på at blive stærkere i hovedsageligt squat, bænk og dødløft. De 3 personlige træninger jeg havde med ham, gik bedre end jeg havde turde håbe på. Jeg er blevet og stærkere og klogere efter endt forløb. Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger på et forløb hos Jacob eller en anden træner i Maxer.dk.

8. maj 2024