Jeg har pga. mange smerter i ryggen gået i et forløb hos Jacob/Maxer i cirka et år og har været utrolig tilfreds. Jeg har oplevet stor lydhørhed, professionel vejledning og konkrete redskaber, som har... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
På Maxer.dk har det siden 2010 handlet om styrketræning, kost, smerter, sundhed og meget mere. På Maxer finder du mere end 400 gratis videoer, artikler og podcasts, som hjælper dig med at opnå de resultater, du ønsker. Uanset om du træner for styrke, muskelmasse, vægttab eller noget fjerde. Vi tilbyder personlig træning, smertebehandling, holdtræning og vanecoaching på Vesterbro i København. Derudover holder vi workshops i hele landet om løfteteknik, smerter, mobilitet og træningsprogrammer. Hvis det er vigtigt for dig at din personlige træner, vanecoach eller fysioterapeut har fagligheden i orden og samtidig møder dig empatisk i øjenhøjde, så er Maxer det rette valg for dig.
Eskildsgade 5, 3, 1657, København V, Danmark
- +4524224943
- jacob@maxer.dk
- maxer.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Mødet med Karoline er en stor…
Mødet med Karoline er en stor fornøjelse.Jeg har fået super god træning og sparring til at forstå teknikken til de forskellige øvelser 😃
Jeg giver den største anbefaling til at træne hos Karoline.
Jeg kører et forløb ved Jacob mhp at…
Jeg kører et forløb ved Jacob mhp at blive stærkere i de tre hovedløft, hvor vi har været i gang i ca. 6 mdr. Jeg må sige, at jeg er ekstremt imponeret over Jacobs tilgang, viden og den alsidige overførbare træning, der er rettet til de tre hovedløft og jeg.
Løbende bliver min teknik rettet til, der har gjort at jeg er blevet væsentligt stærkere. Jeg har lang vej endnu, men er du motiveret, har du pengene, så er det ren selv kærlighed at investere i et forløb ved Jacob.
Spænding og smerte i lænden er væk
Gennem længere tid har jeg haft problemer med at min lænd spænder op og gør ondt når jeg laver squat og dødløft. Nogle gange kommer det med det samme, andre gange kommer det efterfølgende.
I november 2025 var jeg på workshop i København hos Jacob med fokus på teknik i squat, bænkpres og dødløft. Han så på min teknik og gav mig en håndfuld ændringer til min teknik - og jeg kunne mærke med det samme hvor stor forskel det gjorde.
Siden da har jeg kunne træne squat og dødløft uden spænding og smerte i lænden - og det gør det selvfølgelig både meget sjovere at træne, men jeg er også blevet markant stærkere siden workshoppen fordi jeg kan træne fast.
Små justeringer store positive fremgange
Har aldrig haft en træner før selvom jeg har trænet i mange år. Kort efter jeg startede justerede vi på en del ting og jeg er endt et godt sted med kontinuuerlig træning og fremgang
Fantastisk
Jeg startede hos Jacob er efter en større maveoperation, hvor jeg skulle i genoptræning. Oplevelsen har været helt uovertruffent. Jeg gik fra at have smerter ved mange hverdagsbevægelser, til at jeg kunne løfte vægte igen på et niveau, sådan at jeg stillede op i DM i styrkeløft. Jacobs tilgang er, at der er en vej igennem langt de fleste fysiske udfordringer, og den vej er ikke at acceptere daglige smerter og begrænsninger. Det har været en fuldkommen game changer for mig. Jeg vil anbefale ham til hvem som helst, at gør det faktisk også i meget høj grad. Og så hjælper det selvfølgelig, at han er virkelig sjov og træne sammen med :-)
Træning, der tager højde for virkeligheden
Jeg har været klient hos Jacob Beermann i snart 5 år. Jeg startede oprindeligt for at få mere struktur på min træning og blive stærkere, men det er endt med at blive noget helt andet og langt mere end et træningsprogram.
Fra start var der en grundig samtale om målsætning og forventninger, som hurtigt blev omsat til en klar plan. Noget af det, jeg har sat mest pris på gennem årene, er Jacobs evne til at tilpasse træningen til livet omkring den. Når arbejde har fyldt meget, eller når smerter er opstået, er der blevet justeret på intensitet og forventninger. Altid roligt og fagligt. Der har været plads til at tale om smerter og usikkerhed, uden at smerterne blev gjort til noget farligt eller unødigt.
Jacob er ekstremt dygtig kommunikativt. Han lytter, er nysgerrig og empatisk og presser aldrig noget ned over hovedet på én. Det er meget personcentreret og samarbejdende, og beslutninger tages i fællesskab. Man føler sig taget seriøst, både som menneske og som klient.
Maxer.dk som platform holder samme høje niveau. Hjemmesiden har mange gode artikler og videoer, som jeg ofte bruger til at blive klogere på træning og smerter. Podcasten Stærk & Smertefri lytter jeg også jævnligt til. Den er kendetegnet ved kompetente og veluddannede fagpersoner, et tydeligt menneskeligt perspektiv og nuancerede samtaler. Det er ikke guru-præget, men jordnært og fagligt solidt.
Hvis du har langvarige smerter, er træt af fejlinformation og gerne vil arbejde med træning på en realistisk, evidensbaseret og menneskelig måde, kan jeg klart anbefale Jacob og Maxer.
Fantastisk træner og et godt menneske 😊
Dårlig forretningsskik
I 2020 købte jeg adgang til workshoppen "Workshop om træningsprogrammer". Grundet corona blev arrangementet aflyst. Da der tegnede sig en meget lang horisont for afholdelse, ønskede jeg at annullere min ordre og få pengene retur, da mine forudsætninger for købet var ændret. Jacob Beermann nægtede dog at hæve købet og refundere beløbet.
Siden da har jeg opnået indsigt i aftale- og køberetten, og det står nu klart, at håndteringen af sagen ikke var juridisk korrekt. Ved at nægte refusion efter en væsentlig forsinkelse (misligholdelse), har Jacob Beermann handlet i strid med de almindelige obligationsretlige principper om restitution. Selvom Force Majeure kan fritage en arrangør for erstatningsansvar for følgeomkostninger, giver det ikke hjemmel til at beholde kundens betaling, når den aftalte ydelse ikke leveres rettidigt. At tvinge kunder til at acceptere tilgodebeviser i denne situation er juridisk set en omgåelse af forbrugerens ret til at hæve handlen.
Jeg endte med at deltage i workshoppen 1,5 år efter købet for ikke at spilde pengene, men den faglige kvalitet var desværre skuffende lav. Hvis man er helt grøn inden for træning, er indholdet måske fint, men for mig var det spild af tid.
Man skal som forbruger huske på, at selvom Jacob Beermann præsenterer sig som fagperson og træner, så agerer han her først og fremmest som en forretningsmand, der prioriterer egen likviditet over kundens rettigheder og god forretningsskik. Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, hvis man forventer en professionel håndtering, når tingene ikke går efter planen.
Kompetent og tillidsvækkende vejledning
Grundet knæskade og interesse i - så vidt muligt - at undgå en knæoperation, havde jeg brug for kompetent rådgivning og helhedsorienteret sparring med henblik på at opnå maksimal bevægelighed uden kirurgisk indgreb. Derfor købte jeg et mellem smerteforløb hos Maxer, hvilket har levet fuldt op til mine ønsker. Robin formår at lytte og anvende sin brede og dybe viden om mange forskelligartede sportsgrene og træningsformer til relevant og praksisnær træning, der matcher min motivation og min hverdag. Det har bl.a. betydet, at jeg er begyndt på ny træningsform uden bekymring eller oplevet smerte-begrænsning. Mega fedt
Jeg har haft et forløb hos Jacob i…
Jeg har haft et forløb hos Jacob i halvandet-to år, med fokus på styrkeløft, og selv at blive en bedre træner, da jeg på daværende tidspunkt var nyuddannet.
Jeg er vokset med begge opgaver, jeg konkurrerede for første gang i november 2024, og sommeren 2025 var jeg kvalificeret til DM.
Fra og med januar 2025, var jeg fuldtids personlig træner.
Ingen af disse mål var blevet opnået uden Jacobs hjælp.
Kæmpe anbefaling herfra, uanset om formålet med forløbet er smerte, styrke eller mentorship.
Meget tilfreds med mit forløb
Meget tilfreds med mit forløb. Gik hos Jonas pga gentagende lændesmerter ved træning .
Jonas er utrolig dygtig og meget hurtig til at forstå problemstillinger og give brugbare forslag til løsninger.
Kommer helt sikkert igen 💗
Jeg blev mødt der hvor jeg var…
Jeg blev mødt der hvor jeg var mht sværhedsgrad og intensitet af træning. Robin er god til at lytte og forstå ens behov. Han har et meget roligt væsen. Robin forstod efter første gang at jeg ikke havde brug for at få målbare styrke mål, men fokus på motivation og hvad jeg kan gøre de dage krop og sind ikke er i top. Robin kender mange øvelser og alternativer, både øvelser til hjemmet og i centeret.
Jeg havde fornøjelsen af et…
Jeg havde fornøjelsen af et smerteforløb hos dygtige Jonas, i forbindelse med min diskusprolaps. Jeg har brugt maxer.dk's hjemmeside utrolig meget til gavnlig hjælp bl.a. med at lave et træningsprogram, få finjusteret forskellige styrkeløft samt hente generel information om træning og viden om smerter. Særligt podcast serien 'stærk og smertefri' har jeg været en fast lytter af, og det er utroligt hvor langt man kan komme, på egen hånd, når Jacob og hans dygtige team deler så gavmildt ud og gør alt gratis tilgængeligt. Derfor var det på tide for mig at prøve et smerteforløb, efter jeg blev ramt af en diskusprolaps igen, og i den forbindelse blev jeg teamet op med Jonas, som var enormt dygtig, lyttende og grundig under hele forløbet. Hvis nogen skulle sidde med den mindste tvivl, om det er pengene værd, så tænker jeg, at mine ord, samt alle de andre flotte anmeldelser herinde, kan give et trygt fingerpeg om, at det er i aller højeste grad, hver en krone godt givet ud! Jeg har fået en bedre forståelse af mine smerter samt krop, jeg har fået tilrettelagt mit træningsprogram mere effektivt, og jeg har fået finjusteret en masse på mine teknikker, så jeg kan træne mere hensigtsmæssigt.
Maxer.dk er max fedt!!
Super trænings forløb med fokus på teknik
Kan klart anbefale Maxer. Havde et rigtig godt forløb med Robin som personlig træner. Jeg fik god sparring omkring teknik og fik ramt de mål jeg havde sat på 5 måneder. Så jeg føler jeg har god kontrol på teknikken og hvordan jeg kan forsætter selv på egen hånd.
Aldrig mere rygsmerte..
Aldrig mere rygsmerte... Maxer ændrede mit liv
Jeg havde bøvlet med rygsmerte i 3-4 år efter jeg fik en slags skade i min læn, som ingen rigtig kunne forklare hvad var. Jeg havde været til 5+ forskellige fysioterapeuter og andre behandlere, men intet hjalp langvarigt.
Efter forløbet hos Maxer med Jonas var min rygsmerte væk og når det en gang imellem kommer igen ved jeg præcist hvad jeg skal gøre for at få fjerne den.
Tusind tusind tak Jonas, Jacob og holder bag Maxer!!!
Smerteforløb hos Jacob
Jeg havde et smerteforløb hos Jacob pga piriformis syndrom i 23/24 og Jacobs tilgang til smerter og træning gjorde en kæmpe forskel for mig.
jeg fandt vejen tilbage til træningsglæden og kunne lave squats og dødløft uden bekymring for smerte.
Jeg vil anbefale Maxer til alle der har brug for hjælp til at håndtere smerter og vil have hjælp til at finde glæden til træning frem igen
Varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale Maxer.dk. Som både personlig træner og fysioterapeut har Robin hjulpet mig fantastisk efter en alvorlig knæskade jeg fik for to år siden. Han tilpasser altid øvelserne, hvis noget gør ondt, og har guidet mig sikkert ind igen i klassiske styrkeøvelser som squat, dødløft og pull-downs etc. Jeg er blevet markant stærkere og har fået stor træningsglæde igen. Tak 🙏
Mine bedste anbefalinger til Robin fra Maxer
Mine bedste anbefalinger. Har fået kompetent vejledning af Robin fra Maxer. Med et skræddersyet program er jeg kommet af med mine smerter i hofterne og kan løbe igen - kæmpe succes! Noget som flere fysioterapeuter og kiropraktor ikke har kunne hjælpe med, men her virker det. Som bonus arbejdes der også med mindset om smerter, hvordan man kan afhjælpe det og at det ikke er farligt.
Min største anbefaling
eg har haft fornøjelsen af at træne hos Jacob i 1,5 år, og det har været en helt igennem positiv oplevelse. Da jeg startede, havde jeg døjet med smerter i lænden i næsten to år og var blevet nervøs for at lave tunge løft, fordi det ofte udløste smerter. Jeg følte mig begrænset og usikker i min træning.
Med Jacobs hjælp og professionelle tilgang begyndte jeg hurtigt at genvinde både styrke og tillid til min krop. Allerede efter fire måneder var jeg stort set smertefri – noget jeg ikke havde turde håbe på. Hans evne til at møde mig hvor jeg var, skræddersy programmer til mine behov og samtidig udfordre mig, har været afgørende for min udvikling.
I dag føler jeg mig stærk, tryg og klar til at stå på egne ben – og det er i høj grad Jacobs fortjeneste. Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Jacob som personlig træner – han har gjort en kæmpe forskel for mig.
Godt forløb hos Jacob
Jeg startede hos Jacob efter 2,5 år med konstante smerter i albuer, underarme og hænder. Selv lette øvelser med 1–3 kg håndvægte gjorde ondt, og jeg følte mig ret fastlåst – både fysisk og mentalt.
Nu, efter 6 måneders forløb, står jeg langt stærkere. Jeg kan løfte håndvægte på over 15 kg, stort set uden smerter under træning, og har fået meget mere tiltro til mine arme, hænder – og min krop generelt. Jeg kan klare det meste i hverdagen uden smerter, og selvom jeg stadig har lidt, er de langt mindre og meget nemmere at håndtere.
Jacob er virkelig god til at kommunikere og skabe en tryg stemning. Hvis jeg mødte op til en session med mere ondt end normalt, tog vi en snak om det. Nogle gange var der en forklaring, og andre gange ikke – og det var også helt okay. Den ro og forståelse er guld værd.
Han er også god til at give et skub, når man har brug for det – og det havde jeg. Jeg afslutter forløbet med en følelse af, at jeg nu kan håndtere både de smerter, jeg har, og eventuelle nye, der måtte komme, med de værktøjer, jeg har fået.
Kan klart anbefale et forløb hos Jacob og Maxer.