6 oktober mondkapjes bestelt. 1x gereageerd via mail, zouden handmatig doorgegeven worden naar magazijn.niets meer gehoord. 2x telefonisch contact wat niet lukte. Inmiddels is het 16 oktober nog... Se mere
Maxana
Se, hvad kunderne siger
Mondkapjes vandaag tóch ontvangen ! Ze zijn weliswaar erg dun maar ben tóch blij dat ik ze heb ontvangen. Aangifte van oplichting ingetrokken. Vreemd dat men geen tussentijds bericht geeft dat de le... Se mere
3 okt bestelling gedaan voor mondkapjes. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Na 20 dagen en diverse mails geen mondkapjes of geld terug. Wel telkens een nietszeggende mail van hun: Beste Heer/Mevr... Se mere
Inderdaad ook mondkapjes besteld en betaald maar geen levering. Wel keurig een ordernummer gekregen van Vamio. Ook mail en telefoontjes worden niet beantwoord. Vamio moet zich ook schamen om in... Se mere
Mondkapjes besteld tot op heden niet…
Mondkapjes besteld tot op heden niet ontvangen.
Gaat denk ik ook nooit meer gebeuren.
Mondkapjes besteld 4dagen geleden
Mondkapjes besteld 4dagen geleden. Maar nog niets ontvangen.!!!! Wel een bevestiging ontvangen.
Dit is bedenkelijk??? We wachten maar af.
Betaling gaat via afterpyay. H.N.G
Oplichters: Maxana
Wat een kansloos bedrijf is dat Maxana. Standaard antwoordmail, geen levering en onbereikbaar. Kijk je naar het adres bachplein 472 Schiedam dan staan er allerlei schimmige oplichterbedrijfjes op hetzelfde adres ingeschreven. (Vamio, Janox, Sunox, Vamox etc) Allemaal van dezelfde eigenaar(es). Jammer dat de politie dit niet hard aanpakt.
Aangifte doen en op een of andere manier zorgen dat deze oplichters voorgoed achter de tralies verdwijnen en terugvorderen van hun tegoeden en uitkeringen.
Zoals hieronder al vele malen…
Zoals hieronder al vele malen beschreven OPLICHTERSBENDE. Leveren niet en sturen per mail Steeds hetzelfde antwoord
Ik kan me aansluiten bij deze…
AANVULLING. UITEINDELIJK CONTACT VIA CONTACTFORMULIER. NU INMIDDELS DE MONDMASKERS WEL BEZORGD.
Ik kan me aansluiten bij deze berichten. Mondkapjes besteld. Nog steeds niets gehad. Met iDEAL afgerekend.
Geen reactie op mail of contactformulier.
Oplichters…
Net zoals zo veel mensen hier betaald voor mondkapjes en niks ontvangen. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie mijn advies aan andere mensen die opgelicht zijn is om het zelfde te doen zodat de sites offline gaan.
Netjes mondkapjes besteld en betaald…
Netjes mondkapjes besteld en betaald via iDeal. Keurig direct een bevestiging met factuur en aantekening betaald met iDeal. Alleen de levering blijft uit. Telefoonnummer is niet bereikbaar. Gewoon kwestie van ik ben goed genaaid. Eigen schuld, let beter op mensen.
Helaas
Helaas, volgens mij ook opgelicht.
Vandaag ook een standaard mail terug ontvangen. Aangifte doen dan maar.
En... Anneke Heslinga bestaat volgens mij helemaal niet
14-10-2020
Inmiddels de bestelling ontvangen. Gemaild met Maxana over al deze reviews en het advies gegeven beter te communiceren over levertijden.
NIEUWS!
NIEUWS!
Niet de volg. dag, maar ruim een week later alsnog het bestelde ontvangen.
Reageer dan svp. op mails en/of telefoon.
Wees transparant in wat je doet. Drukte, enzovoort.
200 mondkapjes besteld
200 mondkapjes besteld. Geen orderbevestiging ontvangen en geen contact mogelijk met Maxana.nl. Na wat onderzoek erachter gekomen dat maxana.nl gekoppeld is met het product RingDong wat een grote oplichting is en ook is uitgezonden bij het programma Opgelicht.
Na lezen andere reviews verwacht ik geen levering
Iets te snel bestelling gedaan en betaald per iDeal want was vertrouwd met mollie.com maar kregen van Vamio melding van bestelling maar geen verzendbevestiging. Dus wordt zeker niet volgende dag geleverd. Na even googlen kwamen deze oplichters al snel naar voren op diverse sites met meldingen van oplichting. Dus verwacht geen levering na het lezen van deze berichten.
Slecht van mollie.com dat ze zich met dit soort zaken inlaten. Voortaan weer Paypal gebruiken die wel garantie tot levering biedt.
Domeinnaam staat overigens op info(apestaartje)davohost.nl welke weer van een webbouwer met email adres hoesik(at)live.nl is. (de persoon zijn naam: H. Janoyan)
Wellicht is bij hem meer info te krijgen.
Mondkapjes besteld
Update gehad via mail (07-10-2020)
Blijkt dat ze erg druk zijn en achterlopen met beantwoorden. Ze geven aan dat ze e.a. handmatig hebben doorgezet en het geleverd gaat worden. Het is dus nog even afwachten.
Origineel bericht:
Mondkapjes besteld. met Ideal betaald. Factuur geeft aan niet betaald. E-mail naar helpdesk, blijkt E-mail adres veranderd te zijn. Geen probleem, sturen we daar heen.
Tot op heden geen enkele reactie. Wacht nu al 3 dagen op antwoord.
2 oktober mondkapjes besteld tot op…
2 oktober mondkapjes besteld tot op heden niets ontvangen. Bel je ze op wordt er gezegd u wordt doorverbonden met klantenservice en dan is de lijn dood en email wordt niet gereageerd. Betaald met IDEAL en bij factuur niet betaald🤔
Krijg toch het gevoel dat in opgelicht ben en ben niet de enige lees ik.
Dit gaat ook naar opgelicht
Oplichters
Oplichters, besteld maar nooit iets ontvangen.
Je kan ze niet te pakken krijgen.
Update!!!
Dreigen met aangifte helpt, binnen 24 uur me geld terug.
mondkapjes besteld
mondkapjes besteld, ik zou een bevestiging per mail krijgen, niets ontvangen, voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis, helaas vandaag niets ontvangen.
is dit foute boel??........
Vamio / Maxana / Sunox
Vamio / Maxana / Sunox
Ook 10 mondkapjes besteld
Factuur zei: onbetaald
Klopte niet. Dus ik ging gelijk mailen. Kreeg ik een mailtje dat de mailadres veranderd is...
Nogmaals gemailed en WA gestuurd. Eigenaar v telefoonnummer was online...
Maar geen reactie
Ik wacht nog steeds op de mondkapjes
Krijg ik ze eendag dan zal ik het gelijk laten weten
niets ontvangen
5 dagen geleden al besteld, meteen betaald, maar geen bestelbevestiging ontvangen, en inmiddels ook nog niets ontvangen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.