För mig har Mats varit en hjälte. Han har allt visat upp rätt siffror. Nu har det dykt upp en konkurrent som vill ha en del av kakan. Men att de får fördelen att välja när de vill att startpunkten ska... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har följt Mats sedan säkert 10 år. Jag har lärt mig massor av honom, nyhetsbrev, personlig kontakt vid behöv… i upp och nedgång men har alltid känt mig trygg med hans byten som jag sen härmar. Jag är... Se mere
Jag har följt Mats i några år nu och är nöjd med min PPM utveckling. Hade inte gått lika bra annars. Får dessutom månadsvisa uppdateringar om världsläget i ekonomin som är användbart även i mitt egna... Se mere
Har ingen förståelse för den negativa kritik som Mats Svensson har fått, jag har varit med från början och enda året som gått back är 2021, och alla vet säkert varför. Skulle tro det är den kända sve... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
allra 2.0 i storadrag
Mats är en falsk affärsman
Mats är en falsk affärsman. Lurar sina kunder, både med avtal man inte kommer ur och sin otroligt usla avkastning. HÅLL ER UNDAN DETTA BLUFFÖRETAG!!!
Mats Svensson är en ful fisk
Mats tjänst startade 2011, han har endast gjort 111 % på 13 år, Ap7 har gjort drygt 500%.
Hans kunder har förlorat upp mot en miljard tillsammans medan Mats omsätter 10 miljoner årligen.
En riktigt ful fisk!
Otydliga avtal, dålig avkastning
Otydliga avtal, dålig avkastning och kunderna blir inlåsta i årsavtal.
Ingen chans att reklamera i praktiken.
Vad ni än gör, byt inte bort AP7 såfa som presterat bättre än Mats Svensson sedan hans tjänst startade och även senaste 5 åren och senaste året och även i år.
Lägg pengarna på en globalfond istället så har ni än mer pengar i pension.
Oärlig och knapphändig information
Oärlig och knapphändig information. Dessutom en abonnemangsmodell som i det finstilta låser in folk i långa uppsägningstider. Själva innehållet i tjänsten kan man tycka vad man vill om, beroende på tycke och smak. Men att med stark marknadsföring hävda att man är väldigt framgångsrik i sina val(vilket kan diskuteras då det baserar sig till stor del på ETT framgångsrikt beslut för många år sen) och samtidigt få folk att satsa pengar på aktier med otroligt hög risk är högt omoraliskt. Många har förlorat stora summor på detta.
Bluff och båg
Osäker och kommit in helt fel i sina byten senaste åren. Reagerar som ett barn när det går dåligt. Texter som delas är klipp ifrån olika tidningar. Att han sen delar med sig av sina aktieköp i små läkemedelsföretag och får småsparare att förlora sina pengar är pricken över i. Ett stort skämt helt enkelt..
Jag vill verkligen rekommendera Mats…
Jag vill verkligen rekommendera Mats Svenssons tjänster. Efter att ha använt hans expertis för mitt fondsparande i snart fyra år, kan jag säga att jag känner mig mycket tryggare med mina investeringar, trots nedgångarna ibland.
Mats har lång erfarenhet och det märks verkligen. Han hjälper till att förstå den komplexa fondmarknaden och tar hand om att välja rätt fonder, så att jag slipper tänka på det. Jag behöver bara utföra fondbytet själv, vilket är väldigt smidigt.
En höjdpunkt är hans nyhetsbrev. Varje månad får jag en insiktsfull analys av marknadsläget och framtida utvecklingar. Det har verkligen hjälpt mig att förstå vad som påverkar börsen och att fatta bättre beslut.
För de som klagar och säger att AP7 Såfa är bättre – jag tycker att Mats metod med lägre riskfonder passar mig utmärkt. Det känns säkrare och mer stabilt. Dessutom har jag fått bättre koll på min pension genom hans utlärning, vilket känns väldigt värdefullt.
Går ur nu juni när abonnemanget går ut…
Går ur nu juni när abonnemanget går ut Tänkte för ett år sedan men stannade ett katastrofår till Förlorat mycket pengar
Synd att man måste ge en stjärna
Synd att man måste ge en stjärna. Han borde få minus. Sedan tjänsten lanserades 2010 så har gått betydligt sämre än sjunde AP fonden som alla har som inte gör ett aktivt val. Grattis till er som undvikit honom.
Hade man haft någon uns av heder så hade man lagt ner tjänsten och betalat tillbaka förlusterna till kunderna. Hur kan man ha detta på sitt samvete att lura folk och inte berätta korrekt fakta.
Som många varit inne på så negativ kritik tystas och tas bort.
Fy för att det finns sådana här tjänster!
VARNING!
VARNING!:
Jag har följt Mats Svensson 2000 AB sedan 2019. Startade med ett kapital på runt X28.000 kr i PPM. I slutet av 2023 efter att slaviskt ha följt Mats tips och byten hade jag ca X17.000 kr på PPM-kontot. Under mina 5 års sparande har jag således gått back 11.000 kr på totalt kapital med därtill årliga insättningar genom att följa Mats Svensson 2000 AB:s råd.
Detta under en period där börsindex snarare ligger totalt runt 30% plus och där AP7 i jämförelse snittat runt 15% per år i avkastning. Förtroendet är förbrukat.
Mats Svensson 2000 AB är ingen ”PPM-Guru”, Mats Svensson 2000 AB är bara en okunnig bluff som du kommer förlora ditt PPM-sparande och dina pengar på.
Varning !! SÅ DÅLIG PPM RÅDGIVNING..
Varning !! Varning!! Så falsk marknadsföring och vilseledande reklam, bedrägeri??
Han ljuger om sina resultat,det har gått "skitdåligt" i många år..Googla själv och se..Hans rådgivning gav -8% 2023..när börsen gick ca +18%.. Han kallar sig PPM proffs..
Så sjukt dåligt val att "Ta rygg på honom för en go' pension" Hur kan han luras på detta sättet??? Han blockerar och raderar alla som skriver negativ kritik på Facebook, diktator Mats !!!!!
Ett riktigt skojar företag som underpresterar grovt!
Ett riktigt skojar företag som gör ett otroligt dåligt resultat om man jämför med soffliggar fonden AP7 Såfa (eller aktiefonden AP7 som är förval för alla som inte väljer egna fonder upp till 55år).
Väljer man denna tjänst har man de senaste 13 åren förlorat mycket pengar på tjänstens PPM byten. Ju längre man varit kund desto mer pengar har man i regel förlorat.
De senaste 4 åren ligger tjänsten på minusresultat!
Bedrägeri från börja till slut
Bedrägeri från börja till slut, den goa pensionen uteblir och dim som går på den mördande reklamen blir fast ett år i taget.
Genast blir man bannad im man kommer med kritik. Varning varning och åter varning... En djupt oseriöst affärsverksamhet!
Totalt värdelös och lurar er på pengar
Totalt värdelös och lurar er på pengar. Och blockerar folk hej vilt.Beter sig som en diktator. Och skyller på man inte bytt tillräckligt snabbt när man haft dålig utveckling. Och oerhört dryg med översittarfassoner via telefon
Vilseledande marknadsföring, bedrägeri?
Har vilselett tiotusentals kunder genom åren baserat på hans höga snitt privat innan tjänsten började. Men tjänsten har gått betydligt sämre än AP7 sedan start 2010 och senaste 5 åren bara 2% i snitt per år samtidigt som att AP7 gått 15% i snitt per år. Han meddelar inte tydligt det till kunderna för då blir han av med månadsavgifterna som han drar in över 10 miljoner per år på.
Synd att man inte kan ge minus…
Synd att man inte kan ge minus stjärnor!!!Det är rent bedrägeri han lägger upp på sin sida om sin avkastning.Sen om man ger konstruktiv kritik så blir man spärrad.Vilken tur att någon tog tag i problemet.Hoppas vi kan nå ut till den breda massan med informationen och han får slå igen butiken för gott! Dagens industri hade en artikel om honom när det gick upp 175% för många år sedan..Man skulle kontaktat dom nu så dom kan göra en uppföljare om honom,en granskning så att det kommer fram att det är rena fantasierna som han publicerar
Levererar inte, välj AP7 såfa
Gick på företagets reklam och har förlorat flera hundra tusen i kapital på mitt PPM konto efter att bytt bort AP7 såfa.
Efter flera års fondbyten med detta företaget har jag insett att sitta still i båten med AP7 såfa ger mer pengar. Detta efter PPM granskades fina sida med tydlig information.
Önskar bara jag fått denna återkoppling och jämförelse av Mats Svensson 2000 AB varje halvår eller kvartal.
Då hade jag insett tidigare att avsluta tjänsten.
Rekommenderas inte.
Mats Svensson PPM
Mats Svensson PPM. Ja vad ska man säga? Nöjda kunder skriver han, och tar en slant för att hjälpa dig med sitt pensionssparande. Jo jag skriver sitt eftersom när du har betalt så får du inga råd, inga uppgifter om vart du ska placera dina pengar, du får ingen återkoppling på frågor.
Så jo, det ända du gör är att sätta in pengar på hans konto för hans framtid.
Jag kan inte direkt motivera varför du ska göra detta när din egna pension är viktigare för dig. Han har pengar så det blir över och ser hans verksamhet som rent bedrägeri.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.